Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 757
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Хайлайтърът е осветител и ако искаш блясък, това е продуктът. Идеята му е да подчертаят изпъкналите части на лицето - над скулите, под очите, в средата на челото, брадичката. Трябва да се ползва пестеливо, защото някои имат сериозен пигмент и от ефект става дефект. Нанася се с четка, ако е компактен, а течните или стиковете може и с пръсти, трябва да се внимава да е равномерно.

# 481
Хайлайтърът е осветител и ако искаш блясък, това е продуктът. Идеята му е да подчертаят изпъкналите части на лицето - над скулите, под очите, в средата на челото, брадичката. Трябва да се ползва пестеливо, защото някои имат сериозен пигмент и от ефект става дефект. Нанася се с четка, ако е компактен, а течните или стиковете може и с пръсти, трябва да се внимава да е равномерно.
Много благодаря за изчерпателните отговори! Т.е. се нанася по цялото лице, така ли? Вие какво бихте ме посъветвали, дали да рискувам да си взема за утре? Да не се оплескам съвсем...Rolling Eyes

# 482
Върху цялото лице може, ако е някаква пудра със съвсем леко озаряване, иначе по-добре в определени зони:
https://www.dailygrindshortpump.com/15-contour-face-chart/

# 483
Да, да, само върху определени зони. Grinning Ако бях на ваше място щях да стрелям - да си взема някой по-неутрален и да си поиграя довечера. Кукумицинка е дала полезен линк.

# 484
Една мацка ги продава във фб, за по 5лв, има и още на Лореал, отзиви ?
Този спирала не е ли спряна от производство?

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 19:40 от kati_v

# 485
Този спирала не е ли страна от производство?
Нямам представа, честно казано, вносни са. Предлага също и volume million, hippie. Тази четка ми се стори най-добра за моите мигли.  п.с. Има я в доста бг сайтове, явно не е .

# 486
Дами, препоръчайте ми матираща и прикриваща порите основа за грим, без на Maybelline baby face. По възможност със слънцезащита. Може и да излиза леко от графа "бюджетни". Благодаря!

# 487
Този спирала не е ли страна от производство?
Някога я имах тази спирала, но беше преди бая години. Не съм я виждала отдавна. Купих я от един гримьор. Доволна бях, разресваше и подреждаше миглите.

# 488
 Хмм, доста сходни четки.

# 489
И аз мисля, че е доста стар модел спирала. Тъй като спиралите на ЛОреал са едни от най-малко дразнещите очите ми, ги следя редовно и си купувам нов модел всяка година. Телескопика го помня преди няколко години, не съм купувала. В момента съм с Мейбълин.

# 490
Скрит текст:
Скрит текст:
Този спирала не е ли спряна от производство?
Нямам представа, честно казано, вносни са. Предлага също и volume million, hippie. Тази четка ми се стори най-добра за моите мигли.  п.с. Има я в доста бг сайтове, явно не е .
А може ли линк към продавача на лични? Да видя да не изскочи отнякъде любимата ми пеперуда. Simple Smile
Иначе е възможно да е на такава цена. Аз на черен петък от ФД си купих спирала на Макс фактор за 1,99 паунда, вече пристигна и е ок, не е засъхнала или с някакви дефекти.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 22:48 от bubanka

# 491
  • линията между противоположните крайности
Дами, издирвам бялата козметика Елеа.Виждала съм мицеларна вода,тоник и слънцезащитен крем в Еритис и Ремедиум, но бялата-не мога да открия.
Допитвам се да вас за помощ в издирването <span class="corrected">ѝ</span>. Благодаря.
бяла козметика на Елея има в Ремедиум на ул."Денкоглу". вчера пазарувах там и щях да вземя тоника, но видях друг, какъвто харесвам и  търсех.

# 492
Момичета, спиралата на ГР не е за изпускане. Прави страхотни мигли. На промоция е в Лили 4,79лв.

# 493
  • София
Момичета, спиралата на ГР не е за изпускане. Прави страхотни мигли. На промоция е в Лили 4,79лв.

Подходяща ли е за чувствителни очи?

# 494
Panoramic ли? Аз взех Dramatic, но още не съм  я пробвала.

От розовото злато обаче съм ужасно разочарована. Smokey lashes се води. Не съм имала по-ужасна спирала.

Общи условия

Активация на акаунт