"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 37 039
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Ехе, живна темата.

В болницата Брук и Ридж седят един до друг. Брук го пита дали иска да му донесе нещо. Ридж не иска. После Брук го пита как е Томас. Ридж (напълно спокоен и саркастичен): „Просто лежи там. Падна инцидентно от урва, нали знаеш.“ Ридж: „Случи се така, че Томас тръгна от твоите ръце и се озова на дъното на урва.“ Брук: „Знаеш, че не бих го наранила умишлено.“ Ридж: „Винаги си имала проблеми с моето момче.“ (Гледа в една точка пред себе си и явно е забравил какви проблеми имаше с момчето преди. Искаше да го натири в Шанхай.) Цялото му същество излъчва нарастващ гняв към Брук.
Хоуп продължава да се сеща за инцидента, все повече се убеждава, че той не щял да я наранява, а да обяснява. (Честно да си кажа, малко й се издразних в тоя епизод.) Отиват в болницата, защото Хоуп не може да стои на място и да не знае какво се е случило с Томас.
(И на Джъстин се издразних.) Доста изкуствено се ядосва на Томас. А като каза: “… manipulated everybody…”, ужас. (Нищо чудно да се окаже, че е някакъв изкуствен интелект. Laughing)
В офиса на Бил си продължиха разговора – едно и също, едно и също. Дойде Кейти. Бързо позна, че си говорят за Томас. Което бил направил Томас, карало я да се чувства бясна (ама не изглежда бясна). Уайат клати глава в съгласие.
Уайат се обади на Лиам и тогава групата в офиса на Бил научи за инцидента на Томас.
Естествено Бил имаше най-добрата реплика: „Има ли някакви шансове да не оцелее?“
Уайат: “Жив е, но е в безсънание.“  (Бил изглежда разочарован.) Уайат казва, че Брук е в болницата с Ридж.
Кейти твърди, че Брук никога не би причинила такова нещо умишлено и че Ридж също го знаел.
Бил (абсолютно палава физиономия): „Не разчитай на това!“ Кейти: „Не може да си мислиш, че ще обвини Брук.“
Бил: „Хахаха, гарантирам, че ще я обвини. Не го интересува какво ще каже Брук, никога не го е интересувало. Той не я цени. Защо съм единственият, който го разбира?“ Предсказанието на Бил – Ридж ще се съюзи с Томас срещу Брук.
И т.н. в офиса.
Лиам и Хоуп пристигнаха в болницата.
Четиримцата говорят. Брук се опитва да обясни какво е видяла. Ридж почва да въздъхва тежко. (Буря се надига.)
Ридж насочи пръст към Хоуп: „Мислеше ли, че си в опасност?“ И Хоуп започна да разказва. Всичко си беше по реда, докато накрая Хоуп не изтърси, че Брук не била разбрала ситуацията и Томас просто се бил извинявал.“ (Тогава защо пищя и търча?)

# 556
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Е това с възрастта за сериалите е нормално Сюзан Фланери е 13 г. по-голяма от Рон Мос, каква майка може да му е Simple Smile
А това за Лен Дейвис, по начало е било за малко. Доколкото съм чувала Мос е снимал филм. За филми е отсъствала и Катрин Кели Ланг, нея май веднъж са я заменяли 1997. Сега като го пиша май защото е била по майчинство, а не за филм.
Орсон Беан го помня от Доктор Куин лечителката, но и там и беше стар Simple Smile Някъде четох, че и Али Милс е играла там, но нямам спомен.

# 557
Е това с възрастта за сериалите е нормално Сюзан Фланери е 13 г. по-голяма от Рон Мос, каква майка може да му е Simple Smile
А това за Лен Дейвис, по начало е било за малко. Доколкото съм чувала Мос е снимал филм. За филми е отсъствала и Катрин Кели Ланг, нея май веднъж са я заменяли 1997. Сега като го пиша май защото е била по майчинство, а не за филм.
Орсон Беан го помня от Доктор Куин лечителката, но и там и беше стар Simple Smile Някъде четох, че и Али Милс е играла там, но нямам спомен.

Али Милс е играла в Доктор Куин да...Там тя играе сестрата на доктор Куин/една от нейните сестри/...Орсон е в ролята на Лорън Брей и е основен персонаж в др.Куин....Предполагам там са се запознали двамата...Брук е замествана от Сандра Фъргюсън,а Тейлър от Шерилин Уолтър....Дона пък е играна първо от Кари Мичъм/1987-2001/,после Мери Шелдън замества Мичъм през 1991,а от 2006 Дженифър Гариес влиза в ролята...Абе много динамичен тоя каст...Кларк дали още играе..Ей той голям коцкар беше и той...

# 558
Тия дни всъщност не се случи много.
Шона помоли Куин за помощ. Куин изслуша разказа й и я отряза като кисела краставичка. Тя ги приела в дома си, а те предали нея и семейството й, помощ да не чакат от нея.
Уайат одобрява решението й, защото вече не одобрява Фло. Затова пък пак одобрява Сали и тя била неговото момиче, надява се тя да му даде втори шанс.
Сали подслуша разговора им, склонна е даде втори шанс, малко цуни и пак са заедно.

Санчес посети Фло в затвора, която започна да му разказва всичко в стил Фло, т.е. от страната на жертавата. Отказа да говори за участието на другите, но за Томас сподели как я е заплашвал.
Засега тя е единствената, която му оказва съдействие, защото по традиция семействата отказват да споделят всичко с полицията. Версията е, че Томас е паднал. Санчес подозира нещо, ама като ги попита по-така, те го гледат виновно и мълчат.

То май цялата седмица се развива в един ден, всички са с все същите дрехи, а в болницата са все четиримата – Ридж, Брук, Хоуп и Лиам.
Всички се изредиха да говорят на Томас, ама само Ридж му говори по обичайния начин. Другите не бяха особено мили. Първо беше Ридж, после Лиам, после Брук, накрая Хоуп.
Хоуп беше най-ядосана. Каза му, че никога няма да му прости, че не е мразила никого, но него го мрази, но синът му се нуждае от него, така че той трябва да се събуди заради Дъглас. „Събуди се, Томас!“ И Томас се събуди.
Наобиколиха го, докторът и Санчес също са там. Едва беше отворил очи и Санчес иска да му зададе няколко въпроса. Докторът разреши. Санчес попита дали е паднал сам или някой му е „помогнал“. Всички се взират в Томас, той гледа Брук. Край.

Промото
Скрит текст:

# 559
Ей хора, нямам време да се обърне тези седмици, но сюжетът най сетне живна малко. Изумена съм от Рич и какъв мъж под чехъл се оказа. Брук тотално властва над този човек, той няма никакво мнение и никаква позиция.

# 560
Изумена съм от Рич и какъв мъж под чехъл се оказа. Брук тотално властва над този човек, той няма никакво мнение и никаква позиция.
А, той има разни мнения, ама много често са изтрещели. Simple Smile

Ако на някой му хрумне да жали Томас, да надникне тук.
Скрит текст:

# 561
Муден понеделнишки епизод.
Томас се свести и каза, че било инцидент. Санчес си тръгна, но предупреди Томас да не напуска града, защото името му изникнало във връзка с друг инцидент.
Томас ще се възстанови напълно, каза докторът.
Томас е хрисим, съжалява, извинява се, обича Хоуп.
Ридж се успокои и пак надигна глас - Брук трябвало да благодари на Томас. И започнаха да спорят, няма да постигнат съгласие по въпроса.
Сали и Уайат се лигавят и дрънкат глупости. Новата информация при тях е, чв Сали счита, че Уайат дъвче храната очарователно.

# 562
Спокойно,някъде към 77897 епизод всичко ще се изясни...

# 563
Оня ден се хванах на бас с една приятелка//заклет фен на сериала//..Тя ми вика:
-Питай ме За някой персонаж всичко знам.../?
Викам и тъй ли//??И я сразих с въпроса си...А именно питах я:
Как се казваше бабата на Брук Лоугън....??

А тя ядосана че не знае:
--Какво ме питаш за баба и на Брук...Тя Брук вече отдавна е баба....А ти ме питаш за баба и...Дето я даваха в пет серии....

# 564
ха ха тя баба Лоугън имаше ли име? все баба Лоугън ѝ викаха Simple Smile и не бяха 5 серии Wink

# 565
въх ни думай Хелън се казвала
https://theboldandthebeautiful.fandom.com/wiki/Helen_Logan

# 566
Много приказки, повечето сме ги чували.

Шона отиде да види Фло в затвора, каза й, че Куин няма да им помогне. И се почна старата песен: „Моето бебче, Рийз те манипулира, Томас те заплашва.“ Фло и тя си знае своето: „Аз го позволих, аз го заслужавам.“

Бил и Кейти си говорят за ... Томас, Бет, Лиам, Хоуп, Стефи. Бил изхвърча да търси Ридж.

Брук и Ридж уж си говорят разумно, той иска да разбере какво точно се е случило. Но намира време да подметне: „И това, защото жена ми мрази сина ми.“ (Между другото Брук изглежда страхотно). Тя му обяснява, че винаги е така с Томас – върши нещо ужасно и после казва, че повече няма да прави така. Рижд счита, че Рийз е виновен: „Не мога да стигна до Рийз, но мога да стигна до Фло.“ И хукна.

Пам се появи при Брук. И тя опява, че Фло е извършила ужасни неща. Пристигна Бил.
Бил: „Излиза, че си била права да се притесняваш за Томас.“ Брук му разказва всичко, както си е било. Бил разбира: „Ридж никога не е разбирал какво чудовище е Томас.“

Ридж при Фло: „Изглеждаш иненадана. Седни.“ И почна да я хока. Фло: „Карах Томас толкова пъти да направи правилното нещо, но той ме заплашваше.“ Но се радвала, че Томас е оцелял. Ридж: „Да не искаш да ти повярвам?“ Продължава пак да изрежда какво е имала Фло и какво е загубила. „Разбираш ли каква болка причини?“ Фло гледа с обичайното си празно изражение.
Единствената утеха, която Ридж намира, е, че Фло ще гние в затвора с години: „Аз не съм лош човек, но искам да страдаш. И ти обещавам, че ще страдаш, докато и последното разбито от теб сърце не се излекува.“

# 567
Хехех да...Баба Хелън Логън...Актрисата Лесли Уудс//1910-2003//играе ролята..Последната поява на баба Лоугън е в сериите от 2001 година...После стана ясно че е починала...

# 568
Брук продължава да разказва на Бил. Казва, че няма да пълзи пред Томас и да му благодари. Бил каза, че Томас е социопат, отиде да се разправя с него.
В болницата Бил му дръпна такъв монолог, както само Бил го може. Томас примигва: „Заплашваш ли ме?“ Бил: „Ако те заплашвах, нямаше да се налага да питаш.“ И продължи, в страхотна форма е, сарказъм капе от устата му.
Влиза Ридж и му казва, че няма нужда да е там. Бил го гледа с блеснал поглед.
Почнаха да се репчат един на друг, Томас тръгна да се надига. Ридж: „Томас, аз ще се оправя.“ Бил: „Да, Томас. Татко ти ще оправи нещата, ти си лежи там и си смучи палеца.“ Казва още, че този път Ридж няма как да му помогне.
Докторът влезе, когато аха да се нахвърлят един върху друг.
Бил и Ридж си продължиха разговора в коридора. Бил му казва, че Томас трябва да получи урок. Ридж е необичайно хрисим: „Знам. Бил, тревожа се за него.“ Бил: „Пазенето на тайна е едно, но ако полицията намери доказателства, които да го свържат с Ема, той отива в затвора. И няма нищо, което да можеш да направиш.“ Ридж мълчи и преглъща.

# 569
А, тая част я изпуснах, случи се преди болницата.

Фло казва на Ридж, че синът му не е бил пасивен участник в историята с бебето, заплашвал ги е, не е искал Хоуп да разбере. „Има много хора, които мислят, че той е отговорен за случилото се с Ема.“ Ридж се разбесня, тропна по масата, наложи се надзирателят да го предупреди. Фло: „Мисля, че синът ти е отговорен за много сериозно престъпление.“ И повика надзирателя да я изведе.
После Кейти и Брук си говориха все за същото. Също и за проблемите, които възникват между Брук и Ридж.

Общи условия

Активация на акаунт