VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 145
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 440
На мен пък Папи ми е доста семпъл - високо самочувствие и никакво умение да го защити. Претенции за интелигентност и неспособност да я изяви. Драмата му е, че има успешни родители и поради това счита, че качества са му вменени по дифолт, та се мята от една простотия в друга, докато ги издирва.
Семпла и страхлива нагаждаческа стратегия показа. Мълчи дълбокомислено по време на събитията, не взема отношение да не си създаде врагове, после по ъглите докладва и клюкари многословно.

# 1 441
Увеличаваме се, увеличаваме фенките на Папи Grinning
ПАПИ победител !!!

*Амбър*, всеки път като ти видя аватара и виждам Патрашкова (знам, че е Тоше Проески, но на тази снимка много прилича на Патрака).

# 1 442
  • Бургас
Харесаха ми кЮтеците които си раздадоха 😂

# 1 443
  • Испания
На мен пък Папи ми е доста семпъл - високо самочувствие и никакво умение да го защити. Претенции за интелигентност и неспособност да я изяви. Драмата му е, че има успешни родители и поради това счита, че качества са му вменени по дифолт, та се мята от една простотия в друга, докато ги издирва.
Семпла и страхлива нагаждаческа стратегия показа. Мълчи дълбокомислено по време на събитията, не взема отношение да не си създаде врагове, после по ъглите докладва и клюкари многословно.

Колкото по-малко говори, толкова по-добре. Едно изречение не може да формулира като хората.

# 1 444
Отчасти съм съгласна ,ама с твърдението че мълчи ме изгуби

# 1 445
Пфу,ще взема да си сменя аватара,не искам да слушам за тази смешна женица.Joy
Не е идеален Папчу в никакъв случай ,но от всичката сган там,избирам него.

# 1 446
За кого говорят Лора и Наско ?

# 1 447
Лора с нищо не допринесе за този сезон. В епизодите изобщо не я показват. Не знам какво са очаквали продуцентите като са я поканили, но навярно са много разочаровани от крайния резултат.

# 1 448
  • Испания
Лорчето и Божка пак са на градус.

Типични разговори за шоу бизнеса. Кой е по-, по-, най-. Само че Лорчето и Насьо изобщо не са в класацията, та да си ги мерят с някого. Жалка картина.

Винаги борбата е кой да пее последен.

# 1 449
И аз не разбрах. Мария Илиева?

Тия двамата гейове пак са в джакузито.

# 1 450

За Михаела Филева май.

# 1 451

За Михаела Филева и лудото й лансиране от Графа. Истини говорят.

# 1 452
  • София

Мисля, че за Михаела Филева.

# 1 453
  • Бургас
На Лорчето й липсва нещо, така и не се показа, че е в шоуто..

# 1 454
  • Испания

Лора - за Михаела Филева, Атанас - за Павел и Венци.

Тия двамата в джакузито... НИ моА!

Общи условия

Активация на акаунт