Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 822
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
cica кремчето на Ла рош също е чудесно, цената му е около 10лв за 40мл.

# 331
Здравейте, моля препоръчайте ми молив, подходящ за чувствителни очи.
Може и да не е съвсем ниско бюджетен.

# 332
И още едно положително мнение за вазелина на Талодерма с прополис от първата страница, даже го намерих с намаление. Устните ми нямат нищо общо с онова чудо преди дни, чудя се на себе си как не съм го открила по-рано.

# 333
  • София

Kremy би ли сподели ти кой крем на Микса ползваш?

Мицеларна вода и тоалетно мляко ползвам техни. Кремът ми е на Талодерма околоочният гел с ройбос.

# 334
  • 1st floor
Вчера мернах, че имаше доста неща на Биотен на промоция в Т-маркет. Хиалуроновият крем също и аха да го грабна и се сетих, че забравих да питам дали става за мазна кожа в Т-зоната. newsm78

# 335
Момичета, да дам отзив за зеления лак за коса  Сиен от Лидъл.
Лака е добър, с добър фиксаж, но само, ако успеете да се разберете със силната струя и големината на флакона.
Иначе има прилична издържливост, тествах го в студа и влагата, добър фиксаж и не зацапва косата. Бива го, но засега не измества станали ми любими лаковете за коса на Балея.

Отзив и за двуфазната мицеларна вода на Нивея в тъмна бутилка с черен чай и сухо олио/от жожоба май беше/ - MICELLAIR EXPERT WATERPROOF. Води се, че сваля и водоустойчив грим. Добра е. Много е добра. Наистина сваля грим, за водоустойчив не знам, не ползвам такъв, но иначе сваля всичко без проблем вкл. и спирала. И макар да мислех, че двуфазната ще мазнее, не, няма и не оставя мазен филм. Лицето след нея се усеща гладко и добре почистено. Благодаря на момичетата,  които споделиха за нея. В момента /поне до вчера/ в ДМ разфасовка от 400мл. е на цена 5.99лв.

# 336
  • Перник
Момичета, да дам отзив за зеления лак за коса  Сиен от Лидъл.
Лака е добър, с добър фиксаж, но само, ако успеете да се разберете със силната струя и големината на флакона.
Иначе има прилична издържливост, тествах го в студа и влагата, добър фиксаж и не зацапва косата. Бива го, но засега не измества станали ми любими лаковете за коса на Балея.
...

И аз харесвам лаковете и пяната за коса на Лидл. Нямам проблеми със струята и размера на флакона, но моят е златист и е купуван преди няколко месеца.

# 337
Той и моят е златист с една зелена линийка опасваща "гърлото", обозначаваща вида, май са с нов дизайн.
Обаче струята ми идва силна и флакона голям / отвикнала съм от по-големи флакони/. Всичко е въпрос на усещане. Иначе лака е добър.

# 338
  • София
С какво третирате бръчките около устата? Малко ми остава, но още не съм минала 30, а вече си личат доста.

# 339
С какво третирате бръчките около устата? Малко ми остава, но още не съм минала 30, а вече си личат доста.
С околоочни кремове. Щом са толкова нежни за около очите значи са също толкова успешни и около устните.

# 340
  • София
Аз от околоочните кремове/рол-он не виждам никаква разлика при очите. Може и да не ми действат, може да не съм уцелила подходящия, а може и прекалено големи очаквания да имам. Ще пробвам тогава с рол-она.

# 341
Отзиви за това? Пише, че е ново , но ако не се лъжа имаха същите мострички за по левче, но май беше скраб с кафява захар.

# 342
Съвсем скоро дадох отзив за продукта - мек, леко мазнеещ, измиващ, хубав, почти колкото другия им измиващ крем. И все пак не толкова добър.

# 343
Джаста Праста , благодаря, че сподели за лака. Аз използвам Тафт със най-силната фиксация. Би ли могла да опишеш впечатленията си от лака за коса на Балеа, цена, кой вид и фиксация също? Аз използвам, когато къдря косата си и искам да преценя, дали ще се разберем със него. Grinning Много ще съм ти благодарна! Heart

# 344
Мили дами, имам нужда от помощ - устните ми са вечно сухи и белещи се. Опитах една камара продукти - Eucerin, EOS, Burt's Bees, Balea, L'Occitane...нищо, нищо не действа. Със скраб се опитах да премахна мъртвите клетки - на другия ден пак същото. Приемам предложения и за недотам бюджетен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт