🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Кмаро Heart Eyes Да, дозата "Бенал" в 12 епизод беше премерена, че да не развали гозбата. И настаняването на госпожата в къщата на Мехди беше омекотено от чудесното дипломиране. Останахме накрая с погледа на едни влюбени и възхитени мъжки очи и едно успяло девойче, намерило мир със себе си поне за момента! Спокойно ще дочакаме есента и началото на втори сезон!

# 586
И в новия сезон ще имаме една млада госпожа адвокат Wear Mortar Board Wear Handbag Wear High Heel

Много ще ми е интересно как ще се развие сагата около Нермин. Някак си имам предчувствието, че Мехди ще ѝ бъде сериозна подкрепа. За Зейнеп е ясно.

# 587
катя , най вероятно ще изживее голямо разочарование от  съпруга си , ще бъде смазана от предателството му към нея като жена , плюс  финансовите престъпления , но  както казваш тя не е сама , има дъщеря с жертвоготовен  съпруг , който от нежелан зет  вече се превръща в обичан син.
 може и  сакине  да помогне .сблъсъкът между двете майки се превърна в съюз / на финала /

# 588
Вероятно вече сте видели превода, но да го сложа и тук. Домът, 12 епизод, на български. Голямо благодаря на преводачките!

https://vk.com/club113691288?z=video384415937_456239772%2Fd5c813 … l_wall_-113691288

и тук: https://ok.ru/video/1875376605716

# 589
дани мерси ,че си сложила линковете , благодаря и на екипа за  отделеното  им време, за   положените усилия  да ни доставят удоволствието да се насладим на нашите романтици .

сладка и уханна почерпка за всички

# 590
И аз да благодаря, утре с кеф ще си го повторя. 😀
Гледам Демет в ИГ с много хубава рокля и Ибо я е лайкнал.
Да не е нещо заради пеперудите. 🤔

# 591
пепелче , на тези пеперуди нашите номинирани ли са ?
повторно гледах само началото -от елегантното приемане на броеницата , нежните целувки по челото - според мен мехди изчаква знак от зизка , покровителсвената  силна прегръдка ,тук се врекоха един на друг .
  искам да попитам -имате ли възможност , този момент да го изрежете и да се сложи в темата
 и после как ги попариха  в къщи с горещо посрещане / а зиза мисли за тях , бърза да ги зарадва  вместо да продължи сутринта с мехди / .

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 23:40 от kmaroo

# 592
И аз да благодаря, утре с кеф ще си го повторя. 😀
Гледам Демет в ИГ с много хубава рокля и Ибо я е лайкнал.
Да не е нещо заради пеперудите. 🤔
Да, като посланик на Пантен е взела участие в Златните пеперуди, които тази година заради Ковида-19 са раздадени предварително и победителите в отделните категории са записали видео-послания, за да благодарят. ДЕК нямаше номинации. Демет и Джан имаха за най-добри актьори в ромкоми, но миналата година ги спечелиха, така че тази - тцццц 

# 593
ДЕК и другите сериал, които започнаха есента вероятно ще участват в следващите пеперуди.
Май такава е логиката, макар да не ми е много ясна.
Направи ми впечатление, че  от тях нямаше никой номиниран.

# 594
Добро утро Hug

Много благодаря за преведената 12 серия! Gift Heart

Гледахме на турски- чат пат видяхме Blush  гледахме с руски превод- чат пат разбрахме Blush но удоволствието е пълно, когато гледаме на нашият си роден език Blush

Много лесно може да се реши казусът Бенал- Мехди да хване ръката на Зейнеп и да каже пред всички кудкудякащи кокошки, че ако толкова много искат Бенал да живее в тяхната къща, то тогава те- Мехди и Зейнеп ще излязат на квартира ! То в тая къща не се диша!
Бившият съпруг, когато разбере, че е бременна ще я убие- нали каза, че няма да я даде на друг...

Емине е голяма патка- кой ще я приеме във висшето общество? Тя затова се хвана с Фарук- нали се възхищаваше на колата, ресторантите, бутиците... сега се тръшка, че баща му дори не я поздравил. Голямо мрънкало- прави се на съвестна, хубаво стана, че Зейнеп ги видя, предната вечер тя сподели толкова съкровенни тайни и вълнения...
Няма да се изненадам, ако Емине остане сама бременна и Нух се саможертва...

Много ми е мъчно за Нермин. Да имаше начин по- рано да научи, дано да си спаси фирмата.
Ако Екрем остане без пари и Мелтем ще го зареже.
Искам го жалък и нищожен да се моли на Нермин да го приеме обратно...
Да, негово право е , да има желание за собствено дете, да се влюби в друга.. но разведи се и тогава създай ново семейство, а не по този долен начин ...

Нашите влюбени гълъбчета са много сладки- иска ми се да останат ръка за ръка и заедно да се борят за любовта си.Дано не ги разделят сценаристите... Споделих вече за сцените с тях и за великолепния финал на сезона.
Зейнеп каза пред всички, колко много го обича, че сърцето на Мехди е нейният дом.
Дано Мехди намери начин да озапти сестрите и майка си , защото Зейнеп не заслужава всичко това, да живее под един покрив с Бенал?! Не, прекалено е ...

# 595
Lilims, сякаш си написала моите мисли след като изгледах 12 епизод. Ох, кога ще дойде есента, с такова нетърпение ги очаквам отново!
Добро да е утрото ви момичета и добър и усмихнат да е денят ви!

# 596
добър ден
с удоволствие ви прочетох , лили твоя вариант за емине не ми се иска да се случи / тя беше досадничка с нервните си изблици / но фарук е търпеливо я слушаше и успокояваше ,най вече заради него - той се  промени , не ми е този лигльо от началото. ще разберем по късно той дали ще бъде мъж или момчето на татко си .

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 10:19 от kmaroo

# 597
kmaroo, и аз не искам, но натам отиват нещата.Наистина Фарук показва промяна, но аз все още не му вярвам- упорито остана в хотела, упорито се бавеше и сутринта- защо!? Мисля, че иска да отмъсти на Зейнеп или да е наблизо около нея. Освен това ако всичко ще е наред при тях, нямаше да вкарат обожателката, която го харесва... Каза на приятеля си- ами тя напусна дома си- все едно"какво да я правя". Дори да не иска да слуша бащата, ако го лишат от наследство, съмнявам се , че ще предпочете Емине пред парите... както вече писах, все още не му вярвам- може да е влюбен малко, но едва ли я обича толкова, че да се лиши от лукса. Дано да греша, двамата си паснаха Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 12:24 от Lilims

# 598
Много хубави коментари сте написали, момичета Heart Ще използвам написаното от Lilims, за да споделя и аз някои размисли Nerd

Много лесно може да се реши казусът Бенал- Мехди да хване ръката на Зейнеп и да каже пред всички кудкудякащи кокошки, че ако толкова много искат Бенал да живее в тяхната къща, то тогава те- Мехди и Зейнеп ще излязат на квартира ! То в тая къща не се диша!
И на мен ми се иска двамата да се отделят, но тогава Сакине как ще остане в дома на Мехди? Може покрай неволите на Нермин да измислят някакъв вариант и да се преместят при нея (ако Екрем ѝ е оставил истанбулската къща поне), но пък не виждам как Мехди ще напусне квартала...

Очаквам и бащата на Зейнеп да се появи отново, което също ще усложни ситуацията.

Още не можах да изгледам целия преведен епизод (ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА МОМИЧЕТАТА), но вече съм сигурна, че и сестрата на Зейнеп ще се включи във втория сезон, защото на два пъти споменаха името ѝ - Гюлбин Wink Кой знае каква ще е и нейната история. Неслучайно Зейнеп направи сравнение между нея и Емине, която ѝ беше като родна сестра.

Скрит текст:
То при Зейнеп май всичко е по две - две майки, двама бащи, две сестри, двама мъже
Няма да се изненадам, ако Емине остане сама бременна и Нух се саможертва...
Това е много вероятно, защото в една от по-старите серии Султан много убедено казваше, че нейната дъщеря никога не би направила подобно нещо, визирайки бременността на Бенал. Но дори и да не забременее, Нух я обича толкова, че би ѝ простил забежката с Фарук.

На Фарук още не мога да му хвана спатиите - наистина ли обича Емине и как толкова бързо прекризи Зейнеп? При думите ѝ в речта, че когато се влюбила, разбрала, че домът е сърцето на любимия мъж, нещо май го жегна.

И последно, за да не ставам съвсем досадна - за първи път липсваше "изповедта" на Зейнеп накрая на серията. На мен ми харесваше много, не знам дали ще я върнат като похват, но се поставяха доста интересни въпроси Kissing

# 599
лили ,катя , мерси ,доста изненади сте подготвили за втори сезон , като  се появят още роднини къщата на мехди ще стане тясна ,:grinning: , а като дойде и бебето предполагам / тяхното не на бенал / тъкмо и децата и ще станат 2 -заедно с кибрит .

Общи условия

Активация на акаунт