VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 747
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 445
Промото, ще ги изпитват. Ще лъсне отново простотията Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980444?autostart=true
дали Ричард ще ни забавлява с тъпотия 🤣 или ще стои и ще гледа умно без да отваря уста ... и случайно ако неговият отбор победи, ще се кефи и прави на велик с мазната усмивка

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 12:49 от elle.n

# 2 446
  • София
elle.n слагай ги тези фотки в скрити.
За малко да се задавя с яйцата Joy

# 2 447
Трябва да им дадат някакви логически задачи, а не въпроси като от контролно в училище.

# 2 448
  • София
Трябва да им дадат някакви логически задачи, а не въпроси като от контролно в училище.
Е там вече хептен ще изгинат.
На общи въпроси по може да отговорят

# 2 449
въпросът за автора на химна не го ли зададоха на първото изпитване?

# 2 450

Скрит текст:
За мен Ваня е сатаната, въплътил се в съвременна вещерка. Тя е напълно наясно, че е такава и затова твърди, че НЕ е - всяка дума на тази жена е лъжа и трябва да се разбира, че има предвид обратното на това, което казва. Тя е зодия Овен - ако има жени, които са ме проклинали и са ми правили магии те са точно от тази зодия. Овенът е обратното на това, което настоява, че е. Искрен е единствено в злобата и омразата си, но в проявлението им, а не че ще го признае - абсурд - на думи е светец. Когато Овен ти каже "Бог да те благослови" разбирай "А дано те убие Господ". Овенът живее с убеждението, че е напълно в правото си да лъже, мами, манипулира, издевателства, тормози и т.н. хората, с които, както той меко се изразява за себе си "не е съгласен", но реално НЕ ПОНАСЯ до степен омраза. Както забелязахте от интервюто на Мира, Овен НЕ отговаря на въпроси. Затова пък много обича да задава такива, да ти държи сметка дори за най-интимни неща и не ти дава право да НЕ отговориш. Пази Боже да реши, че пък си го излъгал - тогава ще те анатемоса без да му мигне окЦето. Ванчето е типичен представител на тази иначе много симпатична зодийка, която на моменти дори ме кефи, особено мъжките и представители.
Ама пази Боже да са ти в къщи или да имаш близък контакт с тях - ако случайно си на маааалко по-различно от тяхното мнение и дръзнеш да си го кажеш, ще бъдеш размазан с един замах. Никога не позволявайте Овен да ви вмени чувство за вина - те са насилници, садисти да не говорим, че дори са и мазохисти на моменти. В състояние са да ти вменят всичко за да те смажат, унижат и съсипят и после да ликуват, че ето - пак те са отгоре. Какъв миротворец може да бъде Овен Боже Господи. Това е най-отявленият войнолюбец, който ако няма война с удоволствие ще я открие, защото да воюва му е хоби и без това не се чувства жив. Слушайте внимателно какво говори Овенът и разбирайте обратното - много полезна информация ще получите, защото иначе Овенът хич не е глупав
Току - що обяви  една дванадесета от човечеството за непоносими.Joy
Има си овнето и доста хубави черти , и нас мъже ни търпят , че и на ръце ни носят.Joy
Но ние знаем как да правим супиШка от бЕло месце , не сме като Ваня неуметната.
Той и Стефо е овне , ае , без овните този сезон нямаше как да е толкова забавен.
Имам един много добър приятел , според който овнето може да бъде търпяно единствено от телец. И с това приключвам зодийната тема, защото вещерската е доста по- забавна.
От Средновековието до актуалния Папа няма по- голям анализатор на инквизицията от Ванка Библионерката. Много ми е смешна , като ги засуче тези окултизми.Joy

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 12:57 от tays

# 2 451
Промото, ще ги изпитват. Ще лъсне отново простотията Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980444?autostart=true

Ами и въпросите не са много интересни. Да ги питат някакви по-основни неща, какво задълбават с въпроси от рода на "Кой е авторът на химна". Без гугъл сума ти народ не знае кой е този автор, аз също не знам и не смятам за нужно да знам. Да ги питат за столици, стига с тези автори.

Това исках да напиша... В другите държави никой не се вълнува знаеш ли страните-членки в ЕС(всичките), техните столици, кой е изпял Супер жалък и колко мекички се сервират за закуска... Само в Бегето тези незнания са нещо WOW. Извинявам се, но да кажем, че дъщеря ми се заминава с художествена гимнастика - как очаквате да чете и да е по 10-11 часа в залата? Всеки си е вещ в неговата си професия и не е нужно да знае всичко. Вижте как само Патраши знае за жирафа, а дори човека, който знае, че ще се явява по тивито да говори, не се е подготвил...

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 17:59 от Трънче

# 2 452
Мира все нещо не е разбрала или се прави на такава. Едва снощи разбра, че всъщност Ваня обвинява Ева в правене на магии, а не обратното. Така че възможно е затова да е казала за вещерството, понеже е вечно заблудена  ooooh! Mr. Green

# 2 453
  • София
Скрит текст:
Цитат
quote author=tays link=topic=1070200.msg37581019#msg37581019 date=1540461133]

Скрит текст:
За мен Ваня е сатаната, въплътил се в съвременна вещерка. Тя е напълно наясно, че е такава и затова твърди, че НЕ е - всяка дума на тази жена е лъжа и трябва да се разбира, че има предвид обратното на това, което казва. Тя е зодия Овен - ако има жени, които са ме проклинали и са ми правили магии те са точно от тази зодия. Овенът е обратното на това, което настоява, че е. Искрен е единствено в злобата и омразата си, но в проявлението им, а не че ще го признае - абсурд - на думи е светец. Когато Овен ти каже "Бог да те благослови" разбирай "А дано те убие Господ". Овенът живее с убеждението, че е напълно в правото си да лъже, мами, манипулира, издевателства, тормози и т.н. хората, с които, както той меко се изразява за себе си "не е съгласен", но реално НЕ ПОНАСЯ до степен омраза. Както забелязахте от интервюто на Мира, Овен НЕ отговаря на въпроси. Затова пък много обича да задава такива, да ти държи сметка дори за най-интимни неща и не ти дава право да НЕ отговориш. Пази Боже да реши, че пък си го излъгал - тогава ще те анатемоса без да му мигне окЦето. Ванчето е типичен представител на тази иначе много симпатична зодийка, която на моменти дори ме кефи, особено мъжките и представители.
Ама пази Боже да са ти в къщи или да имаш близък контакт с тях - ако случайно си на маааалко по-различно от тяхното мнение и дръзнеш да си го кажеш, ще бъдеш размазан с един замах. Никога не позволявайте Овен да ви вмени чувство за вина - те са насилници, садисти да не говорим, че дори са и мазохисти на моменти. В състояние са да ти вменят всичко за да те смажат, унижат и съсипят и после да ликуват, че ето - пак те са отгоре. Какъв миротворец може да бъде Овен Боже Господи. Това е най-отявленият войнолюбец, който ако няма война с удоволствие ще я открие, защото да воюва му е хоби и без това не се чувства жив. Слушайте внимателно какво говори Овенът и разбирайте обратното - много полезна информация ще получите, защото иначе Овенът хич не е глупав
Все едно чета за Лъв, слава богу Овни нямам около мен, но то същото.И за моята зодия говорят гадости, но ако всички от определените зодии бяха еднакви и отговаряха на описанията, нямаше да има толкова много и различни хора.Това,че някой е попаднал на гаден представител на тази зодия, не означава,че всички са гадове.Аз например имам много лош опит с телец.

Даваха ли нещо интересно при Гала?Гледам много коментари.

# 2 454
Хареса ми сравнението, което някой направи за Кулагин и Ваня, че той можело да ѝ бъде калфа, т.е. че има какво да научи от нея Grinning. Сега очаквам някой с умиление да каже, че му липсва Кулагин.
Аааа, и друго се сетиха те - за първата им мисия с кутиите, дето Ева е казала, че Ваня има нужда от психиатър Grinning.

# 2 455
Ама разбира се, че Овните си имат и хубави страни, само че Ванчето не ни ги показа. Не са скучни поне. Много добре могат да се защитят като ги нападат както и самите те да нападат - всъщност това е начинът им на защита - нападението. Както и да е - нямам против зодията като цяло, просто имам близък контакт с Овни и Ванчето като я гледам винаги ми напомня на тях, включително и Библийката. Тя даже е по-смегчен вариант от моите Овнета - там положението наистина е СТРАШНО. На моменти ми харесваше, примерно когато подкрепяше Рози - тогава показа, че може да бъде разбираща, състрадателна и да се държи човешки и дори съм склонна да и повярвам, че беше искрена, а не в роля. Но тия проблясъци са редки и трябва наистина много да те омлатил животът и да си тотално безпомощен, за да се омажеш от Овнешката доброта. И въпреки всичко ми се струва, че дълбоко в себе си, колкото и да я подкрепяше иначе, Ваня НЕ одобрява Рози и се дразни от пасивността и.

# 2 456
  • Варна
На Ричо щели да му задават само прости въпроси и му дали листче с отговорите! Wink
Аз успях да се добера до съдържанието му! Smiling Imp

Скрит текст:
ДА, ДА, ДА, ТИ!

# 2 457
Все едно чета за Лъв, слава богу Овни нямам около мен, но то същото.И за моята зодия говорят гадости, но ако всички от определените зодии бяха еднакви и отговаряха на описанията, нямаше да има толкова много и различни хора.Това,че някой е попаднал на гаден представител на тази зодия, не означава,че всички са гадове.Аз например имам много лош опит с телец.

Само кажи и Лъвовете ще ги насера - с всички зодии го мога, просто на момента Овен ме е издразнил. Аз щом и от най-добрата и алтруистична зодия Риби се отвратих покрай Ричко  та сега се изприщвам, като чуя за мъж Риби. Чак моят собствен мъж намразих покрай оня плазмоид.

# 2 458
РичЕ отговаряше добре на първата игра с въпросите и даскал Кънчо.

# 2 459
  • София
Аз пък не разбирам как генерално си правите изводи за всички Овни, Лъвове, Риби и т.н. на база на час и половина на ден избрани кадри на няколко набедени за звезди индивида. Най-добрите ми приятелки са зодия Овен, уникални момичета - самостоятелни, борбени, държащи на семействата и половинките си. Никога не съм ги виждала в светлината, в която виждам Ваня. В семейството ми до 9-то коляно са все Риби, имам и приятели с тази зодия, също никой не е като Ричи. Забравяте, че семейната, социалната среда и възпитанието на един човек са в основата за формиране на характера му, а не само зодията. Аз например, не мога да се отъждествя с никой от последните сезони в къщата от моята зодия. На някои целенасочено се вадят на преден план лошите черти, а други пък сами си ги изкарват на показ в стремеж да звездеят. Всеки с възпитанието и морала си.

Общи условия

Активация на акаунт