Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 551
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Ама Калоянчо беше лесен противник и не беше заплаха.
Ето, сама си си отговорила на въпроса.

Много искам Милена ратай и дуелист. Mr. Green

# 136
Даааа, за Милена съм съгласна. За Калоян от миналия сезон не знам защо го сравнявате с Нури. Това са два различни сезона, хората са в различно обкръжение, различни ситуации,а и все за скандали се говори. Отново казвам,че можеш да си заявиш становището, без да влизаш или създаваш скандал. Това също е умение,и то много ценно.

# 137
  • Вестерос
Ще кажа нещо различно. За мен, евала на Христина, че успя да изслуша всички (напълно заслужени) критики по неин адрес, без да противоречи и да се опитва да се защитава и оправдава. Това си е според мене. Също така, пак според мене, смята, че е отпаднала нелепо от Лили заради якето. Дали това е така, не се знае, но тая Лили да спре да мрънка, защото не само Христина, а подозирам, че никой във фермата, даже и навън не вярва, че е спечелила дуела със сила и умения, а не благодарение на чист късмет.
Миналата година същото говореха и за Калоян, че нямал позиция, защото не според и не се караш с никой - както сега за Нури. Що за глупост?!? Има хора, които не желаят да се карат с другите, толкова ли е странно това? Роман е неприятна душица, но пък и много се смея с него. Вчера като каза, да предложени на Роси да се скрие някъде и да чака да я намерят, направо прихнах, хем само го слушах от другата стая, че сгъвх прането Simple Smile Но много ме дразни такъв тип хора, които са н принципа "Не знам точно защо те мразя, ама не мога да те понасям"!
Така, аз вярвам, че Лили е спечелила дуела честно и хич не ми пука как Хриса се оправдава, защото нейното е оправдаване. И е простотия. Също като Лили щеше да ми е куцо, че това, какво е направила и отстранила, участник, за който всички си мислеха, че ще спечели, се омаловажи.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 12:36 от Tiffany А

# 138
Аз принципно смятам за изключително нечестно връщането на отпаднали участници. Откъде накъде ще му дават втори шанс, отпаднал е, победили са го, няма място там. Особено нечестно е спрямо този, който го е победил, в случая - Лили. Хриса какво мисли за отпадането си - изобщо не ме вълнува, нелепо било, тъпачка,  оправдания не понасям, та тя изкара и на алманаха, че знаела колкото Лили, помним, нали?

# 139
От завръщането на Хриса най много се притесниха Георги от мъжете и Милена от жените. Те мислеха , че скоро няма да са ратаи и съответно дуелисти. Но плановете им се объркаха. Георги щеше да си изгризе пръстите когато Христина говореше.

# 140
Не мога да й отрека на Христина обаче, че много интелигентно обясни на Симеон за чувствата на Радка. Наистина не очаквах толкова сърдечна съпричастност и деликатност от нея.
Всъщност, аз й вярвам, че може би наистина иска да си покаже и добрите страни, но заядливостта е по-силна от нея. Допускам, че нещо на хормонално ниво я кара да бъде толкова избухлива. Не, че това я оправдава, но сигурно е някакво обяснение за сприхавия й нрав.
Дидо много ме кефи как й отговаря. Лили и тя показа характер вчера. Много се смях на сценката със сънената Ваня и макета на Христина Simple Smile))
Нури според мен ги плаши и затова се изредиха всички да го коментират колко е прикрит. Ама как хуубаво се беше изтегнал само Роман на миндернчето, докато коментираше недостатъците на Нури. Машала!

# 141
Не виждам Гошко какво толкова има да се страхува от дуел - ще си викне Сашко и ще го победи. Виж, за Милена - не знам, не ѝ знам възможностите, знам само, че на игрите за имунитет 'ич не я болят ръцете, да рониш царевица с болни ръце така добре, айде бе... Аз един лимон не смея да изстискам, избягвам всякакви въртеливи движения,, щото имам проблеми с китките и ръцете ми трябват за друго, та знам какво е да те болят ръцете, трудно ще се справиш с царевица във всеки случай.

# 142
  • Другата България
Изказването на Хриса за "нелепото" отпадане беше много грозно, съгласна съм. И не само спрямо Лили, но най-вече. Какво точно искаше да каже с това "нелепо" предполагам и тя не знае. Но омаловажи победата на съперника, при това грозно. Доста тъпо се получи.
Интересно ми е на мен как ще се развият нещата между Симо и Радка. Laughing Надявам се да разберем накрая като влязат всички отпаднали, за да гласуват, то ще си проличи. Жал ми е за опосумчетата  action032, един път да има някаква надежда и шанс да се развие някаква любовна история, споделена, и те да я изпуснат. Заложиха на куц кон, той не спечели, а изпуснаха расовия жребец Laughing, пардон, кобила. Ама така е, като се залага на дивото, изпускаш питомното.
А Радка много Флюбена се оказа, чак скъпа икона проводи да пази избранника от отпадане.... Sunglasses

# 143
Симо е твърде въздържан като емоция. И по-скоро си мисля, че го блазни идеята някой да е влюбен в него, отколкото да е сигурен, че може да отвърне на чувствата.  Радка пък си е доста чувствителна млада жена, но не умее правилно да си показва чувствата пред когото трябва. Пред "приятелки" може да говори за обекта на чувствата, но със самият ...хм..., обект, трудно.  Леко дръпната изглежда, може би защото бая лабут е изяла и си има някаква защитна реакция. Та, не вярвам в рамките на "Фермата" много да се разкрие, па да пляснат с ръце и да се прегърнат като се видят Симо и Радка.

# 144
Какво ли разбираме ние, тя на рехабилитация е дошла, ей.

За Георги исках да кажа. Можеше поне като се бара за такъв голем патрЕот, малко от малко да понаучи историята, защото ми прави впечатление, че доста пъти бърка в игрите по история и то на неща, които би следвало да знае вече на тази възраст. Иначе за мен е от ония патриоти, дето вадят знамето на 3 март на балкона и пишат във фейса DA JIVEE MAIKA BALGARIQ.

# 145
Не виждам Гошко какво толкова има да се страхува от дуел - ще си викне Сашко и ще го победи. Виж, за Милена - не знам, не ѝ знам възможностите, знам само, че на игрите за имунитет 'ич не я болят ръцете, да рониш царевица с болни ръце така добре, айде бе... Аз един лимон не смея да изстискам, избягвам всякакви въртеливи движения,, щото имам проблеми с китките и ръцете ми трябват за друго, та знам какво е да те болят ръцете, трудно ще се справиш с царевица във всеки случай.
Гошко сега може и да не го е страх, защото е ясно че който и да е от мъжете на дуел ще викне Сашко, следващия е Митко.
До тук лесно.
Но финала наближава, идват финални дуели.Там вече е тегавото
И е по лесно с по слаби противници на финал от колкото с Нури.

# 146
  • Вестерос
Аз принципно смятам за изключително нечестно връщането на отпаднали участници. Откъде накъде ще му дават втори шанс, отпаднал е, победили са го, няма място там. Особено нечестно е спрямо този, който го е победил, в случая - Лили. Хриса какво мисли за отпадането си - изобщо не ме вълнува, нелепо било, тъпачка,  оправдания не понасям, та тя изкара и на алманаха, че знаела колкото Лили, помним, нали?

Абсолютно, Ензимче. Излишно и нечестно ми е връщането.
Така са си решили играчите- да гонят само жени и да си останат мъже. Защо въобще тръгнаха да им се месят... Не върнаха примерно първия отпаднал, ами последните трима- ама от жените само... Цялата работа беше, за да влезе Христина.  Радка за малко да я бие естествено.

# 147
Тиф, така се надявах в един момент Радка да успее и да върнат нея, ама... Отдавна знаехме, че ще е Хриса, уви..
Скрит текст:
Гошко сега може и да не го е страх, защото е ясно че който и да е от мъжете на дуел ще викне Сашко, следващия е Митко.
До тук лесно.
Но финала наближава, идват финални дуели.Там вече е тегавото
И е по лесно с по слаби противници на финал от колкото с Нури.
Абсолютно! И като знам какви игри им дават на самия финал - например да измериш Еди колко си кила вълна, пирони, тор, сигурна съм, че Нури и в това е много по-добър от другите. Камо ли пък в строене на кули от цепеници и подобни.

# 148
Иван и Андрей колко пъти ще повторят, че Хриса не е върната току-така - нечестно, а спечелила трибой!!! С шест игри! Да не би някой от фермерите да е молил опосумите да правят трибоя за връщане? Сега сигурно трябва да се кланят на Хриса или на опосумите, че спечелила тежък трибой, не е нечестно върната, ей! Joy
Ми, гнусна ми е Хриса, била отпаднала нелепо, свински приказки, много гнусно - не можеш да признаеш, че са те победили, пффффф...

Тая Хриса не спря да мели бе, да дудне. Сто речи държа от нагли по-нагли и малоумни. Сто речи! За закуска, за обяд и за вечеря. Нямало да се прави на шеф, търси някакво съчувствие едновременно. Свинско поведение, а очаква да я "приемат" и да и дават шансове.
Иван и Андрей-ако четете тук!!!!!!
Да знаете, че всички не възприемат начина на връщане на тази да не казвам каква!
Аман от сеири, аман от биг-брадърски простотии.
Нито беше нужно да се връща някой, още по-малко да го правите фермер на седмицата.
Прецедент било-защо???кое наложи да има такъв прецедент въобще. Да, изключително грозен и нелеп прецеден създадохте!
Казах си.
И не ми олекна.Целия ви коментар..... Ако го публикувате в официалния сайт на фермата дали няма по голям шанс да се прочете от И и А.Не че някой се интересува от интелигентни мнения.......Важно е скандали да има !Жалко.......

# 149
  • Другата България
Та, не вярвам в рамките на "Фермата" много да се разкрие, па да пляснат с ръце и да се прегърнат като се видят Симо и Радка.
То вече и няма как да стане в рамките на Фермата. Имах предвид навън, като излезе и Симеон и ако ще става нещо, да става. И ако е станало, то като се върнат за двата дни накрая, за да гласуват, да си проличи.

Общи условия

Активация на акаунт