VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 741
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 430
Но след 100г. песните на Ваня и Тоника пак ще слушат и никой няма да помни ВБ. Simple Smile

Много надценяваш следващите поколения.

Съгласна съм с Арагонска - то в днешно време никой не слуша Тоника, та след време ли.
Пък и да слушат бъдните поколения, поне ще са благословени, че няма да познават що за личност е певачката на песента...

Амчи от лазанята не остана ли, тя нъл беше за обяд.
В краен случай, нещо лекичко така - малко бял лебец, сиренце, маслинка, торта, паста, ъхъъъ такова де, млекце.

Ето обяда се готви ...

Скрит текст:

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 2 431
Мира се оправда, че е заради мисията, защото Стефан я помоли да го направи, за да нямат скандали до края и т.н., някой гледа ли изобщо или само по диагонал? Естествено, че не е заради мисията, нито е искала изобщо да се извинява.
това за мен ли се отнася?

Да, Ел, в отговор на твоя пост е, но не само, защото от вчера това се разисква тук. Заради никаква мисия не е, въпреки, че мисията беше добър повод да си излее, това което си е насъбрала към Ваня. И кой може да я вини?!

# 2 432
Не се знае.
От номинираните единствено виждам Стефан да има подкрепа Stuck Out Tongue Winking Eye и да остане.
Кой ще гласува за Мекичко, Божка или Мира.
Жоро Торнев да си я изкарва, че стана достатъчно за резил.

Точно Торнев ще пуска СМСи за Мира, за да може да си живее ергенският живот още седмица. Grinning Прецака го ВБ със седмица... Ако сега я изкарат... Горкият мъж.

# 2 433
  • густо майна Филибето

А вие забелязахте ли, че на номинациите Божана не седи до Петко 😂 , да не би да е заради коментара на Ричард

Сигурно е дошъл след нея , и другата гледка повече му е харесала Grinning

# 2 434
  • София
Мира отдавна се точи на Ваня. Тя май беше единствената, която си позволи да я номинира. Прекали с репортажа, но както казах и преди, ББ ги отстреля и двете. Беше наясно, че след всичко случило се, този репортаж само ще засили разпрата. Те и двете се хванаха на играта му, но според мен изобщо не са мислили за последиците, действаха първосигнално.
Изкефи ме Стефан, Ванчето чак се притесни, че този път тя ще е виновна за високото кръвно на някой. Smile

# 2 435
  • густо майна Филибето
А на Стефан с какво ли му е толкова интересна Лора? (по повод това, което си размениха на номинациите) Grinning

# 2 436
 Историята на Ваня във влака се е появила и в Блиц вчера със заглавие

Цитат
Лъсна скандална история от миналото на Ваня Костова, ще се шокирате!

# 2 437
  • София
С нищо не му е интересна, няма друго какво да каже.
Не ми харесва Стефан. За него си е добър, разбира се .Съвършеният егоист.

# 2 438
Лора наистина ли е показала една гърда в полунощното издание? Това е най-интересното нещо, което е направила за целия си престой, а не са го излъчили - само тук-там по някой слух....
Може това да им е интересно на мъжете - не се знае кой какво харесва...

# 2 439
Мира се оправда, че е заради мисията, защото Стефан я помоли да го направи, за да нямат скандали до края и т.н., някой гледа ли изобщо или само по диагонал? Естествено, че не е заради мисията, нито е искала изобщо да се извинява.
това за мен ли се отнася?

Да, Ел, в отговор на твоя пост е, но не само, защото от вчера това се разисква тук. Заради никаква мисия не е, въпреки, че мисията беше добър повод да си излее, това което си е насъбрала към Ваня. И кой може да я вини?!
ами и аз това имах предвид 🤣 да не си помисли, че защитавам Ваня ... просто посочих факти, които доказват, че не е заради мисията ... и ок като се разисква от вчера, аз сега се включих и изразих мнение, че Мира ми е смешна

# 2 440
  • София
Промото, ще ги изпитват. Ще лъсне отново простотията Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980444?autostart=true

# 2 441
  • Варна
Но след 100г. песните на Ваня и Тоника пак ще слушат и никой няма да помни ВБ. Simple Smile

Много надценяваш следващите поколения.

Съгласна съм с Арагонска - то в днешно време никой не слуша Тоника, та след време ли.
Пък и да слушат бъдните поколения, поне ще са благословени, че няма да познават що за личност е певачката на песента...

Имам надежда ...даже две у дома. Wink

# 2 442
Промото, ще ги изпитват. Ще лъсне отново простотията Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980444?autostart=true

Ами и въпросите не са много интересни. Да ги питат някакви по-основни неща, какво задълбават с въпроси от рода на "Кой е авторът на химна". Без гугъл сума ти народ не знае кой е този автор, аз също не знам и не смятам за нужно да знам. Да ги питат за столици, стига с тези автори.

# 2 443
  За мен Ваня е сатаната, въплътил се в съвременна вещерка. Тя е напълно наясно, че е такава и затова твърди, че НЕ е - всяка дума на тази жена е лъжа и трябва да се разбира, че има предвид обратното на това, което казва. Тя е зодия Овен - ако има жени, които са ме проклинали и са ми правили магии те са точно от тази зодия. Овенът е обратното на това, което настоява, че е. Искрен е единствено в злобата и омразата си, но в проявлението им, а не че ще го признае - абсурд - на думи е светец. Когато Овен ти каже "Бог да те благослови" разбирай "А дано те убие Господ". Овенът живее с убеждението, че е напълно в правото си да лъже, мами, манипулира, издевателства, тормози и т.н. хората, с които, както той меко се изразява за себе си "не е съгласен", но реално НЕ ПОНАСЯ до степен омраза. Както забелязахте от интервюто на Мира, Овен НЕ отговаря на въпроси. Затова пък много обича да задава такива, да ти държи сметка дори за най-интимни неща и не ти дава право да НЕ отговориш. Пази Боже да реши, че пък си го излъгал - тогава ще те анатемоса без да му мигне окЦето. Ванчето е типичен представител на тази иначе много симпатична зодийка, която на моменти дори ме кефи, особено мъжките и представители. Ама пази Боже да са ти в къщи или да имаш близък контакт с тях - ако случайно си на маааалко по-различно от тяхното мнение и дръзнеш да си го кажеш, ще бъдеш размазан с един замах. Никога не позволявайте Овен да ви вмени чувство за вина - те са насилници, садисти да не говорим, че дори са и мазохисти на моменти. В състояние са да ти вменят всичко за да те смажат, унижат и съсипят и после да ликуват, че ето - пак те са отгоре. Какъв миротворец може да бъде Овен Боже Господи. Това е най-отявленият войнолюбец, който ако няма война с удоволствие ще я открие, защото да воюва му е хоби и без това не се чувства жив. Слушайте внимателно какво говори Овенът и разбирайте обратното - много полезна информация ще получите, защото иначе Овенът хич не е глупав

# 2 444

[/quote]

[/quote]

Заета съм, заета...Плета си калцуни като на Лорчето, че модно ми идват, ама кой за ляв крак, кой за десен. Обърках се. Сега три пъти "отче наш" и 5 поплювки и съм готова за следобедната тръстика. Хубав ден от Мен!
(Никой да се не обижда ама не слушам тоника)

Общи условия

Активация на акаунт