Любители на кучета - 85

• 31 946
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
За цена и качество съм съгласна. Хилс, например, от същия магазин е на почти идентична цена, ами не бих му взела посмъртно.

# 121
  • София
Коте, ами Харли  ако не усвоява добре храната, няма ли да му се отрази на растежа и теглото? Той расте много бързо и наддава с 1,5 кг на месец. От друга страна няма гаранция, че ако сменя бебешката храна с друга марка, ще има промяна в изходното количество... Ще си поблъскам главата до края на седмицата, пък дано да стигна до някакво решение.

# 122
  • о`майна лунна нощ е
Тонка, ние си караме на Eukanuba папи вариантът за средни породи. Имам още един чувал 18 кг. и ще си ползваме него, докато не свърши и той. Все пак е предвиден за кучета до 12 месеца и имаме още поне пет месеца до навършването на годинката. Би трябвало в храната за подрастващи освен по-малък размер на гранулите /то при нас няма значение, ако ще да е с големината на орех, пак ще ги схрупа Швепса/, да е и с повече витамини и минерали, за да се подпомогне този период на растеж. Това мисля е основната разлика между pappy и adult вариантите.
Швепс е на хранене три пъти на ден. Ака между два и три пъти. Но понякога такива ги снася, че направо се чудя къде го е събрал това. Друг път - дискретно и приемливо поне за мен количество.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 16:28 от `ТуиГ

# 123
  • София
Ох, дочетох ви.

Аз с бебешки ТОУ, бях относително доволна. Сега сме на Алфа спирит моно и ТОУ. Сменям, за да приема различна.
Сега, изключвам факта, че храня основно със сурово месо, вечерната дажба е ТОУ, а ако съм забравила да извадя от камерата плика да се размрази, давам Алфа Спирит.

Та след пространните обяснения, Рея от детската храна акаше три пъти на ден, не много малко количество. Като минахме на възрастната се оправиха нещата. Сега все едно чистя след котка, толкова малко пуска. Някой път ме е яд, че само цапам пликчетата.

Тонка, не се отразява много чак на растежа. По-скоро на килограмите. Може да намалиш дажбата и да я направиш три пъти на ден. Така няма да претоварва стомахчето, защото и от това получават разстройство.

# 124
  • UK
Ние от Purizon също сме много доволни, взела съм в момента едно кило патешко с ябълки за пробване и му ги давам като трийтове. Много ги харесва. Иначе в момента сме на Simpsons Premium Агнешко с картофи, на Джинкс като цяло му се отразява добре, но се скубе доста и се чудя дали не е от храната. Иначе изходно всичко е наред, даже е супер. Преди това бяхме на Лукулус, Wolf of the Wilderness, ТОУ, всички се отразяват добре в началото, ама към третия-четвъртия чувал се размекват нещата и сменям. Сега смятам направо да му взема Purizon след седмица като поръчвам нова, че ме безпокои това скубане, а и е много досадно постоянно да му свалям козина като го галя.

Ние още като беше бебе и го взехме веднага минахме на Canagan, защото беше подходяща за всички възрасти. Хранихме го година с него, съжалявам че не го хранихме повече, а после минахме на нещо друго, по-бюджетно, но не толкова висококачествено, мисля си, че можеше да порасне още по-голям Laughing

# 125
  • о`майна лунна нощ е
possessed - и аз се бях уплашила от бройка снасяне дневно. Сега като са 2-3 се поуспокоих, но пак ми се виждат много. Наше другарче, което е с разлика само седмица, ака по два пъти на ден и то едни .... кози барабонки. За чихупинчер говорим все пак, не може да се очаква бомба от него, ама ме депресираше като гледах дискретните количества и бройки спрямо нашето оакване. Ти ми даваш надежда, че размерът ще се коригира като минем на храна за възрастни кучета. Иху.

# 126
  • В светлината на слънцето
Оф, аз за храната не смея да се обаждам. Не прахосмукачка, ами ламя триглава изхранваме ние. И в най-дълбокия сън ушите чуват, че някой се отправя към кухнята, и е първи подреден пред вратата. А погледът е в стил "не съм ял от 2 минути и 34 секунди, умираааам". Това, френчитата, са сбъркани с прасенца май.Joy

# 127
  • София
Всичко зависи от кучето, в крайна сметка.
Рея не е с чак толкова капризен стомах, да не кажа хич. Затова сменям храната през няколко месеца, затова и си позволявам да храня с три храни едновременно. Обаче имах куц опит с Акана, чувала сингъл добре, чувала Ориджинъл, не добре. Не се върнах на Сингъл, щото Алфа спирит монопротеин е на същата цена.

Освен това твърдо вярвам, че не е полезно за кучето да яде само един вид храна. Хранителните съставки и добавки вътре трябва да се разнообразяват, най-малкото.

Адорабъл, давай рибено масло като добавка. Аз давам освен него и бирена мая. Скубе се, но не како сеносят легенди за лабрадорите. Две седмици ад и после вече се живее.

# 128
  • София
Puppy храните имат и малки, пробни разфасовки, не е необходимо веднага да се вземе голям чувал.
При следващата поръчка на храната и аз мисля да взема Purizon, сега взех Лукулус,  защото поръчах 2 различни вида храна - едната за Лили, едната за Балу.
П.с. нещо забавно - аутокорект ми поправи Лили на Килим.....

# 129
  • София
Зооплюс имат пробни разфасовки от туй онуй. А аз се напълних с малки разфасовки от техни марки, защото си купих подаръчна кутия.

Лукулус я харесвам, а Рея харесва всичко, та не я смятам за мерило.

Ха, трябва да поръчам подаръчна за котки, може да има нещо интересно там.

Вчера видях наградения Балу, ама още по хубав е станал, значи.
И пухкав. Много хубав за гушкане и мачкане.

# 130
  • София
Посс, не можем да го храним 3 пъти дневно, защото сме на работа.

От Purizon правилно ли виждам, че имат само един вид храна за кученца? И май е с 3 вида месо, плюс това я намирам само в zooplus, а доставка под 60 лв няма. Много кофти.

Ето прибрах се вкъщи и ме чака една голяма кашеста купчина ако и следи от две отделни изядени. Докато легне ще се изтропка още 2 пъти и със сутришното стават 6. Просто красота!

# 131
  • София
Намали малко дажбите тогава.
Ама за по-дълъг период от време, иначе няма да имаа ефект.

# 132
Явно само на мен Лукулуса ми прилича на кюспе, а и така ми мирише. Иначе много се хареса, putizon също. Но се бях разровила къде се произвеждат и какви са отзивите, отказах се от марките на зооплюс. Пристрастна съм, пък и нещо като работи, не го пипай.

# 133
  • София
Намали малко дажбите тогава.
Ама за по-дълъг период от време, иначе няма да имаа ефект.
Аз му давам толкова храна, колкото трябва.
Явно за момента нищо не мога да направя, освен да мрънкам. Ще го оставя да ака и да маже навсякъде и дано ми издържат нервите.

# 134
  • UK
possessed, давам му от време на време едни бонбони с рибено масло кучешки, много си ги харесва, ама не знам дали ако давам всеки ден ще се види ефект. Бирена мая не знам тук дали има, трябва да потърся, ако не, да си взема следващия път от Бг. Thinking

Тонка, може с малко да намалиш дажбата, тези, които са на опаковката отпред са приблизителни. Според кучето вече се ориентираш дали да понамалиш или да поувеличиш малко. Мъжът ти свикна ли вече с присъствието на Харли?

Аз вчера се прецаках и дадох на Джинкс повече краставица и домат, отколкото трябваше. Резултатът не закъсня. Weary

Общи условия

Активация на акаунт