Лято в Албена 2019 г.

• 58 890
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
А за Елица има ли някой впечатления от тази година?
Родителите ми с племенницата се върнаха в събота оттам. Много са доволни - от храна, анимация, почистване. Персонала е бил много добре настроен към БГ почиващите, защото повечето са били румънци. Ако нещо специално те интересува, мога да ги попитам и ще пиша.

# 496
Здравейте! Споделям мнение за Лагуна Гардън от 5 нощувки миналата седмица:
Пристигнахме към 14:10 ч., казаха, че ни се полагал обяд, но сме го изпуснали, та ни предложиха да се възползваме в деня на тръгване. Престоят започва с обяд и завършва със закуска.
Стаята беше чиста и нашата камериерка идваше към 10:30 ч. всяка сутрин с нови кърпи, смяна на пликчета в кошчетата и почистване на стаята.
Няма и помен от хубавата храна от преди 4 години, липса на обслужващ персонал, мазни маси, редовна липса на купички за супа, прибори и салфетки.
На скарата  й се използваше само половинката, постоянни опашки... Имаше само пъстърва печена, пилешки филенца от гърдите и един ден свински пържолки, с големината на бебешка длан!
ММ 5 дни не намери свободна купичка за таратор, накрая се отказа.  Нашето дете е голямо и анимация не ни е интересувала, но от терасата като гледах не ми стори нищо особенно и всяка вечер едни и същи песни и танци.
Това, че платихме х 20 лв. паркинг си е наше решение и не се оплаквам, защото преди 4 години ни откраднаха чистачките и емблемата на  колата от синя зона за х 10 лв.  Според мен не беше трудно и от зелената да го направят, но скандалът от преди 4 години щеше да им се стори незабележим, късмет просто!
Мениджъра не го видяхме 5 дни, камо ли пък да обърне внимание на нещо! Имаше болно момиче, което чистеше масите и кихаше и кашляше върху хранещите се хора!
Чувствах се като на море в Мамая или Констанца Румъния- навсякъде румънци!
Скоро няма да повторим почивка в Албена!
Колкото и хубав да е плажът, това обслужване и качество на услугите ме отказва категорично и за дълго!

# 497
  • Parsberg
Ние другата седмица заминаваме за Компас.Кажете ми обаче паркинга заплаща ли се ?

# 498
Доколкото знам , в 10 лв/ден

# 499
  • Перник
Здравейте,
Моля за актуално инфо по отношение на ресторант Рай. Само обяд ли се предлага и от колко до колко часа е отворено?

# 500

Това, че платихме х 20 лв. паркинг си е наше решение и не се оплаквам, защото преди 4 години ни откраднаха чистачките и емблемата на  колата от синя зона за х 10 лв.  

Платеният паркинг не е ли отпреди 1-2 години?!?

# 501
Има ли каси на Изи пей в Албена?

# 502

Това, че платихме х 20 лв. паркинг си е наше решение и не се оплаквам, защото преди 4 години ни откраднаха чистачките и емблемата на  колата от синя зона за х 10 лв.  

Платеният паркинг не е ли отпреди 1-2 години?!?
Нямам идея от кога е, 2015 платихме х 10лв.на ден. Не помня да е имало толкова табели за зони и бариери, обаче!

# 503
  • Parsberg
Последно почивахме през 2018 и не сме плащали паркинг. На регистратурата на хотела дадохме картата от влизането в курорта, за гости на хотелите в Албена беше безплатно. Не сме плащали нищо и сега ако трябва и паркинг да плащаме определено ще ни е  за последно.

# 504
  • Северо=Западналия край
Паркинг има, плаща се според зоната. Има безплатен на края на Албена посока Балчик, по 5 лв в началото преди да влезеш в Албена(автогара) и по 10 или 20 лв в зависимост от зоната. Ние през 2018 ползвахме този на гарата, за 5 лв на ден.
Тази година пропуснах Албена, но догодина мисля да я посетя. Сякаш плажа ме кара да преглътна всички други минуси, обожавам си го този плаж...
Само където ми писна на всякъде плащаш допълнително за кола, за ☂️и шезлонг на места, за 🐕.......... и дефакто си е разход все едно за още един почиващ.

# 505
И миналата и тая година платихме по 20 лв на ден за колата и по 20 лв на ден за кучето. Няма отстъпки за хора с инвалидни карти за паркиране.

# 506
Последно почивахме през 2018 и не сме плащали паркинг. На регистратурата на хотела дадохме картата от влизането в курорта, за гости на хотелите в Албена беше безплатно. Не сме плащали нищо и сега ако трябва и паркинг да плащаме определено ще ни е  за последно.
Бихте ли споделили в кой хотел бяхте и къде ви стоя колата по време на престоя? Защото ние плащахме паркинг и също бяхме гости на курорта( в Боряна). Никой не ни уточни, че е безплатно.

# 507
  • Parsberg
Бихте ли споделили в кой хотел бяхте и къде ви стоя колата по време на престоя? Защото ние плащахме паркинг и също бяхме гости на курорта( в Боряна). Никой не ни уточни, че е безплатно.
Бяхме в Панорамна а предната година в Компас. Бяхме спряли до самия хотел, имаше паркинг а предната година хотела беше почти накрая и спряхме близо до хотела където имаше място.

# 508
  • MA
Паркингът не е безплатен за почиващите. Миналата година още с идването ни осведомиха на рецепцията за цените. То и на сайта си пише подробно кое-как. Освен ако не си на някой човек не виждам друг шанс да е безплатно.

# 509
Благодаря! Но нали престоят в Албена е платен след първите 30 минути, а това важи май за всички? Просто ми стана интересно как така не сте платили нищо.

Общи условия

Активация на акаунт