Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 225

румбата чисти чудесно
[/quote]

zenata, кой модел румба си поръча?

[/quote]

от старите - 615 май беше. но аз исках нещо по-евтинджос, а този излезе без пари. с килима в стаята на дребните се справи чудесно, а те са големи прасета.

# 226
Директна доставка от испанския ми даваше 25€, но аз избрах превозвач, преди дни го получих, но поради други проблеми вкъщи, изчаква още в кутията. За кой превозвач са лоши отзивите?

# 227
ггбг, нямам думи.тотално не знаят къде са и къде са им доставките.

# 228
  • София
ггбг, нямам думи.тотално не знаят къде са и къде са им доставките.
А аз тъкмо мислех да ги пробвам за доставка на Тайлекс от Щатите...Някой друг превозвач от Щатите знаете ли?

# 229
От Испания ги пробвах за първи път ГГБГ, останах доволна, нямах проблеми, а и ми допадна, че цените са им по-ниски и нямат определени дни за раздаване, както Габко. Когато решиш и имаш възможност, минаваш за пратката, докато Габко по-скъпи и раздават само в определени часове и определени дни, все пак е по-неудобен този вариант.
Шарки, според мен ги пробвай и ще прецениш.

# 230
имайте предвид, че по коледа всички сдават багажа, така че ако не ви е зор изчакайте лудницата през декември.

# 231
  • София
Аз поръчах ЛГ от исп. Амазон с доставка до Англия и оттам с Гъбко. Ще дам отзиви, като дойде (ще е след НГ). По принцип се кълна в Гъбко и не ги сменям за нищо, независимо дали около Коледа и НГ или ЧП - винаги са били на суперниво.
Стискайте палци ЛГто да работи читаво, че ще ме изселят от вкъщи. 🤪

# 232
И аз досега само с Габко, даже едната пратка от английския Амазон пътува към БГ, другата от немския чака да тръгне. Но за испанския се доверих на ГГБГ и нямаше издънка. В момента роботът се зарежда и му разучавам книжката, няма БГ.

# 233
Най- удобно би било да се купи оттук и гаранция  има и сервиз, но аз като търся виждам, че тук са доста по-скъпи, освен ако не пуснат някъде промоция..

# 234
  • Враца

от старите - 615 май беше. но аз исках нещо по-евтинджос, а този излезе без пари. с килима в стаята на дребните се справи чудесно, а те са големи прасета.

Колко струва, ако не е тайна?

# 235

Колко струва, ако не е тайна?
към 350-360 лв. излезе май. 

# 236
  • ...
Да се похваля 😊 имам си вече роботика - черен. Вчера го пробвах и съм супер доволна. Само не знам дали има начин да си запомня маршрут, карти и т.н още разучавам приложението

# 237

[/quote] А аз тъкмо мислех да ги пробвам за доставка на Тайлекс от Щатите...Някой друг превозвач от Щатите знаете ли?
[/quote]
Малко извън темата. Тайлекс - това препарата за почистване ли е? Ако да, продава се и в България.

# 238
  • София
iRobot Braava 390T в дневните сделки на amazon.es - 209 EUR  Peace

# 239
И аз взех моята Браава за 200€.
Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт