Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 831
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Съгласна съм с последните мнения. Само да вметна, че кафето не трябва да е утайка от вече приготвено, защото при него кофеина вече е извлечен.
bambinnah, какво имаш предвид че са развалили моливите на Есенс? Аз до сега не съм ползвала и тъкмо реших да купя за  проба точно от техните.

Най-обикновените им моливи са супер хвабени, но това е преди реформулировката (тя беше може би 2017, евентуално 2016). След нея просто са очевадно друга формула - сухи, задират устните, едва пускат пигмент.

Хм, за кафето ще прочета. Точно с утайка правя аз (кафе машина имам).

# 286
Мами, марката Organic Shop има ли я някъде във физическите магазини или е само онлайн?

# 287
  • Перник
В резултат от похвали за Ревюел тук (преди това не бях чувала за тази марка) си купих нощен крем. Ето този https://revuele.eu/produkti/grija-lice/revuele-hydralift-hyaluro … shten-krem-fluid/ Вкъщи му прочетох съдържанието.  Не съм маниак на "чиста" козметика, ама в това нещо има течен парафин Thinking Намазах се снощи, кожата веднага стана гладка, на сутринта си беше ОК. Ще му дам шанс, но този течен парафин не ме радва особено.

# 288
Същото щях да и пиша и аз, тези дни. Купих дневен и нощен от Хидралифт серията преди около 2 седмици без изобщо да чета състава. Чак вкъщи го видях, но реших да им дам шанс.
Мажа се сутрин и вечер, като само те са нови в грижата. Преди няколко дни забелязах, няколко пъпки, но не мога да гарантирам дали са от крема, или ПМС. Ще им дам шанс още 2-3 седмици, и ще пиша отзив.
Иначе кожата веднага става гладка и мека, разнасят се много лесно, ухаят приятно. Но ще видим при продължително ползване какъв ще е резултата.

# 289
СветлаК, ти не им ли гледаш състава преди да си ги купуваш? Течният парафин определено не се приема като добра съставка при съвременния прочит, обаче фармацевтични компании, които са синоним на най-висок стандарт, го влагат в продуктите с чиста съвест. Ето, погледни, продукт и то за атопична кожа - възможно най-претенциозната, с която може да се "уреди" човек - съставката е на 3-то място, т.е. в огромно количество:
https://remedium.bg/dry-skin/bioderma-atoderm-pp-baume-ultra-nou … e-skin-500ml.html

Имах период, когато купувах само био козметика. Няма минерални масла и т.н. Има и нелоши продукти, но ако се цели решаване на проблем, не съм забелязала да действат.

# 290
Озаряваща база мога да препоръчам на есенс, от скоро я имам и съм доволна от нея.

# 291
Аз скоро трябва да си взимам нов крем за лице и се чудя между Биотен хиалурон и Ревюел хидралифт. Кожата ми е мазна в Т-зоната и суха по контура, имам себорея и заради нея през деня си се мажа с крем за нея, да не се активира Grinning, та общо взето само вечер мажа с други кремове. Според вас кой от двата е по-добър Blush?

# 292
Момичета, препоръчайте ми фиксиращ спрей за грим. От скоро използвам на Есенс с някакви лъскави частици, не съм доволна, оставя следи по лицето ми. Ако не разнеса след това с пръст изглежда все едно съм се изцапала с паста за зъби. Joy И пак не действа добре, винаги ми остават следи от фдт по зимното яке, което е с яка до брадичката...

# 293
Скрит текст:
Аз скоро трябва да си взимам нов крем за лице и се чудя между Биотен хиалурон и Ревюел хидралифт. Кожата ми е мазна в Т-зоната и суха по контура, имам себорея и заради нея през деня си се мажа с крем за нея, да не се активира Grinning, та общо взето само вечер мажа с други кремове. Според вас кой от двата е по-добър Blush?

Ardenza, Биотен хиалуроник +1
Дневният и нощният крем ползвам почти постоянно и съм забелязала, че кожата ми сякаш е по-озарена, мека и не съм забелязала да ми излизат повече пъпки. Обратното, намаляха.

Скрит текст:
Момичета, препоръчайте ми фиксиращ спрей за грим. От скоро използвам на Есенс с някакви лъскави частици, не съм доволна, оставя следи по лицето ми. Ако не разнеса след това с пръст изглежда все едно съм се изцапала с паста за зъби. Joy И пак не действа добре, винаги ми остават следи от фдт по зимното яке, което е с яка до брадичката...

Червено лале, от време на време ползвам фиксиращия спрей на Avon. Не е лош, но миризмата му ми бие много на химия.

# 294
атопичната суха лющеща се кожа на тялото има доста по-различни нужди от тази на лицето (дори и тя да е суха)

# 295
+1 глас за Биотен хиалурон. И околоочният от серията е разкош.

# 296
И aз съм зa Биотен хиaлурон. Сегa зимaтa е особено подходящ. Кремa е много хубaв, но нaблюдениятa ми сa сaмо от нощния. Околоочния също е хубaв.
Ревюел хидрaлифт е хубaв, но лек и в студеното ми е недостaтъчен.

# 297
атопичната суха лющеща се кожа на тялото има доста по-различни нужди от тази на лицето (дори и тя да е суха)
Не знам дали забеляза, но продуктът, към който съм дала линк, е посочен като подходящ и за лице. Или с други думи, Биодерма нямат нищо против човек да си омаже не само тялото, но и лицето с минерални масла.

# 298
Вчера ми се наложи да търся в аптека бебешки крем, против подсичане. Прегледах над 15 крема, в диапазон от 2лв до 25лв. Във всички на едно от първите места имаше течен парафин и петролатум. Дори във weleda, която уж е био. Единствено в Мустела не видях двете съставки, не знам иначе до колко е изчистен състава му, но взех него.

# 299
  • Перник
СветлаК, ти не им ли гледаш състава преди да си ги купуваш?...

Толкова добри отзиви прочетох тук за Ревюел, че директно го купих. Blush По принцип хвърлям по един поглед на състава. Както казах, не съм маниак. Течен парафин има, но пък силикони и парабени не забелязах. А, и алкохол има в състава. В сайта им пък не може да се види състава на продуктите...

Общи условия

Активация на акаунт