Как да накарам съпругата да се усъвършенства?

• 10 633
  • 207
  •   1
Отговори
# 45
Естествено, че е хрантутница. Защо иначе би се омъжила за токова по-стар от нея мъж!

Е стига де. Хрантутниците не работят. А жената работи.
Освен това той и плаща наем. А жилището е нейно.
Хитрушка е. Laughing

Zemfir, никакви риби не избивам  Laughing Само предлагам. Нали трябва да се установят интересите на жената и какво може хем удоволствие, хем пари да носи.

# 46
  • на брега на морето
Каква хрантутница е след като работи и изкарва пари?

# 47
  • Ямбол
А какви други интереси и дейности, които прави с желание има, освен секс?

# 48
Постави я на ултиматум - или започва да учи / някакви курсове или работа , свързана с това което и харесва или се разделяте .
Достатъчно интелигентен мъж звучиш, явно имаш и достатъчно възможности за да прекараш следващите си години с жена , с която да бъде достойна опора,  интелигентна и работеща , а не само чакаща и искаща.
Сиренето се купува с пари, хрантутници във Варна много .
Но помисли за теб , вместо за нея - ако не искаш да продължаваш да се прибираш вкъщи и да ти е скучна жената , защото нямате общи теми освен основните , и само сексът ви свързва то по-добре се отърви докато можеш .
Във Варна жени и жени Simple Smile)))
Даже те съветвам да си вземеш по-млада , около 30 или под 30 , с нея хем ням да те е срам , защото момичетата днес учат и работят, именно защото не желаят да са хрантутници , хем и ще прави секс и ще ви е забавно много повече отколкото с настоящата .

А и казват, третия път бил на късмет !

# 49
  • Далече, далече
Той ви каза да не пишете за секс, а вие не мирясвате.
Ще го подплашите, а аз му предложих брак преди малко.

# 50
Хрумна ми и друго.
Ако авторът няма желание да дели с толкова много мъже и то в негово отсъствие, вместо компаньонка, може да стане Маман. Тоест да направи агенция за компаньонки. Пак ще изкарва много.

Анонимния, авторът е на годинки. Едва ли някоя жена на 30 ще седне с него да се занимава. Може би за кратко.

Zemfir, не съм прочела, че не искал за секс да пишем. Значи този и интерес отпада.

Аз пак да питам. От колко време сте заедно и как изведнъж почна да те мъчи факта, че няма висше и работи като продавачка. Като я взимаше къде бля и защо я взе.
Скрит текст:
Заради секса ли я взе?  Mr. Green

# 51
  • Terra incognita
Аз предлагам да запише българска филилогия и да ти стане редактор на секс- книгата.

# 52
  • Далече, далече
На колко години е авторът, според вас?
Да не съм се прецакала, като му отправих предложение.

# 53
Естествено, че е хрантутница. Защо иначе би се омъжила за токова по-стар от нея мъж!
Нещо завиждаш май, признавам, че съм няколко години по-голям от нея, но не е ли това масова практика?
Елора направо изби рибата.

Манекене, имам предложение за теб.

Ако си красавец и си съгласен да ме издържаш в чужбина, аз ще ти стана жена.
Нямам нищо против експериментите, но аз ще съм доминиращата, да си знаеш още отсега.
Мога да готвя, но се случва рядко, защото не ми харесва.
Искам да уча архитектура в Лондон, защото ми е страст. За да не кажеш, че нямам желание за развитие, ще ти кажа, че вече имам две висши.
Приемам това за шега и го подминавам с усмивка.

# 54
Ако е над 60 , тогава може да се каже че е на годинки.

Със сигурност ако е добре изглеждащ, не с виснал шкембак , косми отвсякъде  , много бръчки , пушачески и пиянски навици , жълти зъби и лош дъх , неподдържани нокти и Бяла коса , ще си намери достойна женичка , която  ще му се връзва на акъла ,   хем тя ще го накара да се чувства по-млад .

Стига да не му пречи ако е на годините на сина му.

Но ако е щастлив , с пари и с жена , никой нищо не може да му каже.

Все  пак един живот живеем !

# 55
  • Далече, далече
Манекене, съгласен ли си с моето предложение да заместя жена ти?

Ще редактирам книгата ти безплатно, само ми я дай да я прочета.

Изобщо не се шегувам. Съгласна съм и да не уча архитектура в Лондон, все пак вече учих достатъчно.
Ако си красавец, ще дойда и ще те плющя всеки ден. Даже ще се напъна да говя за теб.

# 56
Човекът иска съвет, вие сте готови семейството му да развалите. Grinning

# 57
Манекене, съгласен ли си с моето предложение да заместя жена ти?

Ще редактирам книгата ти безплатно, само ми я дай да я прочета.

Изобщо не се шегувам. Съгласна съм и да не уча архитектура в Лондон, все пак вече учих достатъчно.
Ако си красавец, ще дойда и ще те плющя всеки ден. Даже ще се напъна да говя за теб.
Достатъчно сериозен мъж съм, за да си позволя да не отговарям на несериозни въпроси. 
 Не съм писал книга, преди години започнах да пиша къси разкази, но не се осмелих да ги пусна за публикуване, защото не е това признанието ми. Може и да напиша книга, но това ще е чак когато се пенсионирам, а дотогава има още много време.
 Дали съм красавец? Това  е много относително, но определено изглеждам по-добре от връстниците си. Иначе нямам претенции да ми готвят, има ресторанти за тази цел. Важен ли е само интимния живот и държа на него.

# 58
Човекът иска съвет, вие сте готови семейството му да развалите. Grinning

Ти пък. Той сам ще си го развали, ако жена му веднага не отида да учи фармация  Laughing

# 59
  • Далече, далече
Добре, ето ти последната ми оферта.
Разменяме си снимки. Ако се харесаме, ти разкарваш жена си, а аз идвам във Варна с прахосмукачка-робот.
Няма да готвя, щом не искаш, ще пускам робота и ще пера, когато ми е кеф.
В замяна на това ти ще ми плащаш хиляда лева на месец и ще изпълняваш всичките ми с**с желания. Понякога може и аз твоите, но не разчитай много на това.
Когато ни писне един от друг, аз си отивам с робота, а ти започваш да плющиш 20 годишни рускини, и без това скоро ще те удари кризата на средната възраст.

Общи условия

Активация на акаунт