АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 904
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Ами те го вдигат по-бързо, но не ми се ходи да ми ги бият.
А схемата е 10 дни всеки ден, после по един път в седмицата.
Но и аз ще стигна до там най-вероятно.
Това 500 едва ли ще го стигна с капките за нос.
Но каквото такова Simple Smile

# 616
Здравейте! На някоя от вас става ли й все още лошо - гадене и тн?  Аз съм вече 19 седмица, а това не отминава. Все още ми се гади сутрин и през деня. Някои дни много ме боли глава. В предната бременност това отмина доста по рано и в по лека форма. Докторът не можа да ми даде съвет. Каза, че е нетипично в тази седмица..

Има ли и други с тези оплаквания все още? Какво ви помага? Свързвате ли го с нещо? Споделете..

На мен помелото ми действа добре и май е единстеният плод, който изобщо ми понася в момента..чай с мед к лимон понякога..

Лека нощ!

# 617
На мен не ми става лошо и аз съм 19 с и 1 ден, вчера ме приеха в болницата в Плевен с болки днес след системите уж съм по добре. Едно бебенце се роди 1500 кг и дишаше само понеже са поставяли инжекции на майката. Много е мъничко като го видях лелелее и нашите муниции ще са като мишки😘

# 618
Наталия, ти папаверин пила ли си за болките?

# 619
Аз днес завършвам 18г.с. Вече не ми се гади като преди, но пък имам страшни киселини ( понякога само с повръщане се облекчава положението) и много често остра болка високо в стомаха- все едно нещо ме гризе отвътре 😂. Запекът също ми е голям проблем. От седмица пия пробиотик, но не мисля, че ми помага.
А за повръщането, много жени из темите са споделяли, че са го имали докрая ( а други хич😕) Така че, не можем със сигурност да кажем, че е нетипично за някоя седмица.

# 620
Аз карам 22 седмица и на моменти пак леко ли се гади и гледам да не преяждам, че тогава сгаденето е силно.
По повод на микробиологията и на мен ми правиха в четвъртък и нямах дискомфорт след това.
Имам други притеснения от една седмица на сам ми се подуват ръцете и краката и то видимо. Не е ли малко рано за подуване.

# 621
Оххх не мога вече имала съм разкритие в 19 седмица имам чуството че кошмарът ми се повтаря,ще умра ако загубя тези деца,нямам сили..оплаках ви се съжалявам че ви натоварвам,но много ми тежи много....Cry

# 622
Наталия, миналата седмица моя приятелка я приеха уж с разкритие в 21 гс но на повторен преглед от друг лекар се оказа, че въобще не е така..

# 623
Сигурно ли е това? Sad Няма ли начин да се стопира процеса и знае ли се причина?
В авис медика ли си?

# 624
В Авис медика съм, имам и контракции, в повечето случаи не са болезнени, а става корема само твърд.

# 625
Там са уж ок, целият Северозапад ходи в тази болница.
Моята приятелка хвалеше Богданова, аз съм ходила при Бързашки -не бях доволна.
Пожелавам ти повече спокойствие и дано бързо отмине това...

# 626
Наталия, дано бързо овладеят положението и да се окаже фалшива тревога

# 627
  • София
В Авис медика съм, имам и контракции, в повечето случаи не са болезнени, а става корема само твърд.

Разкритие или скъсена шийка? Колко см.  ти измериха шийката?

# 628
С теб сме Нати, всичко ще е наред!

# 629
  • Г. О.
Нати, кураж. Стискам палци и се надявам, че всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт