Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 338
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
И ние ходим там. Скъпичко е.
Миналия месец се наложи първо посещение на малкия заради болящ го зъб. Направихме два кариеса.
Пломба, която е по каса, със синята книжка,  - 38 лв.
Като се изчерпят “безплатните” стават по 60-70.

# 331
И аз обмислях опцията за ЕвроДент, но добре че се разминахме. Иначе другата ми опция беше на Раковска, близо до Сливница, там ми бяха препоръчали клиника.
 Иначе са си скъпарски ускугите им , ако не си по ЗК.

# 332
Бамба, това със синята книжка ми беше полезно, не го знаех, да си призная. След рождения ден и без това ще ходим за ваксина ще разпитам и за това. Ние го водихме миналата есен и нямаше и той кариеси. За сега видимо пак няма, ама нищо не се знае, може да се е скрило нещичко.Разкажи после след ваденето как му е понесло..

# 333
  • София
и аз не знаех за синята книжка.
те си ме попитаха дали нося, ама не предполагах че нещо безплатно има.
накрая като платих 35лв за прегледа попитах има ли смисъл изобщо да я издирвам тая книжка ми казаха каква ще е разликата в петък.
ама засега повече ме вълнува как ще мине ваденето, че ще боцкат упойка.
лекарката каза няма страшно, ще оправим нещата, ама не ми се ще да го стресираме и после да го е страх да седне на стола.
аз имам такъв страх от зъболекар, направо си треперя като се наложи да ходя. в училище ни водеха под строй и една от чистачките "помагаше" да седим на стола. 150 кила леля, като те подпре с ръка даже и да дишаш не можеш. но си имаше и предимства, че ако избягаш не може да те настигне. заради нея колко са ме гонили по етажите на училището  Crazy
същото страшилище ни водеше и за ваксини, та и страх от игли имам оттогава. сега поне не бягам като се наложи да ме боцнат, ама си пребледнявам доста и затварям очи, че да не гледам.
и в клиниката акушерките много се учудват като кажа че за всяка инжекция ще ходя там, то можело и сама.

# 334
Момичета кажете дали знаете нещо. Най-накрая се добрах до резултатите от цитото. Пише, че има възпаление(включва типично възстановяване), контрол след противовъзпалителна терапия. Иначе съм 2А. Аз си бях спокойна, че Еленчев нали ме гледа на колпоскоп. Звъннах на регистратура да питам има ли как да се свържа с доктора без да идвам, но все заето. То не знам колко има смисъл, че минаха 2 месеца. Може да ме кара нова цито да взима. Чудя се какво да правя. Ако отида за коментар има ли смисъл, час ли да запиша? С детето и работата ми е много трудно да пътувам.

# 335
  • гр.София
За коментар не се записва час, а се отива и те вмъкват между прегледите

# 336
Да се изразходя и аз за сините книжки. В случай, че някой от семейството няма проблеми със зъбите / като мен например/ могат другите с проблемите да ползват техните. т.е. пишат манипулации в техните книжки. Сега ще давам книжката на малкия, че големия е с няколко малки кариеса.
Бамби и аз мислих, че сладкото разваля зъбите много, но явно си е до ген. Преди 1 месец ходих на зъбар, казвам си 2 броя дърпаха калций, може да се е появил някой кариес. Еми няма, само почистване на зъбен камък отнесох.

# 337
И аз звънях няколко дни в Надежда, но все заето. Исках и на Личева да покажа резултата, но явно няма да стане Mr. Green Като не знам кога е там, няма да бия напразно път и да лашкам детето по ГТ.

# 338
Имаме бебе Мария  newsm44

# 339
  • София
Пънчева ли  Mr. Green

# 340
Да.
Аз друга трудна не знам  newsm78

# 341
Честито Blush

# 342
  • София
честито  Simple Smile

Скрит текст:
и браво за името

# 343
Браво на пънчето, устиска Simple Smile
Да е жива и здрава Мария. Късмет да има в живота и да радва мама и тате!

# 344
Йиеее! Честито! Да са живи и здрави. Нашата зодия!

Общи условия

Активация на акаунт