Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Скромно от Черен петък.Доволна съм.

# 136
Точно и аз вчера ги гледах тези подаръчни комплекти. В крайна сметка си взех коректор за очи със серум на Алверде и очна линия пак на Алверде. Коректорът ми излезе почти без пари понеже беше намален на 50% и на касата ми го намалиха с още 20%.

# 137
  • София
Сменят ли платнените торби с нови? Balea.
Важи ли още?

# 138
Здравейте! Днес купих препарат за кафе машина на Денкмит, но са объркали превода, а аз досега не съм ползвала. Машината ми е Долче густо. Може ли упътване как да ползвам препарата Blush

# 139
Тъкмо взех четката Sonicare oт ДМ. Ще споделя отзиви. Като дизайн много ми харесва, луксозно изглежда.

# 140
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте! Днес купих препарат за кафе машина на Денкмит, но са объркали превода, а аз досега не съм ползвала. Машината ми е Долче густо. Може ли упътване как да ползвам препарата Blush
Имала съм Пиколо и ще ти кажа как аз го правех. Разтваряш препарата според указанията. Изсипваш разтвора в отделението за вода, не слагаш капсула, но натискаш, устройството с иглата, за да може да тръгне машината.  Оставяш я да изтече цялата вода. След това повтаряш 2 пъти само че с чиста вода, за да се отмие разтворът. Така се почиства и кафе машина с ръкохватка, но не слагаш ръкохватката.
Ако е от този модел, който сам дозира водата, не знам как ще е.
На кафе автомата Саеко, който пак сам дозира количеството на кафето и водата, процесът става чрез приставката за пара/гореща вода.

# 141
Имала съм Пиколо и ще ти кажа как аз го правех. Разтваряш препарата според указанията. Изсипваш разтвора в отделението за вода, не слагаш капсула, но натискаш, устройството с иглата, за да може да тръгне машината.  Оставяш я да изтече цялата вода. След това повтаряш 2 пъти само че с чиста вода, за да се отмие разтворът. Така се почиства и кафе машина с ръкохватка, но не слагаш ръкохватката.
Ако е от този модел, който сам дозира водата, не знам как ще е.
На кафе автомата Саеко, който пак сам дозира количеството на кафето и водата, процесът става чрез приставката за пара/гореща вода.
Много благодаря! Ръчна ми е машината и ще следвам твоите указания Hug. Вместо зелено, копчето ми свети жълто и ме е страх да не се повреди, че е само на 5 месеца, та дано се оправи.

# 142
  • Сливен
И аз съм с Пиколо,водата с препарата топла или студена се пуска.Още е нова ,но да съм подготвена.

# 143
  • Somewhere in Spacetime
И аз съм с Пиколо,водата с препарата топла или студена се пуска.Още е нова ,но да съм подготвена.
Пуска се топлата вода, както когато си правиш кафе, и оставяш между пусканията с разтвор и чиста вода по 5 минути да се охлади, за да не прегрее.

# 144
Много съм доволна от четката Sonicare!
Почиства пер-фект-но! Справя се чудесно със натрупан зъбен камък и най-труднодостъпните места (при мен един мъдрец със собствен характер, които расте както си иска Grinning) .
Зареждах за цяла нощ и ми е интересно, колко време ще издържи батерията.

# 145
Ти оригиналната Филипс Sonicare ли взе, или тази на DM собствената марка? То е всъщност все едно, защото работят на един принцип, но все пак...

# 146
Взех на DontoDent, досвидяха ми се парите за Филипс. Stuck Out Tongue Winking Eye
Жената на касата, каза че все още нямат резервни глави обаче. Скоро очакват да зареждат, но била нова в България и все още няма.
Guess, когато се опръсках с паста и вода се сетих за съвета ти, да се чистиш със затворена уста Grinning .

# 147
  • София
И аз ползвам четката вече 2 дни, не съм имала друга и нямам база за сравнение.

# 148
Ползвала съм на DM и Oral B четки с въртящи се глави. Много ми беше мъка, защото трябва да стоиш зейнал и зъб по зъб да чистиш с тази малка главичка. После си поръчах от САЩ Sonicare на Филипс (тогава изобщо ги нямаше в България, а доларът беше много евтин) и открих ново измерение в оралната хигиена. Laughing За мен „звуковите“ са много по-добри като удобство, почистване и всичко останало. Просто трябва да свикне човек да я държи както трябва и да не натиска като Крали Марко: под 45 градуса и с леки движения напред-назад по зъбите, без силен натиск и със затворена уста. Също така е добре да се включва, когато се намира във вече затворената уста, защото ще се окажете с паста за зъби из цялата баня.
Не знам на DM как е, но Sonicare си увеличава постепенно силата в рамките на 14 дни докато си стигне максимума, за да свикне човек, защото 32 000 вибрации в минута са си интересни като преживяване, а новите на Sonicrare са с 61 000 вибрации.

# 149
На някого направиха ли му впечатление изкуствено завишени цени на продуктите в днешния ден? Защото купувам на Мьолер рибеното масло не за пръв път, но за пръв път го виждам на 30'лв... както и един техен течен сапун... и едната детска пяна за ръце... Аз ли откачам ?!

Значи маслата на Мьолерс винаги са били в ДМ около 30лв. 28-29лв. Нещо такова. Пускат го на промоция на 24лв.
Така че не са завишени предварително цените специално на маслото от треска.

Общи условия

Активация на акаунт