Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 120
 • Мнения: 609
Преувеличава според мен и не знам защо те плаши Начев. Хубаво, предозирала си се, ама едва ли ще мине от хипо в хиперфункция жлезата. Сега си на без хормон ли за известно време? То нали знаеш че покрай раждане и кърмене съвсем се бъгва и трябва време да и дадеш.  На мен преди 2 години ми я махнаха изцяло жлезата, заради карцином, детето беше на 7 месеца, може и да съм споделяла тука. Та сега държа 0.2 че и на 0.06 бях доста време по едно време, но за моята болест така трябва, че да не се възобнови карцинома, превенция един вид. 

# 121
 • София
 • Мнения: 661
Момичета, аз се включвам с неприятна новина, но тъй като ви бях споделила хубавата, се чувствам длъжна да ви кажа и лошата. Вече не съм бременна, изтекоха ми водите в 15 г.с. Преди това имах 3 кръвоизлива, малко ми се беше завишила глюкозата и общо-взето нещата не тръгнаха на добре и не успяха да бъдат спасени. Няма нужда да казвате нищо, просто ми се искаше да знаете. Simple Smile

# 122
# 123
 • Мнения: 2 114
Стаси, прегръщам те. Между Дамян и Рада имах мисед в 10г.с., един месец ходих като пияна. Heart Кураж.

# 124
 • Мнения: 542
Ех, значи, кофти късмет. Добре, че детето е много ангажиращо. Hug

Боян от както ходи на ясла редовно е в къщи. 1 седмица там, една в къщи. С памерса и пишото специално сме на наникъде " Мамо, Боби няма пиша гащите, пази памписа сих" Ама пиша. Иначе ние имаме гърненце писоар ползва си го като го пратя, стойки чупи, тръска го Grinning ама иначе пълни памперса.
Та някой ден в обозримото бъдеще ... Защото при нас нито с каре нито с обесняване става .

# 125
 • Мнения: 170
Момичетаааа, изчезнахте нещо.
Дея от вчера е на градина. Цяло лято си беше вкъщи, че ми се наложи операция и бях болничен. Отвикнала е явно, трудно е заспала на обяд, но иначе е била послушна.
От зимата не ползва памперс през деня, а от около два месеца и през нощта. До скоро си пиеше мляко преди и по време на сън, но сама се отказа от него.
Доста говори, още е объркан словореда ѝ, но почти всичко ѝ се разбира.
Как са вашите деца?

# 126
 • Мнения: 1 588
При нас градината е мираж... Няма такава истерия и рев, направо съм в чудо какво да я правя.

# 127
 • София
 • Мнения: 661
Ехо, здравейте и от мен Simple Smile.

Ние махнахме окончателно памперса към 2 г. и 9-10 месеца. Стана от раз. Аз и баща ѝ изобщо не бяхме опитвали, все си мислехме, че не е готова (на база на какво обаче...) и един уикенд я дадохме на баба ѝ, която просто го махна. Чак да не повярва човек, мислех, че ще е голяма драма, а то детето си е било готово и е чакало някой само да го подкани.

На градина не ходи. Аз, ако си спомняте, бях тотално против, но човек никога не бива да се зарича и призната грешка - половин грешка Simple Smile. Та... тъй като ние работим от вкъщи, сме почти постоянно залепени на лаптопите и горкото дете се побърква от скука. И решихме да се пробваме да я запишем в държавна, но до момента не е приета (с 12 точки). Сега трепетно ще следим седмичните класирания с надежда да има късмет да я изтеглят, но ако не стане, ще трябва да обмислим варианта за частна.

# 128
 • Мнения: 170
На Дея много ѝ харесва в  градината. Там е "шареното вкъщи". 😄
Мислех, че е отвикнала, тъй като от началото на юли не е ходила, но тя ме опроверга. Сутрин си влиза с усмивка, без проблеми яде и спи там, казват, че е послушна...
Аз имах проблеми с хроничен апандисит от малка. В началото на лятото болките обаче се засилиха и ме приеха за лапароскопска операция. Оказа се, че апандисита е бил най-малкия ми проблем. Десен поликистозен яйчник с листа 6/7 см и възпален апандисит. Преди операцията ме бяха пратили в АГО-то за консултация и там не видяха нищо, а ме гледаха и на коремен и на вагинален ехограф.
Обаче възстановяването ми беше много леко. Първия ден ми беше много зле от упойката, ужасно зле направо. И ми беше много мъчно за Дея. За пръв път се разделихме за седмица и се побърках в болницата.
Като започна да ме боли повече преди операцията загубих и апетит и свалих няколко килограма. Стигнах до 47кг и сега едвам ги качих до 49кг.

# 129
 • Мнения: 542
Здравейте и от мен. По наболята тема с градината Боян от 11 септември е на градина. Биват нещата, но той има трениг от яслата. С памперса ми беше много трудно да се разделим с ясленския памперс т.к. Боян в къщи си казваше, а там не искаше и лелите пък не бързаха да го махат. Накрая по мое настояване тръгна и там без и след около месец взе и на тях да казва. Сега в градината на ново трябва да започне да си казва, защото не ги познава още и не иска да казва.

Всъщност градината им дава една незаменима среда от деца. Иначе всеки родител, който е много отдаден и потопен в темата за детското развитие би могъл да занимава детето и да го научи на много неща. Просто ние родителите сме скиптично настроени към системата и учителите и го няма доверието, че на децата им е добре там. На мен например не ми харесваше в яслата, че информацията се свежда до "добре е", "всичко е наред" целият престой там е едно бяло петно за мен.

Боян иначе е доста самостоятелен, кротък като цяло та чак не смее да си поиска собствените играчки от децата когато сме на площадката. Доста инатлив, все още реве доста и то за глупости като например не е успял да си свали чорапа, но и не дава да му помогна, нито да кажа какво да направи и по подобни поводи може да си пореве час, два. Но пък работим много над това и имаме напредък и сме ги ограничили до 1, 2, 3 на ден истериите, а понякога и без тях минаваме.

И такива неща при нас.....

# 130
 • Мнения: 949
Линуша, напълно подкрепям мнението ти за градините, въпреки, че бях предубедена в началото. Иначе в яслата явно сме попаднали на госпожи, защото сравнитрлно често даваха повече обяснения от това дали всичко е наред.
На нас ни пррдстои тази седмица започване на градина, от ясла го спрях началото на юни, тогава боледуваше доста често и просто ни беше дошло в повече вече от болести. Това беше може би единственият недостатък, крав на боледуванрто съвпадна със сспирането от ясла и с последнив излязъл зъб, мисля, че всичко си беше навързано. Ще видим сега как ще е, надявам се една идея по-добре от мибалата зима. Надявам се и да няма големи драми и като цяло мисля, че на градината ще е много по-интересно отколкото в яслата.

Общи условия

Активация на акаунт