Изпуснах ви тотално и като чета съм пропуснала и още неща,ама здраве да е!
Честито на всички имали повод да празнуват и от здраве да не се отърват.На тази възраст това е най-важното.
Яжке,решавай кога ще е операцията,но към Токуда хич не поглеждай.Отвратителна болница.От лекуване през пръсти близък човек си отиде без време.Осигурихме най-добрите специалисти,но ...Токуда та Токуда и....само дето се злепоставих пред хората,които ангажирах с проблема.В Токуда замазаха проблема и уж нямало нужда от това и онова и...след известно време положението се оказа неспасяемо.Така,че мене ,ако питаш определяй дата в първия възможен ден,колкото по-рано толкова по-добре.
Айша,не знам какъв проблем имаш,но съм стиснала палци /дано не съм изпуснала момента/ и всичко да мине без последствия и в най-добрия вариант.
При мен ежедневие натоварено,та претоварено.От едно място на друго и....от умора не ми се нито чете,нито пише.Просвам се на дивана с някое приятно романтично филмче и релаксирам,разбира се,ако някой не ми развали кефа,както обикновено става.
Ставам,че малката щерка идва да и направя чай за работата,че и е ниско кръвното.То по 12-16 часа смени до това ще доведе.
Скайп, скайп, ама на живо си е друго.
, и кой да го прави това мишле, познайте. Майсторих, пекох, проблем със залепването, остава да я изшлайфам малко, да лакирам и ... дано й хареса. Да ви пусна снимчица, че да ме похвалите 

И да имаме, и да нямаме, честит празник на именяците!