Благодаря на всички момичета, които участват в превода. Страхотни сте! Благодарение на вас, успяваме тези без руски, да гледаме този страхотен сериал.
За серията какво да кажа или по-точно от къде да започна?! В много коментари прочетох, че Демет и И.играят като зверове. Това мога да го кажа за целият актьорски състав. Нямаше поглед не на място, реакция или думи. Всички бяха фантастични, а Султана е номер 1. Страхотна е, и в мъката, и в смеха си.
Емине беше невероятна, пресъздаде много истински агонията от факта, че обижда майка си и от факта, че не разбират любовта й. Тази двойка ми е много, много интересна. Според мен няма да забременее или ако стане няма бъде под крилото на Нух. Може да потърси покрив при майка си, но толкова. Според мен ще наблегнат на лишаване на богатството на Фарук и пред какви избори ще бъде поставен той. Мисля си, че той търси лесния път и че всичко ще бъде така, както иска. Според мен не използва Емине, защото щеше да действа много по-отмъстително спрямо Зейнеп. Тази двойка, според мен, предизвиква интерес и ще я наблюдават не като ГГ, но ще й отделят доста екранно време, защото образите и историята са интересни. А и последно за тях, Емине търси разнообразието, пътешествията, живота извън махалата, но не задължително богат живот, а различен, разчупващ стеоретипите на квартала и очакванията на комшиите. Да се махне от това клюкаране и бъркане в чуждия живот. А за Нух са подготвили сестрата на Мехди, така си мисля. Той още не го знае, но намекнаха с погледи от страна на Джемиле.
Ибрахим играе перфектно, няма слабо място. Гледам го и си мисля "той обича тази жена". Това е ролята на актьора, забравяш истинският му живот и те пренася изцяло във филма. Демет не ми допадна този път толкова, колкото очаквах. Предаде емоциите, страховете, любовта, но не и изцяло, не и на 100%. Плаках на два момента с нея, докосна ме, но на моменти не ми хареса играта с очите й. Чисто физически и аз забелязах, че е напълняла, както и Нух. Но с тази корона-криза и ограничено излизане навън, се очакваше. Но това няма значение. Просто го споменавам, защото го прочетох тук-там.
Нермин е невероятна. Абсолютно въплъщение на класа, излъчваща авторитет и самочувствие жена. Очаквам Зейнеп да й помогне за/във фирмата. Очаквам, че един ден Екрем ще дойде да й се моли, като му свършат парите, но дотогава как ще се развият събитията, нямам и най-малко предположение.
И последно за Мюжган и Бенал. Нито една от двете не е нахална, освен Мюжган с директните си, а според мен и невъзпитани коментари. Но ако бях на нейно място също бих взела Бенал в къщата. Изборът на спалня, естествено шок и ужас, да я беше настанила в нейната спалня. Хубавото при Мюжган е че директно казва и прави това, което мисли. Тоест няма интриги, а само мърморене зад гърба на Зейнеп. Интересно ми е и тук, как ще закрилят Бенал без да остава в тяхната къща. И пак си мисля, че или детето не е от Мехди или нещо друго се крие там.

/

Още, докато ги гледах ми направи впечатление как заради правилата, наложени от турския СЕМ, предпочитат да заместят инстантните целувки по устните с такива по врата, за да докарат малко повече страст
На подсъзнателно ниво посланието на вторите било едно - "желая те", а чисто физиологично в тази част на врата им голяма концентрация на нервни окончания и ефектът е ясен
На другите две сцени Демет стоически издържа, обаче на сцената от най-горната снимка направо се сгъна. Можеби не очакваше, че Ибо така ще я атакува