Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 326
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
И от мен весел празник на захарчето Алекс.

# 271
  • София
Помощ! Пратили са ми мейл, че до понеделник трябва да занеса костюм за Хелоуин в яслата. Откъде да намеря, идеи?! Crazy Crazy Crazy
В джъмбо със сигурност ще има

# 272
Кристи, в НМ мисля, че има костюми.

# 273
Аз открих наметалце с качулка, ушички и муцунка на мишле. Има зашито едно "парченце кашкавалосирене". Каним се да си изпросим някое лакомство с бебето, но дали ще успеем, не знам.
Ходих на ендокринолог и ми направи режим за отслабване и ми предписание някакви прахчета - доволна съм. Близо 2 кг. свалих за около седмица.(Е, по-малко от два,де) и нямам апетит, обаче.

# 274
В Лидл мислех да ходя и така и не отидох за тия костюми. Записах го резерва на едно Хелоуин парти за деца, ама като не знам дали ще се освободи място за какво ще ми е тоя костюм Mr. Green Не знам дали ще ме пуснат без...
Ох, Герда, понякога ми се ще пак да съм 55 кг ама нямам воля Thinking

# 275
  • гр. София
В джъмбо е пълно.

# 276
Краси, няма за кога да поръчвам от ХМ, иначе и аз за тях се сетих. Днес ще отидем до Джъмбо, дано има нещо подходящо Flutter

# 277
Краси, няма за кога да поръчвам от ХМ, иначе и аз за тях се сетих. Днес ще отидем до Джъмбо, дано има нещо подходящо Flutter
Мислех, че във физическите магазини също имат.

# 278
Хмммм, това и идея! Благодаря Hug

# 279
Аз купих от Лидл. Пижама скелет. Поне ще си я ползвам после, не ми се даваха пари за някакви мушами, които ще се сложат еднократно.

# 280
С приятелки направихме сами костюми за Хелоуин от поларено одеалце.С назъбена ножица рязахме, тук-там тропосахме, и със силиконов пистолет лепихме, дозашихме "емблеми". Сега мислим каква да е сабята на Котарака в чизми и кошницата на червената шапчица. От евтини тюлени икейски пердета спретнахме рокля за Пепеляшка - лепихме роклята със силикон.

# 281
В Джъмбо нямаше нищо. НИЩО! Направо не е истина...Сега ще търча до Лидл и ХМ Crazy

# 282
В Лидл също дали е останало нещо.

# 283
Ми ако не е, ще ходи без костюм. Те да ми бяха пратили мейл в сряда сутринта направо.

# 284
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - ако не намериш нищо подходящо ти предлагам 2 варианта:
- купуваш от Хиполенд/Комсед и т.н. една пожарникарска каска + на гърба слагаш една раничка с изрязана от картон стълбичка; или полицейски комплект и обличаш с подходящи на цвят дрехи (червено/тъмно синьо).
- купуваш зелен чорапогащник, ако нямаш такъв цвят панталон + блузка + меч, изрязваш една маска за очите, боядисваш един капак от кутия за обувки в кафяво и имаш костенурка нинджа.
https://www.google.bg/search?q=simple+halloween+costumes+for+kid … w=360&bih=560

Или

http://www.carnivalforyou.com

Общи условия

Активация на акаунт