За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
И аз мисля да не вземам отделен комплект, защото като го увием с одеало нищо няма да му се види Simple Smile Имам дрешки от Бенетон, бъдещите баба и дядо ми донесоха много красиви от био памук и еди каква си вълна от Скандинавия и смятам да си направя едно комплектче. Малкото има по- готини и качествени дрехи от мен...SatisfiedStuck Out Tongue Closed Eyes

# 76
В Пеимиджи видях днес чисто бяло костюмче (не знам как се казва, цяло беше) със съвсем дребен бледо кафяв елемент на стъпалата. Но и цената не беше ниска. Не ми хареса достатъчно, за да го купя, но беше сладурско, ако някой търси бяло.

Iv.vl, не мога си представя защо някой би искал точно определен цвят. Затова се зачудих. То ясно, че няма да взема розово или лилаво за момченце, ама всички други цветове са ми ок.

Пелена или одеалце за самото изписване не мисля да взимам. Може да сложа нещо в коша за кола, за да завием бебчо за двата метра, които ще прекара навън първия ден. Wink

# 77
Sweet maminka, чехлите цели ли са още?  Joy  При мен не отшумява...

И при мен не отшумява!Купих си нов килим за спалнята и стои на руло до секцията в хола и аз притичвам от време на време да го поопъна,да го помириша...нямам смелост да го опитам на вкус 😂😂😂

Аз пък умирам от кеф от миризмата от сървърното в офиса. Колегите само се оплакват  от миризмата ако някой влезе и излезе в сървърното. Мирише на машинно масло, на техника и ми иде да се преселя там
И друго - едно ново списание -мирише на мастило или на нова книга, постоянно го душа, иде ми да го изям.

# 78
Имали майки с термин 12-13 януари имам въпрос?

Моят е някъде там - мисля последно се спряха на 12 JoyJoyJoy

# 79
  • София
Имали майки с термин 12-13 януари имам въпрос?

Моят е някъде там - мисля последно се спряха на 12 JoyJoyJoy

Моят също е 12 януари Simple Smile

# 80
На мен ми казаха 10.01. За сега няма промяна

# 81
Понеже другата седмица ще трябва вече данизбера дрешки за изписването и искам да ви ги покажа,пък до сега никога не съм поствала снимки,реших да направя една тренировка 😁Вижте ми ВКУСНИТЕ пантофи...ням ням

# 82
Понеже другата седмица ще трябва вече данизбера дрешки за изписването и искам да ви ги покажа,пък до сега никога не съм поствала снимки,реших да направя една тренировка 😁Вижте ми ВКУСНИТЕ пантофи...ням ням

Че са вкусни, ясно е ама са и хубави. Оф с тези миризми е чудо, аз и с първата бременност имах тази любов към миризмите. Сега няма отърване....А на какво е липса това?

# 83

Не знам какво ги бавиш Joy .

Момичета, знаете ли какви документи са нужни в болницата? ЛАК, изследвания, ... за припознаване от бащата? В предната болница, на място идваха и съм забравила вече.

# 84
Мами , споделете какъв термометър сте или ще купите , имате ли препоръки за определен вид ? Не мога да се ориентирам в избора , все лоши мнения за електронните 😊
Аз поръчах такъв https://www.hippoland.net/geratherm-bezkontakten-infrared-termomet-r-non-contact

# 85
  • с. Дълго поле
Момичета, искам да ви се похваля-микробиология ансолютно чиста. Най-после, след 2 терапии по 12 дни от гадния Полижинакс преборих досасните гъбички, но не благодарение на него. Усетих колко е досасно и ужасно и трудно да ги бориш, докато бременеем, за това искам да споделя с вас как според мен се отървах. Може и да ви се струва глупаво или наивно, но съм 100 процента сигурна, че се отървах благодарение на съвет от майка ми, а именно повечко кисело мляко (ама истинско) и по една лъжица в чая домашен ябълков оцет. Ако има мами, които още се борят мобе да опитат, ако не помогме, поне не вреди.
С похвалите до тук, сега с оплакването. Безсънието хора ме убиивааааа (предполагам се забелязва от часа) и ММ така ръмжи до мен, че чак ме заболява главата. В началото на бременността имах големи проблеми със заспиването и неговото хъркане, после се поуморявах повечко и заспивах преди него. Но сегаааа, като съм вече болничен и няюа къде да се умпрявам и няма заспивне с това чудо. Ръчкам, бутам, въртя, шъткам, няма братче, че и после се сърди, че го човъркам и събуждам. Много е изнервящо, особено като котарака започне да зове вълците заедно с него и бебо се разбушува, разберете, че ми идва да ги пратя ма двора всички. Дано поне  да не буди бебо като се роди. Кажете как се справяте с хъркането като тапите не са вариант. Извинявам се за дългия пост, ама няма много, много какво да се прави по това време на денонощието.

# 86
Момичета, искам да ви се похваля-микробиология ансолютно чиста. Най-после, след 2 терапии по 12 дни от гадния Полижинакс преборих досасните гъбички, но не благодарение на него. Усетих колко е досасно и ужасно и трудно да ги бориш, докато бременеем, за това искам да споделя с вас как според мен се отървах. Може и да ви се струва глупаво или наивно, но съм 100 процента сигурна, че се отървах благодарение на съвет от майка ми, а именно повечко кисело мляко (ама истинско) и по една лъжица в чая домашен ябълков оцет. Ако има мами, които още се борят мобе да опитат, ако не помогме, поне не вреди.
С похвалите до тук, сега с оплакването. Безсънието хора ме убиивааааа (предполагам се забелязва от часа) и ММ така ръмжи до мен, че чак ме заболява главата. В началото на бременността имах големи проблеми със заспиването и неговото хъркане, после се поуморявах повечко и заспивах преди него. Но сегаааа, като съм вече болничен и няюа къде да се умпрявам и няма заспивне с това чудо. Ръчкам, бутам, въртя, шъткам, няма братче, че и после се сърди, че го човъркам и събуждам. Много е изнервящо, особено като котарака започне да зове вълците заедно с него и бебо се разбушува, разберете, че ми идва да ги пратя ма двора всички. Дано поне  да не буди бебо като се роди. Кажете как се справяте с хъркането като тапите не са вариант. Извинявам се за дългия пост, ама няма много, много какво да се прави по това време на денонощието.
Ръгам, бутам, събуждам го да не спи по гръб.
Аз трудно заспивам заради киселини, но през деня си наваксвам.

# 87
  • с. Дълго поле
Ръгам, бутам, събуждам го да не спи по гръб.
Аз трудно заспивам заради киселини, но през деня си наваксвам.
Моя и на челна стойка да спи пак си е все едно диви зверове се бият в леглото ми. Решението явно е да си намеря начин да се изморявам през деня, ама пусти мързел не ми позволява да си причинявам такива нечовешки дейности

# 88

Че са вкусни, ясно е ама са и хубави. Оф с тези миризми е чудо, аз и с първата бременност имах тази любов към миризмите. Сега няма отърване....А на какво е липса това?

Изследванията не показват липса на нещо.Аз по принцип си обичам подобни миризми,но по време на бременност обичта ми става налудничава 😂

А за документите за припознаване на нас ни искаха само лична карта и 30 лв.тогава.Това във втора градска.Сега за Света София прочетох,че е пак ЛК и 50 лв.

# 89
Значи в  emag има всичко момичета ! Аз от там поръчах каквото се сетя 😁😁😁 Чудя се само за тази помпа за кърма ..поръчах си ръчна с две бутилки и биберон към тях , та на първо време да видя как е . Поръчах от Никол - бейби креватче ..та сега и завивки ... Оф един куп неща вече забравям какво очаквам от спийди 🤣🤣🤣
Напоследък спя тежко и едвам ставам да пишкам , а като стана Беба се събужда с мен и започва с шутовете 😐 Чудя се от къде тази сила 🤔 Може би защото и тя си брои дните, 27 до термин.. на Коледа стават чудеса 😝

Общи условия

Активация на акаунт