Лято в Албена 2019 г.

• 58 887
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Едната камериерка веднъж, докато изчисти стаята на наще на дълго и широко обясни как тя взема 500 лв, а в Златни пясъци вземали 800 лв

# 481
  • София
В Гергана също има картичка за приятен престой с името. Камериерката на нашия етаж е българка и много се старае с почистването, сменя чаршафи през 3 дни, кърпи всеки ден, изобщо нямам забележки, плюс това зарежда всеки ден кафе и чай ние пием сутрин на балкона към 7, зарежда и шампоанчета и душ гелове. Изобщо нямам забележки.
Албена тази година са се постарали с вечрните шоу програми и представления. Дневната анимация леко куца сравнено с минали години. Като забележка липсва пицата на пещ и рибата на скара е рядкост тази година. Иначе от Гергана като цяло отново сме доволни от престоя си, който ще свърши в неделя.

# 482
  • Parsberg
Здравейте, днес получих ваучера за настаняване и видях, че е от 15ч.Така ли е наистина, че това значи че първият ден е пропилян? 🙄
Сега видях, че в Booking пише настаняване14ч. Защо такива разлики има, вас кога ви настаниха?

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 11:30 от Naraia

# 483
Едната камериерка веднъж, докато изчисти стаята на наще на дълго и широко обясни как тя взема 500 лв, а в Златни пясъци вземали 800 лв
Много се дразня от такива коментари, да ходи в Златните и тя да взима 800 лв. Още малко и виновна трябва да се чувствам, че ме обслужва за малко пари. В такава ситуация бих показала платената сума за една седмица от мен, тя да прецени дали мога да искам и почистване срещу нея.

# 484
  • Германия
Мхм, предишната година в Амелия се засякох с две различни камериерки. И двете се оплакаха заради много работа и ниска заплата, даже едната оплю шефката си, защото я пратили да чисти в друг хотел. Съжалявам жените, но и аз не съм виновна, че е такова управлението на курорта.

# 485
Да се оплакват на управата и началниците си, аз не си позволявам коментари пред клиенти дали съм доволна или не от условията на работа. Иначе на мен ми звучи като "За толкова пари - толкова", което не ми е ок.

# 486
  • София
Ако пристигнете по-рано ще ви сложат гривните, но ще ви настанят след като ви е готова стаята. Ние пристигнахме в 12.30, сложиха ни гривните и към 13.30 като се върнахме стаята ни беше готова и ни дадоха картите.

# 487
И при нас беше като при Лонита

# 488
Ние пристигнахме в 10 ч. преди обяд. Сложиха ни гривните и ни казаха, че вече можем да ходим на плажа и да обядваме от 12:30 ч. Уточниха, че в деня на заминаването ще имаме само закуска, без обяд. Може би който не обядва първия ден, има право на обяд в деня на заминаването. Също така като пристигнахме на рецепцията започнаха да обясняват, че раното настаняване, ако желаем, се заплаща, но ние не проявихме интерес, защото бързахме да отидем на плажа. После, след плажа и обяда, пак се се появихме на рецепция в 14 ч., попитахме дали ни е готова стаята, казаха, че е готова и ни дадоха ключа. Фактът, че настаняването е от 15 ч., някак си ми убягна. Иначе за напускането в 11 ч.ни информираха при пристигането.

# 489
За първи път бяхме на Албена в хотел Боряна за седем нощувки през юли.Всичко беше страхотно.Храната беше супер.Винаги имаше много плодове и то прекрасни.Всеки обяд скара с ципура  и пъстърва.На вътрешната скара пилешки бонфилета.Много салати,готвено и супи за детето.Хотелът е на самият плаж.Стаята бе много добра с голяма баня с вана.Алкохолът е български.Кафето не го бива.

# 490
В Ралица Супериор беше прекрасно,както всяка година. Даже мисля да повторим в края на месеца. Всичко е на ниво. Промяната е снек барът - освен сутрин, няма нищо за ядене освен понички, сладки и плодове. И на плажа има само обяд, доколкото разбрах, няма безалкохолни и бира до 16, като преди. Но не съм го видяла с очите си. Най-добрата анимация!

# 491

Цитат
За 4та поредна година почивамепочиваме семейно в Лагуна Маре.Базата е доста прилчна според мен, районът около хотела е приятен -зеленина, цветя... Вярно е, че няма ресторант и храненето е в съседен хотел, но това е изключително близо. Преди се ползваше ресторантът на Лагуна Гардън, последбите 2 години-на Сенди Бийч. Сега се загледах в хавлиите и спалното бельо. Част от хавлиите наистина си личи, че са прани много пъти. Спалното бельо ми изглежда ново. Даже на калъфката на една възглавница беше зашит етикет Калиакра Маре.

Доволни ли сте от храната, как беше?

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 11:43 от paradais

# 492

Цитат
За 4та поредна година почивамепочиваме семейно в Лагуна Маре.Базата е доста прилчна според мен, районът около хотела е приятен -зеленина, цветя... Вярно е, че няма ресторант и храненето е в съседен хотел, но това е изключително близо. Преди се ползваше ресторантът на Лагуна Гардън, последбите 2 години-на Сенди Бийч. Сега се загледах в хавлиите и спалното бельо. Част от хавлиите наистина си личи, че са прани много пъти. Спалното бельо ми изглежда ново. Даже на калъфката на една възглавница беше зашит етикет Калиакра Маре.

Доволни ли сте от храната, как беше?

Здравейте, и аз се интересувам от хотел Лагуна Маре. В момента цената му е намалена в сайта на Албена.  Някой има ли скорошни впечатления от този хотел?

# 493
Да, доволни сме от храната. Разнообразна и прясна. И от плажа сме доволни, и от обслужването в хотела, и от стаята. Бяхме там за седмица през м.юли тази година.

# 494
  • Русе
А за Елица има ли някой впечатления от тази година?

Общи условия

Активация на акаунт