Лято в Албена 2019 г.

• 58 880
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, има ли някой посетил Ралица Супериор тази година? Как е положението там, ОИ на какво ниво е? Има ли хора на плажа в Албена?

# 466
  • Германия
Плажът е пълен сутрин, но винаги се намират свободни места на задните редици. Или който държи да е на първа редица явно трябва да отиде много рано и да не мърда от шезлонга си. Иначе махат кърпи и стават караници.

# 467
  • Франция
Моля за отзиви за Маритим Парадайс блу ако сте били тази година. Имаме резервация след 10 дена. Благодаря

# 468
  • София
Здравейте, кой хотел е по-добър избор - Калиакра Маре или Малибу, или Сенди Бийч??

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 16:55 от polinat

# 469
Здравейте, кой хотел е по-добър избор - Калиакра Маре или Малибу, или Сенди Бийч??

В Малибу сме почивали преди 4 години, в Сенди тази. Ако не е правен ремонт от тогава, аз бих избрала Сенди (впечатленията ми са няколко страници назад). Като плюс на Малибу е по-големият басей и това, че в Сенди се хранят и гостите на Лагуна Маре. При нас нямаше проблем, но курортът не беше пълен. Сега може би е различно.
Калиакра Маре не знам как е след ремонта, така че не смея да дам мнение.

# 470
Калиакра Маре е супер удобен хотел. Всичко си има. Плажът ти е пред хотела.

# 471
Били сме в Малибу и Добротица, сега след ремонта Калиакра Маре. Без да съм го посещавала сега, твърдо за Калиакра Маре. Всичко е много удобно - плаж, басейн, някак по- тихо ми е било там.От Малибу( 2016г) нямам много добри впечатления - особено кухнята беше не добре, имахме и мравки в стаята на 4 ет., а до плажа се върви малко.

# 472
Прибрах се в неделя от Калиакра Маре.Хотелът е ремонтиран и в стаите е супер.
Не е ремонтиран ресторанта. Но като цяло бара на басейна и ресторанта работят и храната е според мен е много добра.Нямам забележки и към обслужването на бара. Единственото слабо и много слабо място беше анимацията. И забележка за плажа. На плажа на Калиакра Маре има един ром, " мангал" от най-противните, който продаваше първа линия с чадъри и шезлонги, тоест ако искаш да си на първа линия, не е достатъчно да отидеш на плажа в 7,30 сутринта, ще бъдеш изгонен. След оплаквания към мениджъра на хотела сега нещата може и да са се променили.

# 473
Аз и от анимацията съм доволна. Можеш да си оставиш детето от 10.30 до 12.30 и следобеда на аниматорите да ти го занимават. Вечер има дискотека, после има я вариате, я бинго, я куиз. Честно, к детето и ние се забавлявахме. И с барманите ,и с аниматорите и спасителя се сприятелихме още първия ден и беше всичко 6. Но барманите ги знаехме от миналата година.
И в Калиакра Маре има мравки, няма какво да се лъжем. По- скоро слабо звено са камериерките.

# 474
  • Германия
Тази година явно им куца организацията с камериерките, нашата не знаеше кой кога пристига/напуска, кога да сменя бельо...не и били казали от рецепцията. Реших, че ще и спестя време, като оставям кошчетата за боклук пред вратата, единият ден си поисках метла и лопата, за да си изчистя.До нас имаше една чужденка, майка с 3 деца, тя направо си беше купила метла, защото никой не бил минал да им изчисти, кърпи и спално бельо също не им бяха сменили през първата седмица на престоя. Написах и на едно листче кое какво означава на български, че да си поиска от чистачката..Сравнено с предишните години, нивото е...олелемале!

# 475
Това в кой хотел се случва? Не подадохте ли оплакване?

# 476
  • Германия
Вили Магнолия, не се оплаквам аз, защото знаех вече какво ни очаква. Но чужденката със сигурност после се е оплакала. Най-много да скастрят камериерките, на управата едва ли и пука.

# 477
Ако не е тайна за каква сума на нощувка става на въпрос?

# 478
  • Германия
136 на нощ+закуска за 5 човека. Съседката по вила спомена че е платила за 4ма , две седмици , ОИ + полет към 2700евро.

# 479
Проблемът с камериерките ще се задълбочава явно. Малко персонал, много работа. Явно и заплащането е малко и камериерките са незаинтересовани да си вършат работата. Това ми направи впечатление още 2016 -та година в Калиакра и 2017 в Парадайс Блу. Миналата и тази година не сме ходили в Албена, но като ви чета, положението не се е подобрило.
А си спомням, че 2009 в Нона имахме картичка от камериерката с надпис "приятен престой и името ѝ".

Общи условия

Активация на акаунт