Приемам съвети всякакви.
Елеонора/Ели, не знам защо съм ти оставила такова впечатление.
) Има и връзка с храненето, движението - това ми допада. От там съм запомнила, че при медитация не трябва да се заспива, може би както е писала Какво - сутрин. (аз не съм пробвала)Та, чела съм: Не пипай тази книга на Ян Ван Хелзинг, Тайната на Шамбала на Джеймс Редфийдл и на Пако Рабан - Светлините на будизма. (последната е най-практически насочена). Малко на случаен принцип си свалих тях от Читанка. И така - сигурно ви разочаровах.
Това за стария дух и клъстерите го разбирам горе-долу. Това засега от мен, мисля, че повече ще ви чета. И не ми се връзвайте - съмнявам се във всичко.

), умението да виждаш доброто, да го усещаш, да го приемаш и да го разпространяваш; всичко може да е в синхрон в този свят (или поне на мен така ми се иска). За всичко това обаче се изисква да си променя характера (т.е. реакциите в дадени моменти), иска много самоконтрол и ... търпение (това много ми липсва). Уважение към всеки човек - това мисля го успявам в повечето случаи. От всеки човек може да се научиш/поучиш с нещо. Вечно недоволните хора или хората все жертви на нещо не искам да имам досег до тях. В общия случай не мога да им помогна, те трябва да си помогнат сами. Не знам дали обсъждате и такива неща в темата. Ако не - извинявам се!

. А тоя Краус е забравил да спомене, отде, по дяволите, идват времето и пространството.

Препоръчани теми