Как да накарам съпругата да се усъвършенства?

• 10 633
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
Нали ѝ плащаш наем? За какво да работи за повече пари? Пък да ѝ избираш ти какво да учи...
Аз предложих фармацията, но няма да има проблем, ако си избере нещо друго, каквото и да е то.

Каквато си си я взел, такава ще си я гледаш.
От всяко дърво свирка не става.
Твоето образование какво е?
ТУ, специалност Електроника.
Аз щото помня разни работи, та.... синът ти беше на 21-22 нал тъй? Това означава ли, че жена ти е родила на 14-15? (И не ми казвай, че тая ти е втора жена) Innocent
Щото, нали... ако ще се гъбаркаме, както в повечето теми, които пускаш да си плюем на "химилактите" и да почваме...

Голяма част от списващите дами тук са с по два, че и повече брака, защо да не можем и мъжете да се женим по два пъти?

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 16:17 от Manekena

# 16
Фармация, а? Да ѝ беше предложил ракетно инженерство или неврохирургия.

# 17
  • Terra incognita
Че за какво й е да се самоусъвършенства, като й плащаш наем всеки месец? 
Манекене, много са ти плоски лъжите.
Или се почувства засенчен от новите звезди?

# 18
Не разбирам жена ти защо изобщо работи, след като ти й плащаш наем, а освен това искаше да й даваш по хиляда лева на месец, за да си стои вкъщи?
След като е съгласна да правите такъв секс, че да не може да стане на сутринта, какво още може да искаш от нея?

П.П. Мислех, че само ромите не могат да си вземат листовките, поне не и след 10 опита.
Това си е направо заяждане, секса и листовките нямат нищо общо с темата.

# 19
  • София
Стоматология, ядрена физика, молекулярна биология - все професии, които не изискват вдигане на тежко. Дай избор поне на жената.

# 20
Да се чувствам засенчен? Глупости, на мен ми идва да потъна в земята, щото ситуацията си е за срам.

# 21
  • Далече, далече
Не се заяждам, Манекене.
Ти искаш прекалено много от жена си.

Какво в ситуацията е за срам?
Когато ни разказваше как правите тройки с други мъже, нищо срамно ли не виждаше?

# 22
Ми, за срам си е. И мен би ме било срам, ако не мога да съчиня нещо по-добро от историята на 36-годишната квартална продавачка, която взема наем на мъжа си, не е могла да си вземе листовките, но трябва да учи фармация. Ти какво си пушил за закуска, че главата ти роди тая бъркоч?

# 23
  • Terra incognita
Май не си е лягал от снощи 😂😂😂

# 24
  • София
Някой иска да плаща фармация?
Аз съм навита!!!
Даже като майнър програма ще я взема!😁😁

# 25
Да се чувствам засенчен? Глупости, на мен ми идва да потъна в земята, щото ситуацията си е за срам.

От какво те е срам? Откога да си продавачка е срамно?
Ти си избрал тази жена. Къде си блял?
Айде тогава разведи се и вземи някоя с три висшета, че да мирясаш.

# 26
  • Варна
Постановката е грешна според мен. Човек не трябва да си избира в какво да се усъвършенства със съображения "лека работа" и "добри пари". Хубаво е, че би имала твоята подкрепа ако реши да предприеме нещо. Но образование или курс за квалификация може да си избере в сфера, която й е интересна на нея самата. Така после и работата ще й е "лека", а ако е добра в професията си - парите сами ще дойдат. Замисли какво я интересува наистина и тогава я "накарай" да се усъвършенства. Годините й не са много, но ученето не е за всеки (особено фармация). Познавам много жени, които са сменили професиите са на такава и дори по-голяма възраст, но всяка от тях си избра да се развива в нещо, което й е интересно. Някои учеха висше, други изкараха разни курсове, трети просто смениха сферата.

П.С. Пари могат да се изкарват и без висше образование. Пази боже да попаднеш на фармацевт, който си е избрал работата, с довода да не вдига тежки каси ...

# 27
Не се заяждам, Манекене.
Ти искаш прекалено много от жена си.

Какво в ситуацията е за срам?
Когато ни разказваше как правите тройки с други мъже, нищо срамно ли не виждаше?
Продължаваш да се заяждаш, нашия интимен живот теб не те касае, а и няма връзка с темата. Срамувам се от това, че съпругата ми не иска да се усъвършенствува по какъвто и да е начин.

# 28
'баси! И в тройките ли не се е усъвършенствала? Цъ, цъ, цъ... Thinking

# 29
А защо трябва да се усъвършенства още?
Може да си е достатъчно съвършена за себе си. Laughing
От колко години сте заедно?
И как така изведнъж те хвана срам, че жена ти работа в магазин?

Общи условия

Активация на акаунт