Кралски работи и клюки-20

• 59 030
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Countryside
Сладко детенце е внучката на Камила. Аз също мисля, че е редно да присъстват и на Камила децата и внуците на обща семейна снимка. Но според мен са само на Чарлз децата и внуците, за да не дразнят целокупния британски народ. Колажът с Даяна е ужасна подигравка!

# 466
А според мен - да покаже, че не е разточителна. Simple Smile
И аз смятам, че е заради това. В тези смутни времена е абсолютно задължително да показват, че са икономични. Той и Хари може затова да ходи с изтъркан чепик Joy
И точно заради това Мегън влезе доста накриво с годежната рокля и тоалетите след това. Бъдещата кралица може да носи по няколко пъти тоалетите си, може да носи Зара, но Мегън едва ли не се опитва да е по - по - най от Кейт.
Кейт е в кралското семейство от години, а Мегън - от няколко месеца. Съвсем нормално е сега тепърва да събира гардероб, който да повтаря след години.

# 467
Гардеробът на Кейт е по-универсален и след няколко години изглежда уместно. Дрехите на Мегън сякаш са по-тренди, и повечето ще са неизползваеми още догодина - като пеньоара на Оскар де ла Рента например.

# 468
Той пеньоара и сега не беше особено използваем.

# 469
  • София
Не мисля, че мястото на внуците на Камила е на тези снимки. Аз я харесвам, да не кажете, че хейтя Grinning  Просто това са официални снимки по случай РД на наследника на трона. Съвсем логично е да присъства само съпругата му и преките наследници-синове със съпруги и деца. Както и кралицата не присъства, тъй като тя е по-високопоставена от него, а все пак снимките са в негова чест.
На разни други семейни снимки може и да ги има, на тези не е редно.

# 470
  • София
Червената рокля на Кейт е страхотна!!! ❤
Но колко по-добре изглежда предния път с прибраната коса...красотата е в деколтето (и цвета), косата само го скрива.
Освен това май си има ансамбълчета. Със същия клъч е, предполагам и обувките са същите...ми може малко въображение да вложи, да смени аксесоарите Simple Smile

# 471
Гардеробът на Кейт е по-универсален и след няколко години изглежда уместно.

Червената рокля например е от 2016, наистина има по-универсален гардероб.

https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/fashion-news/news/a3810 … ess-of-cambridge/

# 472
Не ми харесват еднаквите ансамбли. Принцеса е това, не е работничка. Какво ги върти?

# 473
  • София
Нали имаше някакъв блог, в който имаше статия какви обувки е било добре да съчетае с тоалетите. Тогава осъзнах колко тъпи обувки носи Grinning Явно стилистите и тя, предпочитат да е със стандартните обувки, да не се рискува.

# 474
  • В полите на Пирин планина
Аз не виждам нищо лошо да се повтарят тоалети, обувки, чанти / клъчове. Наистина, помислете, какво безумно разточителство! Кому е нужно и без това живеем в извънредно консуматорско общество.

# 475
А, голямо разточителство, не й ли подаряват дизайнерите в замяна на безплатна реклама?

# 476
Нямат право да приемат подаръци май или по-скоро до определена сума. Който е по-наясно да уточни, ще ми е интересно да разбера.

# 477
Плащат си за дрехите, затова и ги повтарят.Един вид показват на народа ,че не са разточителни.
Повече подробности:
https://www.google.com/amp/s/www.cosmopolitan.com/style-beauty/f … iddleton-clothes/

# 478
  • Варна
Приветствам повтарянето на рокли, но не и цели аутфити - от чанта до обувки.

# 479
И на мен черната рокля на Меган ми харесва повече /този път/ от червената на Кейт. А аз съм от най-върлите фенки на Кейт. Не, че и тя не е хубава, но просто този път, като никога Мегън изглежда по-добре. Харесва ми и сивата рокля на другата жена  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт