Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 77

 • 42 047
 • 741
 •   1
Отговори
 • Мнения: 16 365
Биография:

Скрит текст:
Къванч е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Името му на турски означава "гордост". Има  двама братя-Джем и Тугай и две сестри-Ипек и Мелиса. Баба му по бащина линия е родом от Босна и Херцеговина. В Адана, Къванч учи в частно училище и се занимава активно с баскетбол.Когато семейството му се премества в Истанбул за лечение на баща му, той започва да играе баскетбол в клубовете на Юлкерспор (Ülkerspor), Бешикташ (Beşiktaş) и Фенербахче (Fenerbahçe) но претърпява травма на коляното и спира да се занимава със спорт и да преследва мечтата си да стане професионален баскетболист. Майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и това дава начало на кариерата му като модел. През октомври 2002 г. е избран за "Най-добър модел на света" на конкурс, проведен на Хавайските острови. След това започва да дефилира  в европейските столици като Париж и Милано. Но едновременнo с това, учи в Истанбулския Университет- във Факултета по комуникации и дизайн. През 2005 год. му предлагат ролята  на Мехмет в сериала „Перла“. Заедно с екранната си партнъорка Сонгюл Йоден, стават изключително известни и обичани във всички страни, в които е гледан сериала. Следват ролите му в "Менекше и Халил", "Забранения плод" "Езел" и Кузей-Гюней", като за ролите си на Бехлюл(в ЗП) и Кузей(в КГ), той получава най-престижната награда "Златна пеперуда" за най-добър актъор, съответно през 2009 и 2012 год.
За ролята си в игралния филм "Сънят на пеперудата" през 2012 год, отслабва с 20 кг, за да се превъплати в образа на тежкоболния от туберколоза, турски поет Музафер Услу. Филмът е номиниран от Турция, за да се бори за Оскар за чуждестранен филм през 2013 год.
Следващата му роля е в сериала "Курт Сеит и Шура"/2014 г./, в ролята на Сеит Еминов, продукцията  е снимана и в Санкт Петербург.
След известна почивка, Къванч с още по-голямо майсторство изпълва екрана през 2016 г. в сериала „Cesur ve Güzel“ („Дръзки и красиви“). Заедно с Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Tilbe Saran, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Yiğit Özşener, режисьор е Ali Bilgin. Сериалът печели сребърна награда за най-добър сериал на фестивала в Сеул.
В края на 2017 г. Къванч с много жар и ентусиазъм се снима във филма „Hadi be Oğlum“ („Хайде сине“). Партнира си с малкия и талантлив Алихан Тюркдемир. Премиерата е през февруари 2018.

На 19 февруари 2016 г., Къванч се ожени за своята приятелка, стилистката Башак Дизер, в Париж.

в новия сериал........


Всъщност се сблъскахме не ние, а нашите съдби.....
Сценарий-Али Айдън
Режисьор- Улуч Байрактар
Оператор- Ерджан Йозкан
Продуцент- Аy Yapim/Керем Чатай, Пелин ДишташВ главните роли:
Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук


Описание на главните герои:

Кадир Адалъ/Къванч Татлъту/  
Началник на отдел " Борба с организираната престъпност" . Женен, има една дъщеря. Трудолюбив. Всички са уверени, че един ден той ще стане началник на цялото управление на полицията.
Фен на футболния отбор " Саръйер " Щастлив е, когато се намира на трибуните. Защитава местните.
Тъй като няма по-голям или по-малък брат,той е щастлив да бъде брат за своите близки.
Съдбата му ще промени пълно с болка произшествие


Зейнеп Тунч/Елчин Сангу/ - е банков служител. Съвършенно владее цифрите, но въпреки това не умее да организира собствения си живот. Най-дълбокото чувство у Зейнеп е страхът. Когато влиза в дома си, първото нещо, което прави е да заключи , когато сяда в колата си - да натисне копчето за централно заключване на вратите. Всички тези нейни навици идват от детството, което е прекарала в приют. Тя се бои да не загуби това, което сега притежава. На всички около нея гледа с недоверие, освен дъщеря си. Бракът и с Галип се разпада, но Зейнеп се страхува от самотата

Керем Коркмаз/Алперен Дуймаз/
Лежал в затвора 5 години, заради това, че е ранил собствения си баща с нож.
Единственото нещо, заради което иска да се измъкне от там, това е неговото момиче Мерал. Той иска да се ожени за нея, да заработи пари, а после, когато му дойде времето да създаде семейство и да има дете.Но това желание за млад човек на 25 години, според него са само много големи мечти. И вината за тези негови мисли се явява бедността. Той иска да създаде семейство и да познае това чувство, за което така жадува. Негов идол се явява Кадир.
Седейки в затвора, Керем губи вярата си във всичко и във всеки, освен в Мерал


Джемре Гур/Мелиса Аслъ Памук/
Тя не знае какво е любовта. Джемре търси топлината в любовта. Мислела е, че я е намерила в Демир, но е сбъркала и не може да признае това. Принудена да се преструва и тази ситуация я измъчва все повече. Най-голямата пустота в живота й е тази на липсата на майка. Поради това тя вечно бяга. Иска да избяга в Америка и да учи там  магистратураУчастват още :

Сблъсък в:


   

ШОУ ТВ-онлайн

HadiBeOğlum- "Хайде сине"

С участието на :
Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юйсел Ертен, Феридун Дюзагач

oще.....


Скрит текст:

Режисьор: Бора Егемен
Сценарист: екип на 25 Film
Оператор: Стефано Морчалдо
Музика: Фахир Атакоулу
Продуцент: 25 Film
Музиката към филма-тук


Резюме:

"Обичам те татко, добре, че те има" - това е единственото, което иска да чуе един баща. Дори един поглед е достатъчен, за да покажете на някого колко много го обичате. Тази история е за това как едно дете променя и преобразява живота и за любовта на един баща. Али и неговия баща живеят в град Каш, след пристигането на Лейля животът на Али, се променя завинаги.... тя бързо влиза в него и бързо го напуска, като му оставя подарък- малкия Ефе.  С появяването на Ефе, Али, който до тогава винаги е бил син , започва "пътешествие " , за да стане баща.
Всяка свободна минута бащата прекарва с момченцето си, посвещава му цялата си любов, но у Ефе има нещо, което го притеснява и не му дава мира и това далеч не е само неговото мълчание. Единственото, което иска да знае Али е, че синът му го разбира.
На Али ще му се наложи да направи важен избор и да разбере, че може да направи всичко за сина си. Той ще разбере, че мигновеното щастие, което идва в най-неочаквания момент и безусловната любов са най-силната и неразрушима връзка между баща и син.
Това е една затрогваща история, която разкрива социалните проблеми на обществото, в което живеем и поне отчасти показва как те могат да бъдат решени.Трейлър 1

Трейлър 2

Трейлър 3


*******************


ИНТЕРВЮ за филма

Видео зад кадър

Снимки от премиерите в Истанбул и Европа

Още интервюта, коментари, отзиви за филма


*******************
"Хайде бе, сине!" - Бг. превод

ВК

mail.ruCesur ve Güzel/Дръзки и красиви
С Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту
Сценарий: Едже Йоренч, Елиф Усман, Сердар Сойдан и Дениз Бюйюккърлъ
Режисьор: Али Билгин
Оператор:Вейсел Техшахин
Продуцент: Ай Япъм


Резюме:


Красив мъж, на име Джесур, пристига от големия мегаполис в малкото градче Корлудаг, за да започне нов живот там. Всички местни жители са запленени от тайнствения красив непознат. В градчето Джесур случайно се запознава със Сюхан, известна с красотата си девойка в целия окръг. Сюхан е от богато семейство и на нея е поверено ръководството на семейния бизнес. Младите хора се влюбват страстно един в друг. Но, има тайни, които двамата не знаят.Или поне Сюхан не знае. Оказва се, че техните семейства са в отдавнашен конфликт и че техните бащи крият тъмна страна от живота си и изпитват ненавист един към друг от много години. По тази причина тяхната голяма любов се оказва в опасност и надеждите да я изживеят в безоблачно щастие се оказват невъзможни. Минава време и тайното става явно - всички ще разберат истинската причина за пристигането на Джесур  в този край. Дали не е отмъщение??В главните роли:
*****************


Сериите с БГ субтитри:Благодарим за превода на LiLiSy, Алекс, assianita, rina-rina!!
Превод:LiLiSy

Забрaнения плод/Ask i memnu
Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисьор-Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм
По едноименния роман на Халид Зия Ушаклъгюл

Скрит текст:

Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.
Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с 2 деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.
Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства?

В главните роли:
Бехлюл-Къванч Татлъту
Бихтер-Берен Саат
Аднан-Селчук Йонтем
Фирдевс-Небахат Чехре
Нихал-Хазал Кая
Бюлент- Батухан Караджакая
Мадмоазел Дениз- Зерин Текиндор
Елиф-Еда Йозеркан
Пейкер-Нур Фетахоулу
Хилми Юнал-Реджеп Акту
Бешир- Баран Акбулут


Север-Юг/Kuzey-Guney

Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисьор - Мехмет Ада Йозтекин, Хилял Сарал
Продуцент-Ай ЯпъмСкрит текст:
е историята на двама братя Kuzey и Güney. Kuzey (на турски означава Север) е смел но безразсъден, бунтар, трудно овладява гнева си, безстрашен, не търпи несправедливост, нетърпелив и често юмрукът му говори вместо него. Güney (означава Юг) е негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не действа без да мисли, работлив, но и страхлив. Единственото общо между двамата е любовта им към Джемре

Участват:
Къванч Татлъту като Кузей Текиноулу
Буура Гюлсой като Гюней Текиноулу
Йойкю Карайел - Джемре Чайак
Бааде Ишчил - Бану Синанер
Мустафа Афкъран - Самир 'Сами' Текиноулу
Семра Динчер - Хандан Текиноулу
Зерин Текиндор - Гюлтен Чайак
Юнал Силвер - Атила Синанер
Ръза Коджаоулу - Али Гюнтан
Чаадаш Онур Йозтюрк - Баръш Хакмен
Гьоксен Атеш - Венюс Терзерел
Хазар Ергючлю - Симай
Тургай Кантюрк - Ферат
Мерве Болуур – Зейнеп
Хале Сойгази - Ебру
Серхат Теоман - Бурак Чаталджалъ
Каан Ташанер - комисар Шереф
Нихан Окутуджу - Дениз


Другите негови филми и сериали:

2005-2007 г. - "Перла" - Мехмет Шадоулу

2007 г. - "Aмериканци на Черно море 2"


2007-2008 г. - "Менекше и Халил" - Халил Туулу
С БГ Аудио


2010 г. - "Grease" (musical)


2010 г. - "Играта на играчките 3" (озвучаване)

2010 г. - "Езел" - Секиз

2013 г. -  “Сънят на пеперудата“ - Музафер

2014 г. - "Курт Сеит и Шура" - Курт Сеит Еминов


РЕКЛАМИ

Есен-2018                                                          Още Мави...........
Къванч за Кока Кола
Рекламите:
Награди:

Мъж/актьор на годината-2016, за сп.GQ

Видео от церемонията

Видео 2


ИНТЕРВЮТО С БГ. ПРЕВОД

***********
Скрит текст:

източник:ИНТЕРВЮТА :

Интервю и фотосесия за L'Officiel Türkiye  /февруари, 2018

Къванч за сп.GQ-2015 г..

Къванч за сп.ELLE-2013 г..

Къванч за сп.ELLE-2011 г..

Къванч за сп.ELLE-2010 г..

Къванч за сп. Marie Claire” - 2009 г..


We've Been Kivanced! Американски фенове се срещат с Къванч /Орландо- 03.09.2017 г.


Видеа и ТВ участия

Къванч Татлъту в:

       
*******************
*******************


Връзки към старите теми:ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА !!

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 23:50 от Airra

# 1
 • Мнения: 13 499


                   Добро утро,успешна седмица и най -вече блестящ старт на "Сблъсък"


       Айре Heart Eyes Hug благодря за удоволствието да има толкова уютно местнце във форума където да си гледаме и коментираме следващия успешен проект на Къванч.

                                           

   
Скрит текст:
Изчаках някой друг да е първи  в темата ,но бързам за работа.Има много  по-стари и сериозни фенки на Киво в темата. Laughing


                             

                             


                Приятна седмица bouquet

# 2
 • Мнения: 16 194
Добро утро и успешна нова седмица, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за новата ни прекрасна / както винаги / тема!
 Ще посрещнем в нея / надявам се / наградата, която заслужават с играта си актьорите от ДК, ще посрещнем с много вълнение и радост и новото предизвикателство пред нашия Къванч - ролята на комисар Кадир  Heart Eyes Късмет и успех  му желая и на него и на целия екип!Себи  Heart Eyes  bouquet Какво значение има кой е по-стар или нов фен на нашето момче, нали всички го обичаме този прекрасник Heart Eyes

От твоите уста в Божиите уши! Дано наистина да ни зарадват с успешен , ако не блестящ старт Praynig

# 3
 • Мнения: 46
   Добро утро, момичета!

Дълго не бях влизала в темата и не мога да ви изчета.
Толкова новости има и за Сблъсък. За мен това ще е за първи път- гледането  в реално време, очакването на следващата серия/цяла седмица- ужас/.
Дано да има и превод бързичко.

Сега аз съм на Север-Юг.
Стигнах до 34 епизод. Грабна ме от началото.
След ДК малко по-бавничко се развива всичко, но малко по малко се разкриват нещата.
Мъчно ми е за Кузей- толкова лоши неща му се случват. Тъкмо надигне глава да изплува и нещо пак го натисне към дъното. Като в паяжина е заплетен.
Малко ме дразни тази Зейнеп/ прилича ми на Майкъл Джексън/. Как се е залепила за Кузей.
 А той май чак сега, като вижда Джемре с Баръш ще усети това ,което чувства тя като го вижда със Зейнеп.

# 4
 • Мнения: 16 194
Сънчо  Hug wavey Радвам се, че не си ни забравила  Peace Онлайн гледането е най-хубавото нещо при появата на нов сериал  Wink Гледаме картинки и гадаем какво се случва, много е интересно, ще видиш  Peace
 Joy Joy Joy разсмя ме с Майкъл Джексън - точно така я наричахме Зейнепка на времето и ние  hahaha Нищо не си видяла още от нея , чакай  Mr. Green Кузей ще се пръсне от ревност, да. А Зейнеп много добре усети какво става, нищо, че се прави на умряла лисица ... пък после реве, че я били излъгали, тя сама себе си лъжеше, че Кузей изпитва нещо към нея, как един път не и каза, че я обича ... Сериала е супер и изобщо не ми беше бавно действието, всяка серия ме държеше на педал, а аз обичам точно такива  Laughing Дано и Сблъсък е така!  Praynig Рускините превеждат още на другия ден серията. Ако се забави нашия превод, ще ви разказвам за какво иде реч в резюме, ако не знаете руски.
Цитат

Сценарист сериала "Столкновение"
Али Алдын Родился: 25 сентября 1981 г. (возраст 37 лет), Стамбул, Турция
Сценарий Али Айдына разрабатывался больше года, что обещает качественную основу.
Автор сценария к сериалам «Стамбульская невеста» и «Ты моя Родина»
Работил е по сценария повече от година, което обещава качествена основа, дай, боже!  Praynig

Все още нищо друго ... надявам се до довечера да има някакви новини  Crossing Arms
От американска фенка  Peace

# 5
 • Мнения: 16 365
Привет дружки Hug

Добре дошли в новата ни тема, да я изпишем в здраве и добро настроение....и най вече Успех и Късмет на Сблъсък!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Фенче Heart Eyes bouquet, Себи Hug bouquet
благодаря ви!!! Heart Heart

ще стискаме палци и днес за ДК в НЙ fingerscrossed


Сънчо Hug радвам се да те видя!
мерси за коментара ти, на никой Кивов герой не му е било лесно....това важи особено за Кузей....много трудности и мъка преживя, но накрая живота му се усмихна!!
супер, че си решила да гледаш и Сблъсък с нас....за превода, ами дано Whistling
аз имах идея за превода, но с тази преводаческа група на Гери сезони, нямам контакти....ако мислят да пускат още един фраг, то трябва да е днес, когато е Чукур....

нещо за настроение, вижте го-Джесур и неговата брада Joy Joy Joy
https://www.instagram.com/p/BlTYLl4BtIh/

Фенче Heart Eyes, мда знаем за СЦ, че е работил Али А. доста дълго време Peace
я той бил млад, само 81 набор Wink

хубав ден, успешна нова седмица!!! Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 10:41 от Airra

# 6
 • Мнения: 2 364
Добър ден , момичета! 🤗🤗🤗

Айричке 😍😍😍
Благодаря ти много за прекрасната тема. 💐 Че имаме възможност да споделяме обичта си към Къванч в толкова приятна и уютна къщичка , както каза Себи 🤗. Страхотен е новия ни дом. 😊😊😊
Надявам се да я изпишем с удоволствие и споделяйки успехите на Къванч. 🍀

Аз влизам в мамата , гледам няма известия и се чудя къде сте всички и после ми просветна за новата тема. 😀 Какво да правя , шматка съм си. 😫

Фенче 😍
Ех, като прочетох коментара ти относно СЮ ми стана още по - интересно. И разбира се, ме хвана много яд , че пропускам. 😫😫😫 Но съм сигурна , че ще го довърша...някой ден.

Айре 😍
Разбира се , че ще стискаме палци. 🍀🍀🍀

Дано наистина сценарият е на добро ниво. 🍀

Надявам се да успея в четвъртък да гледам онлайн. Чукурова ще го гледам след това , няма как просто - Сблъсък ще е на първа линия. 🤗


До после! 🤗

# 7
 • Мнения: 16 194
Айре  Heart Eyes благодаря за суперското кафенце!  bouquet И за Джесуровата брада, супер е  Heart Eyes Laughing
Да, днес ще стискаме палци на нашите Дръзки и красиви, дано спечелят  Peace Но, и да не - здраве!  Wink


И аз мисля, че днес ще трябва да ни пуснат поне още един фраг  Thinking Мнооого загадъчни, да им се не види  Wink
Ире  Heart Eyes wavey Непременно трябва да доизгледаш СЮ някой ден, заслужава си определено времето, отделено за него.


А след 3 дни, живот и здраве сме на първите редове тук  Laughing
Сега прочетох, че Великолепния дует от тази седмица го местят във вторник  newsm78

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 10:51 от queen_fenka

# 8
 • Мнения: 4 533
   

 
      Три Златни пеперуди-награди! Малко ли е, момичета! За нашия патрон!


      Първата:


     


     Айре, благодаря ти, мила, за елегантната визия на новия ни дом! Моят поздрав за теб!


     


     Ире, благодаря за помощта!


   

# 9
 • Мнения: 16 365
Фенче Heart Eyes тц- ВД са си в четвъртък и те Peace
така, че ще се радвам на един приличен рейт...ама чок зор smile3511
а може пък да са решили да ни оставят само с един фраг Thinking
според мен, горе долу правят добра реклама....само интервюта липсват....

Ире Heart Eyes, мерси мила Simple Smile
Цитат
Надявам се да успея в четвъртък да гледам онлайн. Чукурова ще го гледам след това , няма как просто - Сблъсък ще е на първа линия. 🤗
а супер, щото знам колко много харесваш другия сериал Wink
в една група във ФБ/за турски сериали/ще има и онлайн превод на бг...ако проявяваш интерес Peace

Орси Hug Simple Smile
м/у другото, Ранини започна отново да слага рейтинга на сайта си Peace
http://www.ranini.tv/reyting# 10
 • Plovdiv, Bulgaria
 • Мнения: 1 700
Привет,момичета!


Понеделникът да е успешен,
вторникът-чудесен,
срядата-красива,
четвъртъкът -песен,
петъкът -лесен!
Уикендът - щастлив и весел!
Всичко хубаво да предстои
в следващите седем дни!
Усмихната и позитивна да е новата седмица!
Късметлийска да е новата ни прекрасна тема!


Айре, Heart Eyes благодарности и поздравления за отлично свършената работа!

# 11
 • Мнения: 16 194
Айре  Heart Eyes ами така прочетох  Laughing
Цитат
«Великолепная двойка» меняет день трансляции!

▪По последней информации, руководство телканала Kanal D приняло решение сменить день вещания сериала #ВеликолепнаяДвойка.😢
Рейтинги у сериала падают.📉 Скорее всего начиная с пятой серии сериал «Великолепная двойка» будут транслировать по вторникам. Если рейтинги сериала не поднимутся, проект будет закрыт. Вот такие новости.😏
Бана не ми е, де и с него и без него ще е чок зор, ама нема се даваме  hahaha
Не вярвам да останат с един фрагман  newsm78  А в сравнение с други сериали нашия изобщо никаква реклама няма за мен , ама щом казваш  Laughing Деметка и Джан се скъсаха да дават интервюта и какво ли не още  Laughing Нейсе, каквото - такова  Peace
Алинка  Heart Eyes wavey Много ми повиши настроението, благодаря!  bouquet Така да е !  Praynig

Марс много любвеобилен , като стопаните си  Heart Eyes

Хубав ден ви пожелавам, дружки! До довечера!  Hug

# 12
 • Мнения: 216

Записвам се в тази тема.
При мен е обратното. Патрона ви започнах да го гледам за сефте в Искрите на отмъщението,
но другия му сериал който дават в момента, СЮ, повече ми харесва и го следя далеч по-отговорно,
въпреки, че не е така динамичен. И Али ми въздейства много по-силно от Фюген.
Сигурно защото остана жив няколко минути след разстрела.
Сбогуването му с живота и с приятеля, на когото бе най-предан, бе много истинско и успя да ме разплаче.
Много време не проумявах защо едно обикновено момче като Кузей се е превърнал в смъртен враг за Ферхат
и се изкушавах да ви питам, но точно там някъде се разясни ситуацията.Dizzy Face
Споделям това което сте написали за Зейнеп.
Желая късмет със сценария на Сблъсък.

# 13
 • Мнения: 2 480
Здравейте момичета!
Извинявайте за нахлуването Heart Eyes
Нямам много турски сериали в архива си, Къванч съм го гледала само в "Езел", но за сметка на гледанията съм прочела почти всичко за него. Уважавам човека и актьора Къванч Татлъту, заради професионализма му/не се съмнявам в играта му/, заради каузите, заради отношението му към журналистите, към феновете /особено, когато прекалят/, заради Марс Heart Eyes Heart Eyes Харесвам много Башак Дизер Hug Hug
С цялото си сърце пожелавам успех на "Çarpışma"
Не се съмнявайте в Елчин, добра е, много добра!Ще ви убеди! Peace Peace
Останете си със здраве, момичета!
Актьорът Хакан Курташ в Туитър -" Мисля, че всички в Турция ще бъдат под влиянието на нашия сериал, това е един удивителен проект." #Çarpışma

# 14
 • Мнения: 16 365
Привет,момичета!


Понеделникът да е успешен,
вторникът-чудесен,
срядата-красива,
четвъртъкът -песен,
петъкът -лесен!
Уикендът - щастлив и весел!
Всичко хубаво да предстои
в следващите седем дни!
Усмихната и позитивна да е новата седмица!
Късметлийска да е новата ни прекрасна тема!


Айре, Heart Eyes благодарности и поздравления за отлично свършената работа!мерси love001 в твой стил Wink

a Wanda, привет  wavey
никога не е късно да откриеш таланта и харизмата на Къванч Wink
да, сценария на СЮ е много по-изпипан, няма спор Peace
а това, което е направил Кузей неумишлено на Ферхат е причина за смъртната омраза Whistling


Toni Danailova wavey
срещала съм те в други теми, приятно ме изнанада!! Simple Smile
мерси за споделеното за Киво Heart Eyes
не следя Хакан Курташ в ТТ....... ами дано стане така, както е казал Praynig
аз лично съм запозната с играта на Елчин Simple Smile

Фенче Heart Eyes, добре си е рекламата Peace
нали не очакваш патроня да се скъсва да дава интервюта??  Laughing

...................
нов превод от Роман
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Кыванч - мужчина всех ролей!
Поверьте, что все очень удивляются, каких успехов достиг Кыванч Татлытуг, который начал с модельного бизнеса. Мы видели его в разных сферах: в модельном бизнесе, лицом различных компаний, моделью самых знаменитых марок; но наряду с этим, лучше всего он развил и показал себя на актёрском поприще. Если посмотреть на начало карьеры Кыванча, то никто бы не подумал, что он добьётся всего этого, даже сам Кыванч...
Но на данный момент он имеет место быть среди киноактёров, имя которых мы произносим с уважением. Печатая эту статью, я прежде взглянул на его персонаж "Сары Сарухан" в фильме "Организованные дела - 2" и невольно произнёс "браво...".
Этот мужчина сыграл и избалованного сыночка - бабника в "Запретной любви", и уличного сорвиголову в "Кузей Гюней ", и галантного молодого человека в "Джесур и красавица", а теперь, благодаря персонажу - Сары Сарухан он сумел показать, что может воплотиться в любого персонажа, не только в мачо.
Кыванч может быть примером для всех молодых актёров, которые перешли из модельного бизнеса в актёрский.
И в плане карьеры, и в плане семьи, и в плане своего персонажа в СМИ он показал, что можно оставаться на виду не только благодаря жёлтой прессе, но и благодаря своим успехам.
Скорее всего, люди моего поколения отлично помнят культуру так называемых "вечерних казино", где за игрой можно было посмотреть постановки самых популярных актёров старых турецких кинофильмов. Эти нескончаемые очереди незабываемы.
Раньше была возможность увидеть всех этих актёров в один вечер, но сейчас нет таких заведений, кроме как "Гюнай".
Если вы хотите увидеть одного из популярных людей своего поколения, то вам стоит заплатить немаленькую сумму и пойти именно туда. Дети и молодёжь сейчас, к сожалению, отдалились от этой культуры. Они теперь могут увидеть нынешних знаменитостей во время пляжных вечеринок, в основном, лишь летом. Но больше всего поражает то, что в огромном Стамбуле нет иной платформы, где знаменитости могли бы спокойно спеть и выступить.
Ночная жизнь в "вечерних казино" сменилась на вечеринки с популярными диджеями, платформа немного изменилась.
Автор - Barış Kocaoğlu


https://m.aksam.com.tr/yazarlar/baris-kocaoglu/her-rolun-adami-k … vanc/haber-782359

сет
Цитат
Селим Гюр
Политик, бюрократ, уважаемый бизнесмен, владелец юридической компании. Центр его жизни - дочь Джемре. Потерял жену, когда Джемре была маленькая. Вторая жена Бельма.💥Цитат
Бельма
Жена Селима Гюра, обладает мощной харизмой. Тщательно взвешивает каждый шаг. Но когда находится в тупике , превращается в ту, которую никто не знает💥
Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 17:42 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт