Звездни компромати- 387 част

• 72 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Напоследък виждам често Наско Колев. На живо е голям синпатяга, много възпитан и мил. Усмихва се на всички, отваря вратите на дамите. Чак се учудих, че и на мен ми стана синпатичен, защото не го харесвах от участията му по ТВ. Учи наистина медицина - акушерство Simple Smile

# 406
Той кога завърши медицина, че и специализация да започне?

# 407
Той кога завърши медицина, че и специализация да започне?

Не е ли просто акушерство, което преди години дори е било полувисше. Както има лекари, така има и акушери и медицински сестри/братя.

# 408
Хайде пак се говорят глупости чули-недочули.  В Медицинските университети има специалност "медицина", която се учи 6 години и специалност "акушерство", която се учи 4 години (приемат се само момичета в тази специалност, Насйето няма как да учи това). Специализацията след медицина се нарича акушерство и гинекология.

# 409
Лично познавам мъже акушери, информирай се, преди да пишеш глупости, че само жени приемали:
http://midwivesbulgaria.org/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1% … 1%80%D0%BA%D0%B0/

"Няма ограничения за възрастта, пола и националността на кандидатите."

# 410
  • София
Не харесвам Ирина, но трябва да призная, че тази прическа и този цвят определено й стоят добре и не прилича толкова на лелка. Иначе имам чувството, че тя с просеко дори се къпе.

# 411
А аз познавам момче, което е "медицинска сестра".

# 412
Интересно, какво учи той последно Simple Smile

# 413
От темата съм останала с впечатление, че учи медицина. И понеже е малък се зачудих кога е успял да изкласи общата медицина, че да почне и специализация. Но нищо чудно, то времето си лети.  Може да ги взима една за две 😁

# 414
Най-вероятно учи за акушер(ка), като майка си, в което нвма нищо лошо. И да има вундеркинди, които са успели да завърша/т гимназия на 19 г., а от 19 до 21 г. да са успели да завършат магистратура медицина и да започнат да специализират гинекология, той не изглежда да е от тях. Симпатичен е, добродушен е, но трудно формулира сложно изречение.

# 415
Мая Манолова в момента е при Слави. Нещо различно има в лицето ѝ.

# 416
По-скоро нещо и има на зъбите, говорът и е странен. Ноооо не знам на колко години е изглежда много добре.

# 417
Най-вероятно учи за акушер(ка), като майка си, в което нвма нищо лошо. И да има вундеркинди, които са успели да завърша/т гимназия на 19 г., а от 19 до 21 г. да са успели да завършат магистратура медицина и да започнат да специализират гинекология, той не изглежда да е от тях. Симпатичен е, добродушен е, но трудно формулира сложно изречение.

Някои завършват гимназия на 18. Освен това, не знам защо решихте, че той вече специализира. Учи медицина и има намерение да специализира гинекология. Истината е, че повечето от студентите по медицина започват работа по болниците още от трети курс. 

# 418
Но не като гинеколози Simple Smile

# 419
Очите ѝ са странни на Мая.

Общи условия

Активация на акаунт