Коледа 2018

• 104 061
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз това за меденките го точа между 2 листа прозрачно фолио, за да не ми лепне и да не го набивам излишно с брашно. А и да не мия после Grinning Бях го прочела в една от предишните теми и много полезно ми беше.

# 526
  • София
Аз имам мушама която ползвам само за тесто.
Това с прозрачно фолио ще го пробвам задължително.

# 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
силиконова от ЛИДЛ.
червена, Коледна Simple Smile Simple Smile Simple Smile нещо такова

# 528
  • Пловдив
Малко меденки

# 529
# 530
  • Montana, Bulgaria
Някой търсеше резци за къщичка, ето тук има: http://decor-cake.com/product/3411/komplekt-reztsi-koledna-kasht … hka-7-chasti.html

# 531
  • София
Още идни бисквити с боровинки, портокал  и бели шоколадови капки

и Маслени бисквити  Krumiri

# 532
  • Plovdiv, Bulgaria
Пробвах с мед снощи да залепя вафлена картинка, но не ми се получи. Първо,че не се залепи, второ че остана твърда. Явно не правя нещо както трябва...жалко. Ще взема фондан, ще пробвам и на него как ще е, ако не ми хареса просто ще използвам само фондана,а картинките на боклука.. Искаше ми се и за на детето рд да успея да налепя сладки с макуин, ама... другия път просто ще знам да си поръчам 😁

# 533
  • софия
Ванилените рохлички ще издържат ли десетина дни?

# 534
Да, и повече ще издържат.

# 535
  • софия

Благодаря!

# 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

не и ако ги намерят. Simple Smile
при нас оцелява само това, което е добре скрито от бащицата Simple Smile

# 537
  • София
Ха, ха ха, взе ми думите от клавиатурата, оцелява само това което е добре скрито Simple Smile
Мен ме чакат едни рохлички с лешници и меденки на тесто в хладилника, ще видим кога ще пека Simple Smile

# 538
  • На брега на реката
Пробвах с мед снощи да залепя вафлена картинка, но не ми се получи. Първо,че не се залепи, второ че остана твърда. Явно не правя нещо както трябва...жалко. Ще взема фондан, ще пробвам и на него как ще е, ако не ми хареса просто ще използвам само фондана,а картинките на боклука.. Искаше ми се и за на детето рд да успея да налепя сладки с макуин, ама... другия път просто ще знам да си поръчам 😁

Мисля си, че много ти е изсъхнала вафлената хартия. После, аз сипвам мед в малка купичка (ползвам боров, че е по-течен) и с четка за рисуване мажа основата, лепя хартията и отново минавам отгоре върху положената вафлена хартия. С четка контролираш количеството, не изтича, не лепне. Ако ми се надигне някое ъгълче, отново с четката леко намазвам.
Опитай и с фондан, може да ти се получи по-лесно.

# 539
  • Montana, Bulgaria
За залепване на вафлени те коричка защо не опиташ със желе, примерно от дюли? Според мен ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт