Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
След като Адем ще бъде във фирмата, Есма иска да прехвърли нейния дял на Гарип....Синовете не са съгласни...Есма пита след като Адем е там, защо Гарип да не е.....

# 541
  • Варна
В кухнята се радват един на друг. Назиф казва, че дори закачките на Мустафа му липсвали. Идва Есма и той казва, че останали за да пазят конака за нея и че е много щастлив от завръщането им. Есма казва, че те са едно семейство, което е било разделено и вече са се събрали и ще продължат напред. Назиф казва, че Есма била душата на този конак и че той се променял без нея. Есма ги прекъсна и пита какво готвят. Всичките ѝ любими гозби.
Емир е изчезнал.Сю го откри. Искал сам да остане. Фа казва, че те много се притеснили за него. Той повтаря, че иска да остане сам. Фа казва, че от много време го търсят. Емир казва, че никой не се интересувал от него. Останал без майка, отишли в Истанбул и когато слънцето изгряло за него и намерил истинска приятелка, без никой да го пита се върнали обратно. Точно така и майка му не го питала когато се върнали от Англия. Фа се извини и обеща вече да го пита за всичко. И Сю му се извини. Той каза, че не иска да спи с Яз, защото миришела като се наака.
Акиф и Санем. Чудят се какво ще правят тук сами. Акиф не е приел още новата работа. Санем казва, че не може да е далече от Сю. Акиф казва, че мислел, че иска да останат тук в Истанбул и после я пита дали иска да се върнат и те обратно и да са заедно. Не му трябвало нова работа, да ги чака Буурса, те се връщали.
Сю казва на Емир, че когато била малка и тя често се местела. Казва, че живеела с леля си и ѝ се налагало да се местят. После също се местела след като се оженили с баща му. Сега отново си намерила работа и пак се наложило да се мести. Казва му, че го моли да ѝ позволи заедно да преодолеят тази болка.
Фи и Осман търсели Фа и сега разбрали колко е голям конака. Къйметката пристигна да се превзема. Много се радвала и всички ѝ изпращали поздрави. Днес било голям ден. После казва, че били в шок като научили за Юлфет. Есма каза, че и тя иска да се включи в дарението, което събират. Къймет каза, че всички мислели, че тя отново ще се кандидатира за управител. Ипек се извинява на Окан, че така заминала. Той пък я пита да не би да смята да напуска. Тя пита как ще стане да продължи да работи за него. Проектите били нейни и трябвало да продължи, а ще се чуват през вайбъра. Казва, че ако тя е съгласна ще го обсъдят как ще става по-късно. На Къймет и Есма каза, че говорила с приятелка. Есма каза, че ще организира вечеря за всички приятели и Ипек също може да покани своите.
Фа и братята се завръщат във фирмата си. Спомняят си как баща им ги е довел тук за пръв път. Казал им е никога да не продават този офис за да си спомнят от къде са тръгнали. И понеже си спомниха как са си поискали газирана вода и сега Фа ги пита дали искат по една сода.
Санем е тук и си спомнят преживяванията от времето в Истанбул. Следва откъса, за който имаме преводче. Санем и нейните издънки. Есма ги кани на масата. Санем казва, че А се подкосили краката, а те си мълчат. Акиф пък го питат какво ще прави сам в Истанбул и го питат нали не смята, че ще открият фирмата без него. Идва Гарип и всички млъкват, но Есма идва и ги кани на трапезата. Опааааааааааааа къде е мястото на Гаарип. Фа отстъпи своето – мястото на главата на семейството. Есма казва, че е щастлива, че всички са отново тук и че се надява Бог повече да не я изпитва по този начин. Научили са уроците си. Санем пита дали Гарип идва като зет в тази къща – демек заврян зет ще е. Гарип каза, че е още рано да говорят за това. Фаа каза, че са ходили на автогарата, където са си запазили офиса. Чудят се дали да не предложат на Окан ии той да се включи в техния бизнес. Сю предложи да се насладят на вечерята и после да говорят за работа.
Гюнеш се прибира и чука на вратата си. Адем казва да и направят още един резервен ключ. Не им чух разговора, че ми прекъсна ама не ми е интересен.
Сю имала подарък от всички тях. Назарбонджу /синьо око/ с пожелание вече нищо лошо да не им се случва. И от Санем е назарбонду и тя казва, че със сигурност повече няма да преживеят нищо подобно и цялата злина останала от Адем ще я прогонят от тук. Ди чу и ѝ стана гадно. После се качи горе и се обади на Адем за да му благодари за това, което е направил. Той каза, че не очаква благодарности, защото всичко е направил за детето си. Ди каза, че благодари от името на детето тогава. Сю дръпна Ди и я пита дали иска да си поговорят. Тя каза, че се е обадила да благодари, но той е казал, че няма нужда. Сю казва, че я моли да си говорят, да не я изолира и отдалечава от себе си и всичко да трупа в себе си, да се чувства виновна. Ди каза, че всъщност Адем не прави нищо заради нея, а само за детето си. Сю я пита това ли я натъжава толкова много, но всъщност разбра, че тя продължава да го обича.
Гюнеш щяла да гледа филм и го пита какво си е мъърморил. Той естествено нищо не отговори и пак празни приказки – филм с Джеки Чан щели да гледат.
Емир гледа снимката с майка си и идва Фа. Казва, че се радва, че не е заспал и че отново му се извинява. Казва, че го моли да не му се сърди и че те с Яз били като двете им очи. Казва, че не може да се раздели с нито едно от очите си. Казва, че Сю не го е родила, но го обича колкото Яз и че истинската любов изобщо не я плаши разстоянието и изминалите километри. Има подарък за него. На Сю каза, че му е халресал подаръка. Щастливи са, че това е първата им нощ в конака. Шегува се че от вълнение трепери и веднага трябвало да го целуне.
На сутринта. Следва отново откъса, който е преведен с бележката от влюбения съпруг. Сю пита какво става и че те със сигурност знаели, но не им казват. Назиф е ….. Сю го пита какво става и какъв е такъв. И той нищо не казва, но продължава да повтаря колко много му липсвало всичко това.
Мустафа и той е щастлив и казва, че вече никога няма да се оплаква от трафика, толкова много му липсвало всичко това. Тя каза да я изчака някъде наблизо. На пазара е -------- точно така нека я видят, че отново е същата горда Султанка.
Следва романтиката на Фа. Да следва пътя на балоните. И той пристига с музика- нейната песен. Той я кани на танц. Тя не можела да да откаже на такъв красив мъж. Фа каза да мълчи, защото тази жена пеела прекрасно. Тя го пита какво става. Фа каза, че неговата съпруга имала нужда и от своето училище и тази сграда е точно това. Всички приветстват Есма и има подаръци за нея, канят я на кафе, казват да не ги напуска отново. Тая пък казва, че чула, че Адем им подарил конака от съжаление и че съжалявала за големите беди, които преживели. Есма се ядоса и пита кой ги разпространява тези неща, макар че сама знаела и нямало защо да пита.
Сю пита Фа кога е успял. Той казва, че живота не чака и той не иска тя да мисли само за тях, а да си има нещо свое. Тя казва, че е най-щастливата жена на света. Фа го е наел за 1 година като е предплатил за половин.
Есма намери Адем. Той казва, че ако е дошла да благодари няма нужда. Тяя казва, че не е дошла за това. Казва, че се надява да е точен и се радвала за детето му, но ако това е нова война, този път психологическа да се разберат още от сега. Пита го защо говори наляво и надясно, че е подарил конака. Той я пита защо трябва да говори такива неща. Тя казва, че не вяярва на нито една негова дума и че ако още веднъж се опита да доближи семейството А ще го убие.
Окав, Фа и Фи са заедно и той ги пита как са успели да се устроят толкова бързо. Фа пита дали е мислил по въпроса за съдружие. Той казва, че не е мислил. После казва, че щом има оферта от Бооранови няма начин да не приеме. Казва, че дори обсъдил с Ипек дали да не направят филиал в Бурса. Поканиха го вечерта в конака, а Фи каза да не бърза с филиала.
Гарип пита Есма защо се занимава с това, да не мисли повече с Адем. Имал нов подарък за нея. Прекрасен комплект – бил за новия живот на любимата жена. Искал очите ѝ винаги да блестят.шегува се, че децата ѝ не вярвали в любовта им, но те били млади и нищо не разбирали.
Назиф успокоява Ди – предлага ѝ вода и сладки.  Той продължава да дрънка – това бил замъка на Дракула и Гюл го сръга да мълчи. Всички се вълнуват и Гарип също се вълнувал най-много от всички, а Есма продължавала да се бави горе. Фа казва на Сю да не се губи от погледа му. Тя казва , че всички питат за майка им. И величествеената султанка е появявааааааааа.  Поздравява ги с добре дошли. И малката приятелка е тук. Фикрет поздравява Фа за снахата. Ипек казва, че е започнала работа и че може би и Окан ще вкарат в Борановия бизнес. Радват се на Есма, видяха и пръстена и питат кога ще е сватбата. Гарип каза в най-скоро време. Ето я и братовчедката. Скучно и било и Ипек я отпрати горе. Къймет не е доволна. Пристигна и Окан и Ипек го посрещна. Фи го поздравява, а Окан казва, че всичко е много добре организирано и вероятно е дело на Ипек. Фи каза, че всичко е направила майка им. Осман е в стаята си и братовчедката, която обикаля го намери заспал. Тя май реши, че му има нещо. Казва, че се уплашила да не е умрял и се извинява. Той казва, че това е неговата стая. Тя казва, че мислела, че и той е избягал от тълпата като нея. Казва, че не са помислили за гостите на които може да им е скучно. Ипек я намери и тя казва, че намерила още един гост, на когото му е скучно. Осман излиза и Ипек ѝ обяснява, че това е Осман и той не е гост. Ипек обяснява, че дошла тук братовчедката за разнообразие, защото вечно скучаела и че наскоро се прибрала от Виетнам. Емир има подарък за гаджето и тя казва, че точно тава парче липсвало в колекцията ѝ.
Заляха Санем и тя се ядосва че вече две рокли съсипала и пристига Адем. Ди е до вратата и тя отваря. Той казва, че не е тук да прави проблеми, бил поканен. Ди избяга. Казва, че не може да остане, защото я гледал като виновна. Искала да се прибере. Сю помоли Назиф да я закара. Фа каза, че той е поканил Адем и го помоли да го изчака в зимната градина за да поговорят. Адем казва, че не знаел, че другите нямат представа, че е поканен. Гюл му носи чай и той ѝ казва, че само те не се сменяли в тази къща. Идват братята  и Адем казва, че май не се разбрали с братята и те не са доволни от идването му. Фа казва, че искал да откупи конака, но в момента няма налични пари и предлага да влезе като акционер в бизнеса им като всеки месец му изплаща определена сума. Предлага съдружие без негово участие.
На другия ден никой не яде на масата. Есма казва, че няма нищо против да работи Адем с тях, но тя ще прехвърли дела си на Гарип. Фикрет е против и казва, че тогава всички да влязат в бизнеса им. Есма казва, че не вижда защо да не може и Гарип да е в бизнеса щом Адем също е в него. После казва че щом не искат Гарип и тя ще се оттегли от бизнеса им

# 542
  • Плевен / София
Наистина щом Адем може да бъде съдружник, защо и Горип да не участва във фирмата. Все пак той вече е част от семейството.....Дано този път всичко върви добре с бизнеса...
Явно наближава края на серията...
Лека нощ. Благодаря за коментарите и на Бризчето за преводите...

# 543
Благодаря на Бризчето Hug,за превода и на всички за коментарите и компанията! bouquet bouquet bouquet

# 544
Май епизода така ще свърши  Thinking
Може би и приказката ще свърши....
Благодаря на Бризчето за преводите, на Злати, Гости и Ани_ за коментарите и на всички, че отново бяхме заедно  Hug

Лека и спокойна нощ  Hug

# 545
И аз благодаря за коментарите тази вечер, както и аз прекрасната серия.  bouquet bouquet bouquet

# 546
  • Варна
Благодаря Ви, че бяхме заедно и този петък! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 547
Добро утро! Hug

Все още няма превод на епизода! Peace

Ето откъса,който пуснаха снощи!Това е,на другия ден сутринта,когато се коментира за предложеното съдружие на Адем и заплащането му за конака и предложението на Есма за Гарип!Бризчето Hug,го преведе снощи! bouquet

İstanbullu Gelin 64. Bölüm - Ön İzleme

https://youtu.be/D8HDTUNF9XM

По-късно ще пусна превода,когато излезе и рейтинга! Peace

Желая ви приятна събота! Hug bouquet

# 548
Излезе рейтинга....

Тотал
1 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:45 00:17 9,36 20,30
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 19:59 7,39 19,19
3 GULPERI SHOW TV 20:57 00:18 6,98 15,21
4 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D 19:50 20:43 5,78 13,58
5 KIZIM TV8 20:53 00:15 5,35 11,64
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 4,63 28,30
7 ISTANBULLU GELIN STAR TV 21:05 00:16 4,55 9,85
------------------
новия- 13 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 3,52 7,70

АВ
 1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 19:59 7,41 23,03
2 ISTANBULLU GELIN STAR TV 21:05 00:16 6,94 16,08
3 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:45 00:16 5,56 12,89
4 KIZIM TV8 20:53 00:15 5,20 12,14
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:45 00:17 4,63 10,78
6 YEMEKTEYIZ TV8 15:46 19:20 4,18 19,82
---------
 15 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 2,41 5,75

20+ABC1
 1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 19:59 7,65 21,03
2 ISTANBULLU GELIN STAR TV 21:05 00:16 6,73 14,10
3 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:45 00:16 6,32 13,30
4 GULPERI SHOW TV 20:57 00:18 6,17 13,03
5 KIZIM TV8 20:53 00:15 5,96 12,59
6 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:45 00:17 5,93 12,51
-------------
 16 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 3,10 6,77

http://www.ranini.tv/reyting

и как е спрямо миналия епизод.....

Рейтинг серии📊

📍Total 📍
7 место - 4,55%(-0,18%)

📍АВ 📍
2 место - 6,94% (-0,97%)

📍АВС📍
2 место - 6,69% (+0,04)

# 549
Добро съботно утро  Hug

Заспах и се събудих  с мисли за снощния епизод....
Не знам дали съм права, но трудностите сякаш обединиха семейството...Завърнаха се в конака и сякаш се завърнаха и проблемите.... Thinking
За проблемите на семейството разбира се влияе и обкръжението на семейството....Слуховете, които разпространи Къймет, че Адем е подарил конака на фамилията по бедност, като, че е в основата на сегашния проблем....
Другия проблем е отношението на синовете към Гарип. Не я разбирам тази непримиримост.....Само ревност към мама ли е или има и нещо друго...... Thinking Дори ми минават едни мисли, че може би Гарип и Есма няма да стигнат до брак..... Thinking и причината за това ще бъдат синовете.....А и Есма е като орлицата майка....как ще остави децата сами.....та така наречените деца вече имат деца..... Wink
Не ми стана ясно, дали все още не са получили парите от продажбата на терена, или сумата е недостатъчна да заплатят част от конака.... Thinking Мисля си, дали Гарип няма да направи нещо, да плати дължимата сума, за спокойствието и блясъка в очите на Есма..... Thinking Много питанки имам в мислите си....Но снощния епизод много ми хареса и ще чакам с нетърпение превода, за да разбера подробностите......
А сега очаквам Злати да сложи рейтинга, за да видя къде сме след излъчването на първи епизод на новия сериал.....
Желая ви прекрасен почивен ден  Hug

ПП - рейтинга вече е излязъл....Има малък спад в тотала в сравнение с миналата седмица
миналата седмица е бил  4,73
сега е 4.55

# 550
Привет!

# 551
Ето и преведения епизод! Peace

Стамбульская невеста" - 63 серия (3-й сезон) с русскими субтитрами.

https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456240075%2F43804daf2eb … pl_wall_-78538620

или тук...https://yadi.sk/i/5zqSDM0hxagkfQ

# 552
Злати благодаря за преведения епизод  Hug
Любопитна съм да изгледам няколко момента, а ще изчакам българския превод, за целия епизод...

А това беше изненада не само за Сюрея, но и за мен....

Голям романтик е Фарук...С времето, любовта им не стана само ежедневие, а огъня е постоянен....

# 553
Дилара Аксюек: "Играя Ипек, оправдавайки постъпките ѝ"

Дилара Аксюек е родена на 24 юли 1987 г. в Каршъяка, Измир, Турция. В момента е на 31 години, зодия лъв. Завършва висшето училище по изкуства Mujdat Gezen със специалност "актьорско майсторство". Първата ѝ изява като телевизионна актриса в сериал е от 2012 г. - в "Един от домовете ни" (Evlerden Biri). През 2013-а година се снима в драма с Ибрахим Челиккол и Бурчин Терзиоулу "Милост" (Merhamet), в която се въплъщава във второстепенната роля на Шадие. През есента на 2014 г. се включва в  семейната комедия "Верен приятел" (Kadim Dostum), а през лятото на 2015 г. - в младежката драма "В името на щастието" (Adi Mutluluk). Въпреки че втората също завършва с не особено голям успех, тя е съдбовна за Дилара в личен план, защото на снимачната ѝ площадка среща любовта в лицето на екранния си партньор Джейхун Менгироулу ("Твоят мой живот"), с когото има връзка и до днес. Малко по-късно се присъединява в актьорския състав на първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), също излъчен у нас, влизайки в образа на Махфирузе султан. Най-успешната ѝ изява до момента е участието ѝ в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), като с отрицателната си героиня Ипек придобива световна слава. И до днес продължава да се снима вече три сезона в нея. Да започваме с интервюто!

Ще ни разкажете ли повече за героинята си в "Истанбулска невеста" Ипек?

Ипек е амбициозно младо момиче от Бурса. Тъй като е родена и израснала в по-малък и затворен град като Бурса, амбициите и целите ѝ се простират до това да стане снаха в най-уважаваното семейство там. И това е първата причина, поради която оправдавам последвалите ѝ постъпки. От малка посещава имението на бъдещето си семейство и трупа уважение и респект към бъдещата си свекърва. Тъй като в семейството има четири сина, тя таи най-големи симпатии към най-големия - Фарук (Йозджан Дениз). Не можем да го наречем любов, но тя смята това свое чувство към него именно за такава.

Докато прислугите гледаха на кафе, се появи змия в имението Боран... Ипек ли ще е тази змия?

Не гледам на героинята си като на змия, защото, разбира се, си има свои причини, заради които се смята за права в действията си. От малка мечтае да се омъжи за един мъж и смята, че заслужава да бъде обичана и да стане снаха в семейството му. Амбицията и силата, която е заложена в характера ѝ, пък ѝ казва: "Ще направя всичко по силите си, за да вляза като снаха в този дом". И аз я играя, смятайки я за права.

Как се разбирате с колегите и с режисьора ви?

В това отношение съм наистина голяма късметлийка, всички са много добри. Общите ни сцени с Фикрет (Салих Бадемджи) стават все повече. И с него извадих голям късмет, защото е много позитивен човек. Относно режисьорите - винаги съм си мечтала да работя с тях. Голяма тежест в решението ми да се съглася на отправеното предложение за участие в сериала бяха именно техните имена. Отделно исках да вдъхна живот на по-различна от досегашните ми героини, пък и сценарият много ме развълнува.

В крайна сметка обаче Ипек се омъжва за човек, когото не обича. При това - за брата на своя любим. Какво смятате по този въпрос?

Гледаме го в сериала, но може да се случи и в реалния живот. В такива моменти трябва да се опитваме да видим причините за действията на човек. Може би е в безизходица и намира такъв изход за себе си. Ако трябва да разсъждавам от своята гледна точка, никога не бих си и помисляла за такова нещо. Не мисля и че някоя от приятелките в близкото ми обкръжение също би го направила.
Знаейки, че не е обичан или обичана, един мъж или жена въпреки това продължава да настоява и да се вкопчва във връзката, приключила още преди да е започнала. Какво мислите за това?
За мен като Дилара това е невъзможно. Трудно бих си представила да обичам някого, който не обича мен. Камо ли пък да тичам след него и да се вкопчвам в него. Но ако трябва да разсъждавам като Ипек, това е заложено в нейния характер. Целта ѝ е да стане господарка в имението Боран. Самоувереността и упоритостта ѝ ще я отведат до така желаната цел.

Опознахме ви в "Милост" и за мнозина все още си оставате Шадие. Притеснява ли ви това?

Не ме притеснява, защото смятам, че и това ще премине. Пък и Шадие е много специална за мен, винаги ще заема място в сърцето ми. Защото не остана нещо, което да не съм изиграла, с нея. Не остана нещо, което да не съм била, с нея. Тя беше персонаж, способен да насити един актьор във всички отношения и да разкрие пълния му потенциал.

Изглеждате много млада. Това предимство ли е според Вас?

Смятам това за голямо предимство, защото когато пожелая, мога да изглеждам по-малка, а в други случаи - по-възрастна. Такъв е типът на лицето ми. Дай Боже и занапред да вадя ползи от това предимство.

Искате ли да играете на театрална сцена?

Тъй като напоследък се снимам предимно в сериали, нямам възможност да играя в театъра, но иначе много бих искала. Имам много неща наум, но е наистина трудно да съчетаеш сериалите с театъра. Може би след сериалите ще се отдам на театъра, ще настъпи такъв период за мен. Много бих желала!

А в киното?

Като всеки актьор, разбира се, че искам. Но в киното всичко се случва много по-мащабно или поне така ми се струва, тъй като никога досега не съм се снимала в игрален филм. Затова искам първият ми филм да бъде много хубав. Да можех да работя заедно с Ферзан Йозпетек! Голяма фенка съм и на Явуз Тургул.

Как прекарвате свободното си време?

Стремя се да спортувам. Започнах тренировки по бокс. Това, което ме прави най-щастлива в момента, е да спортувам в свободното си време. Преди въобще не обичах, даже ненавиждах спорта, но след като започнах, го препоръчвам на всеки. Убедена съм, че увеличава отделянето на хормона на щастието. Направи живота ми много по-хубав.

Можете ли да пеете?

Не мога да кажа, че пея хубаво, но ако участвам в проект, в който се налага, ще дам всичко от себе си. Обичам много работата си и затова смятам, че бих направила всичко за нея.

Дано не изтрият поста ми  Praynig

# 554

Ани, благодаря за това интервю!  bouquet

Права е Дилара като обяснява постъпките на Ипек със средата, в която е родена и израсла. Доколкото си спомням подобно мнение бях споделила с вас още миналия сезон, май!

В последните няколко серии показват скритите досега способности на героинята, които проявява в работата. Тя не е глупава.

Този израз ме притесни:

Цитат
Самоувереността и упоритостта ѝ ще я отведат до така желаната цел.
Къде ще отиде Сюрея!? Да не се развие някоя трагедия на  края и да се окепази сериала!?

Вмъквам интервюто, за да не се затрие!

Скрит текст:
Дилара Аксюек е родена на 24 юли 1987 г. в Каршъяка, Измир, Турция. В момента е на 31 години, зодия лъв. Завършва висшето училище по изкуства Mujdat Gezen със специалност "актьорско майсторство". Първата ѝ изява като телевизионна актриса в сериал е от 2012 г. - в "Един от домовете ни" (Evlerden Biri). През 2013-а година се снима в драма с Ибрахим Челиккол и Бурчин Терзиоулу "Милост" (Merhamet), в която се въплъщава във второстепенната роля на Шадие. През есента на 2014 г. се включва в  семейната комедия "Верен приятел" (Kadim Dostum), а през лятото на 2015 г. - в младежката драма "В името на щастието" (Adi Mutluluk). Въпреки че втората също завършва с не особено голям успех, тя е съдбовна за Дилара в личен план, защото на снимачната ѝ площадка среща любовта в лицето на екранния си партньор Джейхун Менгироулу ("Твоят мой живот"), с когото има връзка и до днес. Малко по-късно се присъединява в актьорския състав на първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), също излъчен у нас, влизайки в образа на Махфирузе султан. Най-успешната ѝ изява до момента е участието ѝ в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), като с отрицателната си героиня Ипек придобива световна слава. И до днес продължава да се снима вече три сезона в нея. Да започваме с интервюто!

Ще ни разкажете ли повече за героинята си в "Истанбулска невеста" Ипек?

Ипек е амбициозно младо момиче от Бурса. Тъй като е родена и израснала в по-малък и затворен град като Бурса, амбициите и целите ѝ се простират до това да стане снаха в най-уважаваното семейство там. И това е първата причина, поради която оправдавам последвалите ѝ постъпки. От малка посещава имението на бъдещето си семейство и трупа уважение и респект към бъдещата си свекърва. Тъй като в семейството има четири сина, тя таи най-големи симпатии към най-големия - Фарук (Йозджан Дениз). Не можем да го наречем любов, но тя смята това свое чувство към него именно за такава.

Докато прислугите гледаха на кафе, се появи змия в имението Боран... Ипек ли ще е тази змия?

Не гледам на героинята си като на змия, защото, разбира се, си има свои причини, заради които се смята за права в действията си. От малка мечтае да се омъжи за един мъж и смята, че заслужава да бъде обичана и да стане снаха в семейството му. Амбицията и силата, която е заложена в характера ѝ, пък ѝ казва: "Ще направя всичко по силите си, за да вляза като снаха в този дом". И аз я играя, смятайки я за права.

Как се разбирате с колегите и с режисьора ви?

В това отношение съм наистина голяма късметлийка, всички са много добри. Общите ни сцени с Фикрет (Салих Бадемджи) стават все повече. И с него извадих голям късмет, защото е много позитивен човек. Относно режисьорите - винаги съм си мечтала да работя с тях. Голяма тежест в решението ми да се съглася на отправеното предложение за участие в сериала бяха именно техните имена. Отделно исках да вдъхна живот на по-различна от досегашните ми героини, пък и сценарият много ме развълнува.

В крайна сметка обаче Ипек се омъжва за човек, когото не обича. При това - за брата на своя любим. Какво смятате по този въпрос?

Гледаме го в сериала, но може да се случи и в реалния живот. В такива моменти трябва да се опитваме да видим причините за действията на човек. Може би е в безизходица и намира такъв изход за себе си. Ако трябва да разсъждавам от своята гледна точка, никога не бих си и помисляла за такова нещо. Не мисля и че някоя от приятелките в близкото ми обкръжение също би го направила.
Знаейки, че не е обичан или обичана, един мъж или жена въпреки това продължава да настоява и да се вкопчва във връзката, приключила още преди да е започнала. Какво мислите за това?
За мен като Дилара това е невъзможно. Трудно бих си представила да обичам някого, който не обича мен. Камо ли пък да тичам след него и да се вкопчвам в него. Но ако трябва да разсъждавам като Ипек, това е заложено в нейния характер. Целта ѝ е да стане господарка в имението Боран. Самоувереността и упоритостта ѝ ще я отведат до така желаната цел.

Опознахме ви в "Милост" и за мнозина все още си оставате Шадие. Притеснява ли ви това?

Не ме притеснява, защото смятам, че и това ще премине. Пък и Шадие е много специална за мен, винаги ще заема място в сърцето ми. Защото не остана нещо, което да не съм изиграла, с нея. Не остана нещо, което да не съм била, с нея. Тя беше персонаж, способен да насити един актьор във всички отношения и да разкрие пълния му потенциал.

Изглеждате много млада. Това предимство ли е според Вас?

Смятам това за голямо предимство, защото когато пожелая, мога да изглеждам по-малка, а в други случаи - по-възрастна. Такъв е типът на лицето ми. Дай Боже и занапред да вадя ползи от това предимство.

Искате ли да играете на театрална сцена?

Тъй като напоследък се снимам предимно в сериали, нямам възможност да играя в театъра, но иначе много бих искала. Имам много неща наум, но е наистина трудно да съчетаеш сериалите с театъра. Може би след сериалите ще се отдам на театъра, ще настъпи такъв период за мен. Много бих желала!

А в киното?

Като всеки актьор, разбира се, че искам. Но в киното всичко се случва много по-мащабно или поне така ми се струва, тъй като никога досега не съм се снимала в игрален филм. Затова искам първият ми филм да бъде много хубав. Да можех да работя заедно с Ферзан Йозпетек! Голяма фенка съм и на Явуз Тургул.

Как прекарвате свободното си време?

Стремя се да спортувам. Започнах тренировки по бокс. Това, което ме прави най-щастлива в момента, е да спортувам в свободното си време. Преди въобще не обичах, даже ненавиждах спорта, но след като започнах, го препоръчвам на всеки. Убедена съм, че увеличава отделянето на хормона на щастието. Направи живота ми много по-хубав.

Можете ли да пеете?

Не мога да кажа, че пея хубаво, но ако участвам в проект, в който се налага, ще дам всичко от себе си. Обичам много работата си и затова смятам, че бих направила всичко за нея.

Общи условия

Активация на акаунт