Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 52 971
  • 749
  •   1
Отговори
# 45

По домашно му

Покрай тези турски сериали започнах и аз да чопля семки, нещо което избягвах с години Crazy

А това била баклавата на новия мен-попълнение...според моя вкус на ДЯ е по хубава Whistling

# 46
  • Варна
     Благодаря, Аника!

Тази мадама, ако влезе в каста  newsm78 - може да я видим да тренира в залата, в съвсем оскъдно облекло?!  newsm09

Повече ми харесваше на снимката с Джан!  Peace Ама като разгледах снимките й?!  #Crazy

Мнооого провокативна!  ooooh!  И татуировки на най-различни места, които с удоволствие показва!  newsm03

Пак, сериозно ни подгряват за утре.  newsm53

# 47
    Благодаря, Аника!

Тази мадама, ако влезе в каста  newsm78 - може да я видим да тренира в залата, в съвсем оскъдно облекло?!  newsm09

Повече ми харесваше на снимката с Джан!  Peace Ама като разгледах снимките й?!  #Crazy

Мнооого провокативна!  ooooh!  И татуировки на най-различни места, които с удоволствие показва!  newsm03

Пак, сериозно ни подгряват за утре.  newsm53

Не бях разгледала профила ѝ, но Planet ти ме провокира. При положение, че за възрастта си изглеждам добре, сега се чувством като недоразумение на природата.  🤪 😆

# 48
  • Варна

Извинявай, Аника!  Peace    smile3503

Ама, може да не е от каста!  newsm78  Изглежда като редовен посетител на салона!  newsm78

Като гледам - и Санемче е сложила ръкавиците?! Май и тя иска да подобри формата си?  newsm78

Или се подготвя за битка с конкурентките?  newsm78

# 49
# 50
Привет момичета 🤗 Сварих да ви изчета вече. Добре че сте вие, че да наваксам с инфото от сета и нашите двама "приятели". Така като я гледам Санемка с тези ръкавици, ми прилича на чистачка във фитнеса. Сигурно Джейда ще тренира с Джан и нашата пак ще се прави на маймуна, ще ги следи. Така ми изглежда на мен
Alex със здраве да си носиш името и все така ни радваш тук в групата 😘

# 51
Здравейте момичета! Благодаря за новата тема и за всички снимки ! Следа всичко за филма , но започвам да се дразня на сценария! Че  е хубав Джан Яман ,няма съмнение, но Демет е много по - добра и с тази роля го прави много добър!  Но тя остава в по- на заден план!  Голяма реклама  му се прави на Джан и може би затова е нисък рейтинга на филма!  Не може да си играеш с чувствата ,или продаваш и обичаш ! Или оставаш да си гледа живота  напред!Гадно се получи с откупуването на аромата  и!  Това е мое мнение!

# 52
Добър вечер, птичета!🤗🤗

Благодаря ви за хубавите пожелания!🌹 Да ви се връщат многократно на вас и семействата ви!🥰😍❤

Само да отбележа, че  няма друго име като нашето, което да се отбелязва три пъти годишно, на 23 април, 30 август и 23 ноември!🤪

Така сме ние, закрилници, предводители и...празнуващи!😂😂

Сладурана е Демет дори и когато се поти във фитнеса!😀

Ха, ха Джан се чуди на един дето е гушнал боксовия чувал , вместо да го налага...😂

Сега видях , че е момиче и даже прилича на Демет...😇

https://twitter.com/yaman_fc/status/1066017606468071424?s=20

Аз продължавам да се редактирам, но не издържах..

Тати Гювен публикувал в Инстаграм разкошен клип...😲

https://www.instagram.com/p/Bqh1zt8AqPmDr37WPYjlDdVn9jVH_8tmJNe-jM0/

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:06 от alex_94

# 53
Алех не прилича, а е Санем... Пак ще има  🧐 🕵️‍♀️. А тати си е заключил профила.

# 54
Алех не прилича, а е Санем... Пак ще има  🧐 🕵♀. А тати си е заключил профила.
🤓
Щом го заключил ще го гледаме тук...

https://twitter.com/can07230905/status/1065997361628020736?s=20

А, тати получава поздравления...👏👏

Демет голяма битка води с чувала...😂😅🤣

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:40 от alex_94

# 55
Това е прегърналата боксовата круша, ама Санем ли е?

# 56
  • Варна
      Дали е Санем, или Демет?  newsm78

И защо се крие зад боксовата круша, докато Джан отмине и след това отива на ринга?   newsm78

# 57
Мисля , че снимат сцена във фитнеса и Санем следи Джан криейки се зад чувала!

Може накрая Джан да се озове в тая поза...

Planet,🤗 явно Санем ревнува и се крие, та никак не иска той да я разконспирира.😉

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:33 от alex_94

# 58
  • Варна

Дааа! Тя така хубаво се е скрила!    newsm78   Че няма начин да я разконспирира!   smile3503

# 59

Общи условия

Активация на акаунт