Добро утро!
Освен хубави снимки и много хубави и интересни разсъждения сте споделили вчера.
Фен,

Много ми хареса това в скобите. Особено със сплетните ВК!
Но това го разбирам и като недоволство от т.н. рейтингообразуващата маса в Турция. Че за разлика от нея при определяне на наградите Емми думата имат специалистите. Другото ти предположение, че едва ли втора, поредна година ще дадат наградата на турски сериал и аз споделям. дори и "на глас" тук съм го споделяла. Но и номинациите са престижни на такъв форум.
А относно новата версия на мамата, щом на вас с Айри ви е трудно да поствате снимки чрез нея "какво да кажем ние с гайдите"! Тези хора не четат ли нашите мнения!?!? Или искат да се освободят от "старите чанти", май!
Ирка, колко хубаво и точно си го казала за Ръфат и уюта...! Като те прочетох и се усмихнах. Проясни и моите усещания с това определение. Ама си и ти една тънка струнка...
Пожелавам ти успех в учението и семейството, мила. Все си го мислех, но сега се визуализирам и писмено.
Диве, розичке наша, стигнах до твоето писание от "серията Спомени" и си отворих темата в нова страничка. За да си напиша впечатленията до сега, да не ги забравя! А теб се връщам да те доизчета. Преди това да споделя и моето впечатление от разкошната игра на Тилге. Явно, нашата съфорумка е била недоволна от предишния образ, който е пресъздаба актрисата преди ДиК, и си преекспонира недоволството и тук. Изобщо не е излишен образа. И в Истанбулска невеста си е съвсем на място. Там, чрез психоложката, се постигат силни внушения за човешките взаимоотношения.
Любопитно ми е това интервю на Едже Йоренч, което дава след тази серия преди да се оттегли. Би ли ми/ни напомнила.
Изчетох те, Диве! НЕ е един от страхотните ти постове, а един от НАЙ-страхотните ти постове! Аз съм благодарна от твоето присъствие в темата ни!
Айри,
Естествено, че е така, но ако не печели, то и не губи с отсъствието си. Пък и дано прескочи за едни 24 часа до там, а!? Той е силен, здрав и млад. Ще издържи едно дълго пътуване заради едно кратко появяване!
И не, че не забелязваме усмихнатия Къванч, но не се сещаме да го отбележим.
Свикнахме да го виждаме щастлив!
Себи, Кате, Кети -

Ииии хубава неделя на всички!

Споделеното от теб ме върна две години назад ... абсолютно споделям мнението ти за всичко!
Мислим еднакво за образите, които ни поднесе Едже, радвам се. Наистина е много лесно да кажеш - ако ме обичаш , ще забравиш ! Как става това ??? Невъзможно е! Наистина има неща, които са непростими. Лесно е да съчувстваш на Сюхан за нейната страшна дилема - да приеме истината, че баща и е всичко това, в което го обвинява Джесур, човека, в когото е лудо влюбена, поставяйки се на нейното място. Много хубаво си го казала - Тахсин може да не е извършил всички престъпления, в които го обвиняваше Джесур със собствените си ръце, но именно той стоеше зад тях. И наистина му дължеше три живота - заради него загуби баща си, баба си и дядо си. А сега загуби и майка си ... отново по вина на Тахсин. Заради него Ръза се превърна в това, което е сега - пълен психопат, който иска да си отмъсти на всяка цена. И как да обвинявам Джесур, че изпада в див гняв, когато види Тахсин ??? Ами като се поставя на неговото място и аз издивявам. Сюхан също ще полудее от гняв в следващата серия ... Но, тя може, Джес не, хайде бе
Но, този твой пост е великолепен, благодаря, че ни го припомни 

Винаги, когато е постъпвала правилно съм и се възхищавала, но когато обиждаше и нараняваше нарочно Джесур , съжалявам, не мога. Не, че и Джесур няма да я нарани и то много още в следващата серия, но той не може да настигне в това отношение дъщерята на Корлудаа