КГБ = Клуб на Готините Баби - 192.

• 42 383
  • 573
  •   1
Отговори
# 105
Айша, успех!

Яжка,  
Скрит текст:
не знам какъв ти е проблемът, но в нашия град има ултра модерна болница.  Ако искаш , мога да се поинтересувам. Идват хора от  цялата страна. Лекарите са предимно от София.

# 106
  • София
Яжке, аз бих настоявала за януари. В началотона годината още няма да са изчерпали лимитите. А и да се маха гадостта, да не я мислиш и ако трябва някакво лечение - да почне по-скоро. аз бих си направила и друга тънка сметка - да изкарам колкото се може повече време от зимата и студа в болнични. С явяване на ТЕЛК ще ти дават до 6 месеца - кеф.
И аз търся да си оперирам нещо, че да се откача от работата. Но според д-рите съм здрава като бик.

# 107
Да бе, Яге, що не опиташ в Панагюрското медицинско чудо? Ти до Хасково щеше да ходиш, та в Панагюрище ли няма? Големците там се лекуват, дори от София. Лекарите идват от София да работят или консултират там.
Айша, филма за Сончето ще го дават и по кината /Дома на киното/ и по ТВ. Хайде да се водим, а? Аз си изтървах билета за премиерата завчера по супертъпи здравословни причини. Щяхме с Люската да си побъбрим. А Наско издокаран, със сива папийонка, лелеее!
Ама и това момче си го бива. Наше лошо нЕма.
Лелеее, измислете един тийнейджър, на около 16-17, да се води след нова година за 1 седмица с племенника ми от Дармщат. Кирил ми идва на гости! Така се радвам! И учи български - шаш. Та другарче му трябва, да си говорят младежки неща на български. После нашият тийнейджър ще му иде на гости в Германия. Те така правят. И така и трите деца научиха перфектно вече по 2 езика - с обмен с деца от съответната държава, Англия, САЩ, Франция.

# 108
   Момичета,благодаря ви за положителните мисли ! Оказах се добра пророчица-отложихме операцията.Болницата няма вече лимит и до края на годината ще правят само спешни операции.Нямали и персонал-заради ниски заплати.Ако съм настоятелна,да се обадя след 20 януари.Но по-добре било да е през пролетта.В частна клиника може още веднага,но сумата е двойна.Чудих се,чудих се...и след консултация с щерката май ще отложа.Ама се чудя-за януари-февруари ли или за април-май.Това е.

Яжке, не знам на какво е аденома, но от това дали имаш оплаквания зависи дали да изискаш операция по-скоро или да изчакаш...

# 109
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , дружки!
Мамси , благодаря ти! Получих си другарчето.
Утре отивам да разгледам к'во и що да е и до петък да
купя и изпратя.
Айща , имаш подкрепата и от мен. Успех!
А за мас и масло и аз не понасях , ставаше ми зле.
Ма явно като се храня само режимно , а не и други боклуци м/у другото
и ми действа много , много добре. Не само здравословно , а и на коса , нокти ..
Яжка и аз мисля като Айша. Успех!
Прецени си сама и не подминавай на K.A.Г. офертата.
Днес ни откриха МОЛ в града. Най - голямият на Коста Брава.
Та днес утрепах с дружки деня там. А той пък и на 10 мин. от нас.
Прекрасна работа , да му мисли мъжО. хахаха
Лека вечер , дружки!

# 110
  • София
    За панагюрската болница знам,но те нямат ендокринен хирург.Операциите ги правят специалисти по обща хирургия.Аз съм си избрала най-добрия доктор,работещ по миниинвазивен метод.

# 111
Тану,Алфея,Доби,Здравче,Роска-и на вас благодаря за поздравите!🏵🍀😍

Имам си и аз другарче за подарък.
Мамси-благодаря за положения труд.

Айша , продължавам😘

Яжке😍

# 112
 Айша филма за Соня Йончева ще го дават  в кино „Люмиер Лидл” на 29 ноември от 19.00 ч.

# 113
    За панагюрската болница знам,но те нямат ендокринен хирург.Операциите ги правят специалисти по обща хирургия.Аз съм си избрала най-добрия доктор,работещ по миниинвазивен метод.

В Токуда също ги правят така.

# 114
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!

Честити да са миналите празнуващи- Габка и Фло!
Стискам палци за имащите нужда Айша и Яжка.
Ще държа вратата, за да влезе ранобудната с кафето.
Весел и усмихнат ден за всички Ви!

# 115
  • Кубрат/ Пишурка

Колко да съм ранобудна, но идвам с кафето! Дано вратата е още отворена:

# 116
Айде да се разпиша в днешния ден и да сръбна от Яниното кафенце, по никое време. Отивам да събирав продукти за чушки, пълнени с кино и тиквички. Малииии... И така не ми се излиза днес. Не може ли , бе Боже, един ден, поне един ден! да си остана у дома...

# 117
Брутру, обедно ми е кафето, ама това е.
Здравунке ,за теб влязох ,аз съм си у нас и ме мързи до кухнята да ида  за хапване,дали може гладна днес да карам?Няма на кого да готвя, пък и то отдавна няма ,те си готвят моите.Аз за разкош само понякога  ги гощавам.Ама е рядко вече.
Гледам криминален филм и плета терлички ,за кого ще са не знам ,просто да не изперквам , да са ми заети ръцете.И да  се рее умът.Та се и сещам, че не съм си пила хапчетата...
Още не съм пропушила ,но като гледам на кино да пушат ми се иска ,та ми се реве.

# 118
Добър ден и от мен!
Янке, аз лягам късно и ставам късно, та обикновено пропускам твоето кафе, но на теб и на другите ранобудници, да ви е сладко!
Здравке, ще дойде ден, в който ще искаш да излезеш, ама няма къде да отидеш, освен до кварталния магазин. Затова не страдай!

Хапвай си , Борянке!  Килограмите не са от яденето, а затова:

Хубав следобед!

# 119
Айде да се разпиша в днешния ден и да сръбна от Яниното кафенце, по никое време. Отивам да събирав продукти за чушки, пълнени с кино и тиквички. Малииии... И така не ми се излиза днес. Не може ли , бе Боже, един ден, поне един ден! да си остана у дома...

Аз затова пазарувам наведнъж за цяла седмица. Списъчето  слагам на телефона, мятам се на колата и пълня огромна количка. И после, пей сърце. Има едно изследване, което показва, че когато човек си е направил списък на нужните продукти, харчи по-малко, защото не се отплесва да купува неща, които не са му нужни за момента. А и не се налага да се ходи често до магазина, където пак купува неща, ненужни за момента - колкото пъти човек отиде в голям хипермаркет, толкова пъти се връща с повече неща, които е планирал и се чуди къде са му заминали парите...

Общи условия

Активация на акаунт