Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

До бъдещите мами и татковци :-)

 • 592
 • 9
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2 323
Готови ли сте да имате деца ?
Тест за бъркотия:
Размажете маргарин по дивана и по пердетата. Сега разровете с пръсти току-що полятата пръст на цветята, а после ги отъркайте в тапетите.
Замаскирайте петната с пастели. Сложете парченце риба зад фотьойла и го оставете там през цялото лято.
Тест с играчки:
Снабдете се с 55-литрова кофа пълна с елементи от конструктор "Лего".
(може да използвате гвоздеи или натрошени стъкла.) Помолете свой приятел да ги разпилее навсякъде из къщата. Завържете превръзка на очите си.
Опитайте се да отидете до банята или до кухнята. Не пищете (писъците могат да събудят детето през нощта).
Тест в зеленчуковия магазин:
Вземете на заем едно или две малки животни (козите са най-подходящи) и отидете с тях да пазарувате плодове и зеленчуци. Дръжте ги постоянно под око и платете всичко, което успеят да изядат или повредят.
Тест за обличане:
Снабдете се с голям, гневен, жив октопод. Напъхайте го в малка чанта-мрежа, като се уверите, че всичките му пипала са вътре.
Тест за хранене:
Вземете голяма пластмасова кана за мляко. Напълнете я до половината с вода. Закачете я със здрава връв за тавана. Залюлейте я. Опитайте се да мушнете пълни лъжички бебешка каша в улея на каната като се преструвате, че са самолетчета. Сега "избълвайте" съдържанието на каната на земята.
Нощен тест:
Напълнете малка платнена торба с 4-6 кг пясък. Намокрете изцяло пясъка с вода. В 8 вечерта започнете да люшкате торбата и да и тананикате до 9 часа.
Сложете я да си легне и навийте часовника за 10 часа. Станете, вземете торбата и и изпейте всички песни, които някога сте чували. Измислете още десетина и ги пейте до 4 сутринта. Навийте часовника за 5. Станете и направете закуска. Продължете така 5 години. Видът ви трябва да е бодър и весел.
Физически тест (за жени):
Закрепете голяма торба, пълна с фасул, под предната част на дрехите си.
Оставете я там 9 месеца. След това махнете 90% от фасула.
Физически тест (за мъже):
Отидете до най-близката аптека. Поставете портфейла си на гишето.
Поканете аптекарката да си вземе от него. След това отидете до най-близкия магазин за храна. Уговорете се с управителя заплатата ви директно да се депозира в магазина. Купете си вестник. Върнете се вкъщи и си го четете тихо през останалото време.
Последна задача:
Изнесете лекция на съпружеска двойка с малко дете. Обяснете им как могат да подобрят своята дисциплина, търпение, толерантност, тоалетни процедури и детските обноски на масата. Предложете им най-различни начини. Не забравяйте да наблегнете никога да не позволяват на детето си да се бунтува. Насладете се на това изживяване. Ще бъде последния път, когато ще знаете всички отговори.
 newsm65

# 1
 • Мнения: 3 550
Ееее, добре! Много е свежо. Развесели ме страшно! Насълзиха ми се очите и се уплаших да не стане нещо с тумбака ми и бебока вътре.   Hands Clap  rotfImbo

# 2
# 3
 • Мнения: 41 071
Готиноооооооооооооооо tooth

# 4
 • Мнения: 173
Май бях позабравила какво ми предстои, ама скоро ще си припомня. Mr. Green
 Важното е да гледаш положително.....

# 5
 • Мнения: 2 323
newsm62  радвам се мноооого! смехът е здраве!

# 6
 • София
 • Мнения: 1 550
newsm62
Много весело и много точно!

# 7
 • Резерват "Северозапад"
 • Мнения: 2 341
Истина от начало до край.....очите ми се насълзиха от смях Laughing  Laughing  Laughing ....въпреки, че още сме на фазата с кашата....ама какво ни чакааааа coolcool

# 8
 • Мнения: 523
хахахаххаааааа
даааа, важното е да можем да гледаме със смях на всичко:) особено ми хареса последната точка с лекцията хаха, боже като си помисля, че и аз може би съм се опитвала да давам съвети - ужас много ме е срам:)

ех как ще се забавляваме след 3 месеца:)  хахахаа

# 9

Общи условия

Активация на акаунт