Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Криси радвам се да те видя отново тук - надявам се да не си изоставила сериала  Praynig

Моето мнение относно мястото на раждане и живот на човек не могат да повлияят негативно на характера на човека. Синовете на Есма също са родени и израснали в Бурса. Проблема на Ипек е домашното възпитание....Тя е единствено дете в семейството и като такава всичко й е угаждано, само да е пожелала нещо и го е имала. От друга страна този стремеж у Ипек  да стане снаха в семейство Боран е внушаван от майка й...Нали бащата на Ипек в един разговор с Къймет, каза, че Къймет е заровила пъпчето на дъщеря си в градината на конака.....За мен това е амбиция към която се е стремяла още от детството си.....Нормално е актрисата, която играе ролята да си харесва героинята и да оправдава постъпките й....
Нали съм Тома неверни, не повярвах, че Ипек е голямата специалистка.....Та тя никога не е работила. Има образование, но според мен то е за престиж. Минали са години от завършването й, а нещата се променят много бързо. Ако не четеш, ако не се поддържаш, какъвто и университет да си завършил, не можеш да бъдеш в крак с новостите в професията, която си придобил...А Ипек освен с клюки и интриги с нищо друго не се занимава - поне аз не видях....
Още при първата среща с Окан, тя флиртуваше, а на мъжете са им слаби ангелите.....И един успешен бизнесмен, може да си позволи да толерира една дама, без да има големи професионални възможности......И аз мисля, че Окан точно това прави......
Не съм искала да ти опонирам, само споделих моето виждане....

И мен ме притесни изречението, което си цитирала.... Thinking

Надявах се Ипек да напусне Фикрет и да отиде при Окан, но...в снощния епизод направиха един завой....Окан да дойде в Бурса....Това малко ме обърка....Но ще видим какво са измислили сценаристите..... Thinking

Благодаря ти, че си цитирала поста с интервюто  Hug

# 556

Ани, не съм се отказала от сериала. Но от форума почти съм се отказала. Пиша рядко. Дори и в "моята" тема.

Разбира се, че всеки си има мнение. А моето принципно мнение е да вярвам в хората /макар и като сериални герои  Grinning/, докато не ме разочароват. И се разочаровам безвъзвратно. За Ипек вярвам, че е по-различна от майка си. И като  писах за средата й, имах пред вид най-вече семейната среда, особено майчината. И като фон, градската, патриархална  и еснафска среда.

А що се отнася до работата й, няколко пъти се подчертаваше, че проектът е неин. Поне сценарият е така до тук. Ако изведнъж се обърнат нещата това ще е друг въпрос. Както и, че  Окан проявява слабост към нея също е вярно.

Апропо, разликата в годините на Ипек и Окан не би трябвало да е много след като са учили по едно и също време заедно, но видимо тази разлика е доста голяма. А и докато Окан е вече утвърден бизнесмен, то Ипек е млада жена. Освен ако съм пропуснала нещо, че първите двадесет и няколко серии ги изгледах на галоп, докато ви настигна.

Хубава ви вечер!

# 557
Криси може би аз съм много подозрителна....
Много често тук във форума се пише "вярвам в доброто"...
И аз вярваХ....Но когато се опариш многократно, започваш да различаваш хората.
Например сцената която беше показана като откъс от епизода и след това внимателно я проследих, а днес я изгледах и с превод, когато Ипек каза на Сюрея че много се е занемарила в последно време....Когато Ипек замина, Сюрея се пипна по косата и разбра, че е щръкнала....Тогава си каза сама на себе си нещо в смисъл, че Ипек няма да се промени, веднъж ще ти каже нещо хубаво и след това ще побърза да те ухапе.....

# 558
Добро утро! Hug

Ани Hug,благодаря за интервюто на Дилара/Ипек и за коментарите по новия епизод! bouquet

Криси Hug,добре си наминала!Сега си имаш и друг сериал за гледане- с твоя любимец Къванч! Wink

Скрит текст:

Желая ви приятна неделя! bouquet

# 559
Добро студено и мъгливо неделно утро  Hug

Злати е сервирала кафето, аз приготвих  закуска  cook

Липсваше ми Дидем на снимките за премиерата на филма с участието на Еркан...вече всичко е наред.....

Хубав почивен ден  Hug

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 10:18 от MAMA-AN

# 560
Привет! Hug

Ани Hug

Много е сладка и кротка Яз! Докато децата на Фикрет като че ли доста са ревливи! Laughing

Нови имена в каста на сериала.....

http://teammy.ru/2018/11/25/3771/
Цитат
#Teammy_News

⚡К касту нового сериала телеканала Fox TV Нажива / Vurgun, присоединяются все новые актеры. Напомним, что главные роли в сериале производства Gold Film сыграют Эркан Петеккая и Дениз Чакыр. Также в касте Эмре Кинай и Бегюм Биргёрен. Как стало известно к команде присоединились также Джемаль Токташ (известный по работам в Мерьем и Наша История) и Алие Узунатаган (Высшее общество, Ранняя пташка). Сценарий Башара Башарана и Эмре Оздюра. Напомним, что в центре истории судьба Кемаля Вардара (Эркан Петеккая), который был счастливо женат на Рейхан (Дениз Чакыр) и являлся преуспевающим предпринимателем. Однако несчастный случай привел к страшным последствиям - Кемаль впал в кому. Чудом очнувшись десять лет спустя он обнаружил изменившийся мир, где ему придется столкнуться со многими неожиданностями. Роль компаньона Кемаля Ведата исполняет Эмре Кинай, в роли медсестры Кемаля Асие - Бегюм Биргёрен. Джемаль Токташ сыграет брата главного героя по имени Туран.
Алийе Узунатаан съм я гледала в ''Незабравима'',''Висше общество'' и за кратко в РП. Джемал Токташ игра много гаден в ''Мерием''! Peace

Пълно видео от премиерата на Deliler
Büyük Film Galası (Deliler Fatih'in Fermanı)

https://youtu.be/pQSrojVzI9I

# 561
Злати мерси за инфото  Hug
Бегюм Кютюк да не би да си е сменила фамилията  и вече да я изписват Бегюм Биргёрен.....Тя ли ще играе ролята на медицинската сестра.... Thinking Другата дама за която бяха писали повече ми харесваше....
Тази актриса не знам как се казва, но съм я гледала някъде...

Да не би тя да е играла във ВО  newsm78

# 562
Злати мерси за инфото  Hug
Бегюм Кютюк да не би да си е сменила фамилията  и вече да я изписват Бегюм Биргёрен.....Тя ли ще играе ролята на медицинската сестра.... Thinking Другата дама за която бяха писали повече ми харесваше....
Тази актриса не знам как се казва, но съм я гледала някъде...

Да не би тя да е играла във ВО  newsm78
Да Ани Hug,тя игра във ВО и др. сериали,които съм писала в поста си!

Бегюм Биргьорен тази актриса,която ще играе мед. сестра....просто съвпадение на имена..

# 563
Привет момичета Hug
познаваме се с вас Wink, знаете, че гледам и ИН.... Peace
вижте каква новина ви нося Whistling

"Завинаги" - нов турски сериал с Йозджан Дениз тръгва по bTV

https://tvnovellas.blogspot.com/2018/11/btv_75.html?fbclid=IwAR1 … HrlvuzRV3ulXvrq5c

Ани Heart Eyes bouquet

лека вечер Hug

# 564
Злати извинявам се за глупавите въпроси, които задавам, но не зная имената на актьорите и не ги разпознавам на снимките...Затова попитах за въпросната госпожа....Ще се въздържам от глупави въпроси занапред....Филма който следя щеше да започва и нямах възможност да напиша името в гугълчо и да видя снимката на актрисата....
Благодаря за уточнението за Бегюм Биргьорен - радвам се, че ще играе в сериала  Hug мисля, че ще играе положителна роля, дано да не се залъгвам...

Айре прекрасна новина си ни донесла  Hug Макар, че не знам дали да се радвам, защото ако сериала ще изкара цял сезон, а БТВ започнат да го излъчват скоро, не знам как ще стане с преведените епизоди - те нали трият всичко, що е качено на видео  с български превод....Да се надяваме поне до момента в който започнат да го излъчват през април, да не трият качените преводи  Praynig

# 565
Добро утро   в последния понеделник за месец ноември  Hug
Хубав да бъде денят ни и спорна новата седмица  Hug

Да започнем деня с чаша ароматно кафе  food010

Кузей гледа баща си на телевизора......

# 566
Добро утро! Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!За поста от снощи-няма защо да се извиняваш!Не всеки е длъжен да помни имената и лицата на актьорите! Peace И в други теми ме питат,тъй като знаят,че ги помня! Peace

Айра Hug,благодаря за хубавата новина! bouquet Те ще го започнат,но на лятото сигурно ще го спрат и ще пуснат друг,който е бил закупен покрай ИН,но с по-нисък рейтинг и малко епизоди!Те така правят комшиите! Laughing

ЧРД на Гювен/Осман! baloni
Да е здрав,нови роли и успехи! smile3525

снимки от новия епизод....

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover
===========================

Седмичният рейтинг.....

Скрит текст:
1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 15,71   % 32,73   12,70 Milyon
2.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 13,67   % 30,61   11,05 Milyon
3.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 12,91   % 27,63   10,43 Milyon
4.   Kadın   FOX TV   % 12,66   % 28,60   10,23 Milyon
5.   Çukur   SHOW TV   % 11,06   % 24,05   8,94 Milyon
6.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,67   % 20,60   7,81 Milyon
7.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 9,36   % 20,30   7,56 Milyon
8.   Söz   STAR TV   % 8,72   % 18,86   7,05 Milyon
9.   Savaşçı   FOX TV   % 7,86   % 17,68   6,35 Milyon
10.   Gülperi   SHOW TV   % 6,98   % 15,21   5,64 Milyon
11.   Avlu   STAR TV   % 6,75   % 15,36   5,45 Milyon
12.   İkizler Memo - Can   KANAL D   % 6,50   % 14,58   5,25 Milyon
13.   O Ses Türkiye 2018   TV8   % 6,09   % 12,82   4,92 Milyon
14.   Yasak Elma   ATV   % 5,95   % 12,84   4,81 Milyon
15.   Yeni Gelin   SHOW TV   % 5,84   % 13,11   4,72 Milyon
16.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 5,78   % 12,39   4,67 Milyon
17.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 5,77   % 12,93   4,66 Milyon
18.   Kızım   TV8   % 5,35   % 11,64   4,32 Milyon
19.   Elimi Bırakma   TRT 1   % 5,17   % 11,55   4,18 Milyon
20.   Aşk ve Mavi   ATV   % 4,69   % 10,10   3,79 Milyon
21.   Müge Anlı İle Tatlı Sert   ATV   % 4,63   % 28,30   3,74 Milyon
22.   İstanbullu Gelin   STAR TV   % 4,55   % 9,85   3,68 Milyon
23.   Ağlama Anne   ATV   % 4,55   % 9,90   3,68 Milyon
24.   Payitaht Abdülhamid   TRT 1   % 4,53   % 9,78   3,66 Milyon
25.   Esra Erol'da   ATV   % 4,33   % 15,05   3,50 Milyon
26.   Çarpışma   SHOW TV   % 3,99   % 8,61   3,22 Milyon
27.   Kim Milyoner Olmak İster   ATV   % 3,71   % 8,33   3,00 Milyon
28.   MasterChef Türkiye   TV8   % 3,68   % 8,88   2,97 Milyon
29.   Zuhal Topal'la Sofrada   FOX TV   % 3,64   % 12,57   2,94 Milyon
30.   Kalk Gidelim   TRT 1   % 3,55   % 7,90   2,87 Milyon

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 11:40 от Zlatina3

# 567
Злати мерси за пожеланията, снимките и рейтинга  Hug
Рейтинга няма да го коментирам, защото в сериалите в които има повече насилие, повече лъжи, интриги,  манипулации и отмъщение, толкова рейтинга е по-висок....Не би трябвало да говоря лошо за сериал, който гледам, но снощи 1 час след като започна епизода, нямах търпение да свърши по-бързо....На всичкото отгоре, видях, че рейтинга му се е повишил спрямо предишната седмица.....

Честит Рожден ден на Гювен Мурат Акпънар - Осман и на Дениз Колош - бившия втори режисьор на Невестата  bdbaloni - желая им здраве, щастие, любов и още много творчески успехи....

# 568
# 569
Злати  Hug
Днес влизала ли си в дизи форума newsm78...при мен от сутринта ми излиза, че има проблем.... Thinking

Аслъ и Мурат след последното сдобряване...За жалост, май слуховете ще се окажат верни...
Четох някъде из фейса - в българските групи, че освен приятелите им и  Ози е ударил едно рамо на Мурат Боз, разговаряйки с Аслъ по въпроса....Не знам колко е вярно......

Днес дали ще ни пуснат фрагман.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт