Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Прочетох последните страници, обаче не схванах - намалените вече неща, червените цени намаляват ли се с още 20% ?

# 121
  • Пловдив
Мх.

Комедоночистачка нямаше.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:16 от mystic woman

# 122
Прочетох последните страници, обаче не схванах - намалените вече неща, червените цени намаляват ли се с още 20% ?
Да, днес купих от тях продукт на 50% и ми го намалиха с още 20% на касата. Много съм доволна.

# 123
  • В сбъднатите си мечти :)
๑ஐღ Елиза ღஐ๑, това течното ме заинтригува, щом не мирише гадно, ще се огледам и за него като ходя. Какво количество е и на каква цена го продават?
След като доста четох из руските сайтове и форуми,  специално за маслото на Мьолерс имаше доста писано и то суперлативи - и за това се спрях на него. Давам го на периоди, защото е от черен дроб на треска, а до колкото знам при продължителен прием може да се окаже предозиране с вит.А. В общи линии гледам зимата да е на периоди - 1м давам, 1 не давам и после пак... Лятото не давам изобщо Simple Smile
https://sanita.bg/zdrave/s-rdechno-s-dovi/m-olers-maslo-original … nal-lemon-250-ml/

# 124
И ние вкъщи редовно пием рибено масло на Mollers. Много сме доволни, дори ММ твърди, че по-малко боледувал благодарение на маслото, други витамини не пие.

# 125
  • Плевен
Вчера си купих дребни неща за  80 лв, намалено на 64 лв. Доволна съм, но ми се иска да видя днес новата соник четка за зъби, може ли някой, който я има, да я изрекламира - досега електрическа четка не съм си купувала, защото ме е страх, че ще ми дрънчи в устата/ примерно сешоара ми беше скъпа ровента, като почна малко повече да дрънчи, си купих нов, пак ровента. Тази соник четка за зъби е някакво усъвършенствано чудо, доколкото разбирам, защото и парите не са й малко ?

# 126
Оригиналният продукт е на Филипс и е най-доброто нещо, което съм слагала в устата си. Вероятно патентът на Sonicare е изтекъл или нещо подобно и сега всички се надпреварват да предлагат копия на иначе скъпия оригинал.
Не мога да схвана какво е това „звукова четка“, както рекламират и оригинала, и тази, но според мен е някаква рекламна глупост. Всъщност четката прави много бързи вибрации, които се предават на главата и от своя страна тя вибрира по дължина с много голяма честота. Който толкова се е заинтересувал, може да намери стотици клипчета в интернет какво представлява вибрацията и как се ползва.
Чисти великолепно. Ползва се много лесно с хоризонтални движения, като самата четка се държи под ъгъл 45 градуса спрямо зъбите. Устата се държи задължително затворена, защото много пръска. Laughing Като свикнеш веднъж, няма и да помислиш за друго.

# 127
Само да отбележа, ме има разлика между звукова и УЛТРАзвукова четка.
Не знам каква е предлаганата в ДМ, но назад някой говореше и за ултразвукова.

# 128
А според мен не съществува нито едно от двете.

# 129
  • София
Имаше ли носни кърпи в черна -делукс серия? Мисля да пробвам, тези долу в ляво - 24х10 с етерични. Тези с балсама /15бр, с балсам/ са меки и издържливи, но хартията блести от нещо...
Скрит текст:
Скрит текст:
Кога пак ще има 20%? Чудя се да се запася ли с още един пакет прах от бяло-20, цветно-40пр. и сензитив-бяло_20 /Денкмит/.
Скрит текст:
Нямаше ли малки ножички като тези, но под 10лв пак на Евелин?! Тези на PArsa имаха луфт, tyrsq bez ?
Скрит текст:

# 130
А според мен не съществува нито едно от двете.

Нещо с честотите беше свързано. От интернет се информирам де, да кажа.

Тоест- всички са електрически с вибрации ли според теб?

# 131
Oral B и подобните са с въртеливи движения. Sonicare и подобните са с вибрации.

# 132
И аз да напиша, че съм много доволна от Anti-spot Concealer на Alverde със серум от едната страна. Ползвам го за капилярите около ноздрите. Някой беше питал за детските храни- препоръчвам плодовите пюрета на babylove, както и млечната каша и безмлечната с три зърна на същата марка. Не са овкусени и затова прибавям плод към тях, например банан. Пише, че са био, а в сравнение с тези на Хип цената е доста по-ниска.

# 133
И аз си 2зех фон дъо тен, кънсийлър за под очи на макс фактор и червило на буржоа с голямо намаление, спести към 20-30 лв, всичко 30 ми излезе.

# 134
  • София
Сменят ли платнените торби с нови? Balea.

Общи условия

Активация на акаунт