КГБ = Клуб на Готините Баби - 192.

• 42 385
  • 573
  •   1
Отговори
# 120
                       Привет,момичета!
                       Изпуснах ви тотално и като чета съм пропуснала и още неща,ама здраве да е!
                       Честито на всички имали повод да празнуват и от здраве да не се отърват.На тази възраст това е най-важното.
                       Яжке,решавай кога ще е операцията,но към Токуда хич не поглеждай.Отвратителна болница.От лекуване през пръсти близък човек си отиде без време.Осигурихме най-добрите специалисти,но ...Токуда та Токуда и....само дето се злепоставих пред хората,които ангажирах с проблема.В Токуда замазаха проблема и уж нямало нужда от това и онова и...след известно време положението се оказа неспасяемо.Така,че мене ,ако питаш определяй дата в първия възможен ден,колкото по-рано толкова по-добре.
                      Айша,не знам какъв проблем имаш,но съм стиснала палци /дано не съм изпуснала момента/ и всичко да мине без последствия и в най-добрия вариант.
                      При мен ежедневие натоварено,та претоварено.От едно място на друго и....от умора не ми се нито чете,нито пише.Просвам се на дивана с някое приятно романтично филмче и релаксирам,разбира се,ако някой не ми развали кефа,както обикновено става.
                      Ставам,че малката щерка идва да и направя чай за работата,че и е ниско кръвното.То по 12-16 часа смени до това ще доведе.

# 121
Делта, добре е със списък.Моята работа граничи с два големи вериги магазини и ми е удобно да оставям колата на паркингите им.Няколко пъти ми се случи на обяд да има спусната бариера и охраната ми я вдига без проблем.Лошото е, че често като влезна за едно излизам с десет.
Браво, Борянка, успех, щом си решила ще ги откажеш.
Здравче, нямам представа дори, какво представлява киноа, ние с дедо и децата си караме по " старомодно".
Аз купих подаръчето и го изпратих, дано се хареса на късметчето.

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!
И аз като Кремчето съм готова с подаръка .
Дано да се хареса на другарчето и да си ги носи и ползва със здраве покупките.
 Утре ще изпратя пакета , че не ми се връщаше в обратна посока към пощата.
Та такиви ми ти работи. Доволна съм от деня.
Хубава вечер на всички ви!

# 123
  • Вила Великула
Айша, не знам каква е причината, но ти стискам палци, всичко да се реши както трябва.
Получих си другарчето и аз и съм в размисъл какво да е подаръчето. Ще избера и другата седмица и аз го пускам.

# 124
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета, ама вие големи бързаци с подаръците?!?! Аз още не съм разпратила адресите, вие вече сте готови с подаръците. Бравос! Днес не съм излизала навън, само си подавам носа на терасата. Ми много студено, или само на мен така ми се струва. Аз тази седмица съм в "отпуск" - зетко е почивка и ще води и обгрижва Алекс. Не съм го виждала от неделя и вече ми домъчня. Направо се чудя какво съм правила, когато бяха в Германия. Мъка Sad Скайп, скайп, ама на живо си е друго.
Сега, като съм се видяла с повече свободно време, наблягам на разни мои си нещица. Правя картички за благотворителните коледни базари. И други дреболийки, колкото повече, толкова повече. Винаги има нужда от тях. Вчера се трудих над една чаша. Щерката като реши, че на една приятелка за рождения ден иска освен другото подаръче, да й подари и една чаша с мишле, гушнало сърчице и много сърчица по чашата (момичето се казва Михаела и й викат Мише, та тематично Simple Smile, и кой да го прави това мишле, познайте. Майсторих, пекох, проблем със залепването, остава да я изшлайфам малко, да лакирам и ... дано й хареса. Да ви пусна снимчица, че да ме похвалите Simple Smile
Скрит текст:
Не бийте фотографа, той толкова си може Simple Smile

# 125
  • в малка спретната къщурка
Мамси, чудно е мишлето. Много добре се е получило.
Аз няма да бързам с подаръка. Към средата на декември ще гледам да се получи.
Янче, сутринта държах вратата до към 7 часа. Не ми се закъсняваше за работа, а и бонус чакам по Коледа- да не сгафя.Laughing
Делта и аз си правя списък за пазаруване, но най-често остава на масата. Ще пробвам да пиша на телефона.
Колкото по-голям е магазина, с много по-вече излишъци се връщам в къщи.Често тръгвам само за хляб, а се прибирам с надрусана торба.

# 126
Е , поздравления , Мамси!
На мен откровено и специално много ми харесва.
Браво!
Дидиа , спри се малко , бре жено.
Стига тича по всеки. Ооо , аз тъй не мога.
Раздавам го спокойно и лежерно. хахаха
Фури , а дано да е добър бонуса.

# 127
  • Кубрат/ Пишурка

Пък аз от вторник оставам без дети newsm45 newsm45 newsm45
Бърза таткото! Днес я е записал в СУ "Неофит Бозвели" \ това за варненки...В събота вечерта ще дойде и във вторник сутринта отпътуват. Анжела никак не е доволна, защото у-щето е далеко \ в близкото до тях нямало места \. При това във Варна всички у-ща са с униформи, а тя не иска, ама няма да й се размине!
Подарък за другарчето си ще търся след седми декември - тогава дават пенсии.

# 128
Не  е моя работа Яне ,то съветите са пожелателни,ако има полза  е добре.Та да дам един-ще има търкане ,ропот и недоволство от униформи и каквото не си мислила, Но не и давай  рамо и крило да се връща, трябва да свикне,не да се раздвоява.Униформата е хубаво нещо,знаем от нашето време.Принадлежност е и уравниловка,че станаха доста богатите  и бедните,няма средни.
И пореви като ти помага,ще свикнеш и сама, то има и предимства.

# 129
Скрит текст:
Мамси, чудно е мишлето. Много добре се е получило.
Аз няма да бързам с подаръка. Към средата на декември ще гледам да се получи.
Янче, сутринта държах вратата до към 7 часа. Не ми се закъсняваше за работа, а и бонус чакам по Коледа- да не сгафя.Laughing
Делта и аз си правя списък за пазаруване, но най-често остава на масата. Ще пробвам да пиша на телефона.
Колкото по-голям е магазина, с много по-вече излишъци се връщам в къщи.Често тръгвам само за хляб, а се прибирам с надрусана торба.

Фури, има програмки за смартфон, специално за пазаруване. Като вземеш хляб, примерно, кликваш и зачертаваш. Добавяш или махаш неща на момента, като се присетиш - готвя, сетя се, че ми трябва брашно, отварям списъка на телефона и добавям брашно. После, като купя и не ми трябва, трия. Аз си имам един основен списък (хляб, яйца, мляко, плодове, кроасани, които пазарувам винаги) и само добавям или махам допълнително каквото ми е нужно за седмичния пазар спрямо седмичното си меню. Имам си готов списък за Коледа - всяка година си го ползвам. Имам си за Великден и пр. Много са удобни тия умни телефони... Simple Smile

Хлябовете и кроасаните замразявам и вадя, когато ми трябват. Като се размразят, са като току-що купени.

Мамси, страхотна е станала чашата! Златни ти ръчички...

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:15 от DeltaAzimut

# 130
  • Кубрат/ Пишурка
 О, Борянка, ще свикне, няма къде да ходи! Не я разубеждавам! Напротив, разказах й за нашите униформи. Ами ще видим как ще стане!

# 131
  • София
Добър вечер и благодаря за добрите помисли на всички.
По обяд се нареди всичко, оправи се работата.
От тук нататък се надяваме само на хубави  неща.
Бладогарности  от цялата разширена фамилия - от баби и дядовци до бебе.
Мамси, харесва ми чашата, добре се е получило. Аз си представям и същата в червено, с бели сърца и мишка. Сигурно девойчето си има гадже - да си пията заедно кафето.
Янке, униформите не са толкова страшни. Около работата ми има  държавно и частно у-ще и техникум.
Ами частично са униформени, всеки има нещо характерно, чантите са различни, обувки, разни гривнички, прически и грим. Не е толкова ограничаващо като по наше време, Дано да  се получи всичко добре при Анжелка и родители, дано те посещават и канят на гости.
Все си спомням в 10 кл. директора/ятак на Бай Тошо преди 9ти/седи на входа и гледа кой как е облечен.
Освен униформите и палтата имахме ограничение - само черни или тъмно кафяви обувки и чанти. Съученик ми беше Росен Барчовски/баскетболист/ - влиза гордо с червени каубойски ботушки. Директора жестикулира в потрес,  а Росен спокойно казва, че № 48 само този цвят е намерил. И за плитки или къса коса много ни гонеха. Все едно ще поумнеем като се сплетем....Такова е било времето
За пазаруването - в колкото и голям  магазин да влеза купувам само това, което съм решила. Предната събота влязох в Кауфланд и застанах на касата с покупки за 6 лв. Хората с препълнени колички, опашката огромна. Изчаках си кротко реда и си платих само желаните неща. А там има и друга далавера - ако и чакал повече от 5 мин. на касата - правиш оплакване на гише Информация и ти дават ваучер за 3 лв за следващо пазаруване. Та да си знаете и възползвате.

# 132
Квооо?!? Айша, за чакането в Лидл.
Браво за оправянето на нещата! 

# 133
Честит празник!

# 134
  • София
Добро утро, красавици! Hug
ЖАБКЕ, благодаря за кафето и за хубавите пожелания. Усмихна ме. newsm47
Дали в компанията имаме АНДРЕЙ newsm78 И да имаме, и да нямаме, честит празник на именяците!
От мен хубав ден, а аз отивам на тръстиката.
ДИДИА, зарадвах ти се. Hug
ЗДРАВЧЕ, АЙША пише за Кауфланд, а не за Лидл Simple Smile
АЙША, за каквото и да сме стискали палци, добре е, че се е случило  smile3501
ЯНЕ, прекръсти детенцето на тръгване и му пожелай на добър час! Желая на АНЖЕЛКА по-леко да свикне с промяната.
Лелееее, закъснях! Бягам tantrum

Общи условия

Активация на акаунт