🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ох, по-скоро тревожен отколкото ведър е вторият фрагман. Да видим с каква нотка ще ни оставят за лятото. По турска традиция - с тревожната нотка сигурно. Но и тревожни, много са ми хубави! Обичам хубавата драма, а тази е такава! Различните светове, от които идват, собствените им страхове и притеснения, миналото им - всичко предполага драматично приближаване един към друг, а не розова идилия! Плюс всички "кокошки" от кокошкарника, с извинение - сестра му Мюжгян, Бенал, че и биологичната майка на Зейнеп.

Благодаря на всички ви за всичко споделено, всички постове са ми много интересни. А на Супер Катя благодаря за супер детективския пост - беше ми интересно как подреди събитията! И на Ровани! Тълкуванието на фраговете си е изкуство само по себе си - не го умея! Grinning

# 526
тъга в очите на мехди
и грееща  щастлива усмивка на лицето на и.ч.
благодаря ви за постовете

# 527
Дданни Purple Heart  Обичам да дешифрирам фраговете Wink Малко мисловна гимнастика Nerd

От новите снимки, които се появиха днес става ясно, че Нермин наистина е в Сапанджа със Зейнеп и компания. В такъв случай, предполагам, че точно в разговор с нея Зейнеп ще си каже, че е била с друг мъж, но интересното е, че не споменава името на Фарук... има нещо странно в цялата тази история Rolling Eyes Можеби е вкарано в сценария като лайтмотив за равенството между половете (самата Демет е много активна по тази тема) и всъщност изобщо няма значение кой е въпросният господин, а просто да се обърне внимание за двойните стандарти - как за едно и също нещо жените са дискриминирани, докато мъжете са толерирани. Утре ще видим, де, но това със сигурност няма да е причината Мехди и Зейнеп да се разделят.

Иначе забелязах, че Мюжгян говори с Нермин в чифлика ѝ, но има и още една жена там и съдейки по ръката ѝ не е Зелиха, а е доста по-млада...

# 528
Ще има дипломиране.. изглежда след това ще отидат на почивката : ))

# 529
Много са хубави Simple Smile
Грозденце, благодаря Flowers Hibiscus

Много бързо, нали имаше още да учи?...
Да не би да снимат вече 2 сезон?

Малко остана до 12 серия, ще видим Simple Smile

# 530
добър ден и мерси за красотите
много готин ""студента" -нежен .любящ ,гордеещ   се   със съпругата си .

# 531
Много бързо, нали имаше още да учи?...
Да не би да снимат вече 2 сезон?
От днешния епизод са снимките. И аз се изненадах от скока във времето. По спомен на Зейнеп ѝ оставаха няколко месеца до дипломирането, на Бенал половин година до раждането и 1 година попечителство над Кибрит. Ако толкова бързо стигнахме до завършването на Зейнеп, изобщо не знам какви сюжетни линии ще гледаме във втория сезон Rolling Eyes Иначе за него се снимат епизоди, но тях чак на есен ще ги пуснат. Запасявали се в случай на втора вълна от COVID-19.

# 532
Що се чудите, момичета,
ами тя завършва он лайн. 😀
Всичко си е тамам. 😀

# 533
pepel_ot_rozi, искрено ме разсмя Smile Само дано Бенал не ражда онлайн, че това няма да го преживеем Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 534
дами развеселихте ме, мерси ,дано пбн да не е само нечии блян или от дистанция

# 535
Те ПБН от години си ги практикуват с "отдалечен достъп" като наблягат повече на отдалеченото и по-малко на достъпа. 😀

# 536
Да ви кажа под секрет Simple Smile изобщо не вярвам бебето на Бенал да е от Мехди !

А колкото до Зейнеп- хубаво е , че се дипломира. Ще стъпи на краката си, ще работи и няма да се налага да чака пари от никого...

Мехди е до нея и е много щастлив и влюбен, Бенал толкова силно беше сигурна в развода ...

# 537
И аз мисля същото за бебето на Бенал.
То май имаше някаква подсказка, че е имала някакви срещи от трети вид 😀 с бившия си съпруг.
Ама може и да греша.

# 538
пепече , моля те недей греши, нека ни крепи тази надежда , да бъде пълно щастието на  младоженците

Скрит текст:
ама на дали

# 539
Имаше такъв намек, за бившия на Бенал, ама какво точно беше..

Общи условия

Активация на акаунт