Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 366
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 465
Не знам Ваня колко е известна, но аз преди Фермата дори не знаех коя е. Вярно, че не се интересувам от спорт и може би е срамота, но наистина не ми беше позната дори като физиономия.

Аз съм по-зле - не само за Ваня не бях чувала, а и Владо Николов не знаех кой е преди влизането му във фермата миналата година. Joy

Тиф, Владо го каза на Дидо.

# 466
  • Варна
Tary, права си, наистина си имам сестра.Simple Smile
Ама до там. Това са думите, всеки си ги тълкува според собственото си усещане за нещата. Аз не ги разбирам като теб. Дидо според мен е респектиран от Нури. И това, че го смята за по-скучен от Роман и Георги не е обидно. То си е истина.
Кой може да се мери с Георги който си показа задника и то не веднъж. Христина седи в кухнята и си записва дневника, Георги застава зад нея и пак си показа д-то. А се оказва, че това чувство за хумор не е изолиран случай и си има фенове. Лошо няма.
Между другото Христина насаме със себе си нарича Нури - Нули.

тИфани, думите са на Дидо към Владо.

# 467
 Дидо на Владо в 0.58 сек. от клипа в сайта на фермата.
Flash* , различни хора сме , нормално е. Но като е респектиран защо винаги ще има повече вот от него?
Хайде да не спорим, само пълним страниците. Аз си променям мнението за Дидо  и толкоз.Не, че ще усети Mask
Ензим, дали не грешиш кой на кого какво е казал ?Mask

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 14:59 от Tary

# 468
Не знам Ваня колко е известна, но аз преди Фермата дори не знаех коя е. Вярно, че не се интересувам от спорт и може би е срамота, но наистина не ми беше позната дори като физиономия.

Аз съм по-зле - не само за Ваня не бях чувала, а и Владо Николов не знаех кой е преди влизането му във фермата миналата година. Joy

Тиф, Владо го каза на Дидо.
Тоя Владо голямо леке излезе.
Значи казва това на Дидо , а в същото време 100 пъти каза на осталите че допуснат ли Дидо до финал, хората ще гласуват за него.
Егати двуличието.А толкова го харесах миналата година.

# 469
Никога не съм го харесвала Владо Николов. Добър спортист, ок, ама има нещо в него, което винаги ми е било антипатично. Черешката на тортата и сегашната му изява ми затвърдиха мнението. 

# 470
Какво е направил в Черешката Владо?
Гледах го в онази група с лигавата актриса. Много свестен и кротък ми се стори. Затова не очаквах такива нагласени истории точно от него.

# 471
Хър, имаше за части от секундата ръка под масата - май неговата на нейния крак. Аз не бях забелязала, защото наистина е много за бързо, но по-наблюдателните писаха тогава в темата на Черешката. Уж не съм такъв човек да виждам флирт във всеки жест и реплика, но и на мен ми стана криво, защото много се пише за щастливото му семейство, пък той...
Аз мисля, че имате прекалено високи очаквания от Владо, затова сте масово разочаровани. Признавам, че и аз ги имах, но той ми ги изби именно след Черешката и след последващия си абонамент за реалити формати. А и отдавна си имам 1 на ум по негов адрес още като състезател. Дълго време беше аут от Национала, когато треньор беше Мартин Стоев заради някакви интриги и задкулисия. Разнасяха ги вестниците. Не знам кой крив, кой прав - съмнението остава. Но да си призная честно, продължавам да го харесвам, вчера обяснявах защо. Не ми се занимава пак.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:22 от pip4i

# 472
Пак не разбрах. Хванал е за ръка под масата някоя от гостенките или...нещо друго?

# 473
Всеки си има своите трески за дялане, и Владо като макар и велик спортист, не означава, че взима най-правилните решения винаги. Дали поради факта че Алекс е тренирала в клуба му, или продукцията го е придумала или пък е видял в нея нещо, което мнозинството ние тук не виждаме, остава едно неправални впечатление в зрителя, да не кажа и леко подвеждане. Би било добре да махнат това с амулета за бъдещи сезони, за да няма поводи за спекулации и договорки за финалистите. И другото което е добре да махнат е връщането на отпаднали участници. Ако може и Иван и Андрей да ги махнат ще е най-дбре, ама аз вече се размечтах.... Simple Smile
Очаквам, ако Роси е на финал, едни 20-30 хиляди смс-а от английско. Да му покажат на Гошето, че макар и в чужбината българите са единни, когато става дума за подкрепа на достойни личности. Съчуствам и за трудния етап през, който минава в личен план. Стискам палци този тримесечен период да е рестартирал положително отношенията и със съпруга и.

# 474
Айде поне гледайте и слушайте предаването. Дидо обясняваше на Владо, че иска да е с Нури на финал. Владо почти нищо не каза през целият разговор.

# 475
Тари, права си, объркала съм се, извинявам се. Дидо го казва, да.

# 476
  • London
ММММ даааа Владо миналия сезон именно с много щастлив брак се представи, идеалното семейство, но явно някой като ти излиза с този рефрен под лустрото се крие съвсем друга грозна истина.

Досега май не сме имали право да гласуваме с английски карти на финал.... казаха, че ще има промени ли????

# 477
Пак не разбрах. Хванал е за ръка под масата някоя от гостенките или...нещо друго?
Хвана я под масата или за ръката или я потупа по бедрото. Не помня точно. Не че има значение, но беше Снежана Макавеева - лигава, груба, цинична, арогантна, пияна... още мога да продължа. По-назад я сравниха с Хриса много точно.

# 478
Аз Владо го харесвам. Обаче, явно и на него му се е замаяла главата от известността. Чак се учудих, че ще участва и в "Смени жената" . Преди това беше предаване за лансиране на някакви мастии, ама съм гледал 1-2 епизода.Черешки и подобни не съм гледал.
Жалко, свестен ми изглеждаше.
Ваня снощи беше много ядосана. Каза си го директно за амулета. Ама ми прозвуча и завист в думите й. Като цяло дава вид на дребнав и прост човек тя.

# 479
  • Другата България
 smile3516 Ами тотално се разочаровах аз от Владо, колкото повече ви чета, толкова повече се разочаровам. Вчера писах за амулета - и продължавам да си стоя зад думите - ами не е Сашка по-по-най. Чиста проба пристрастия са това, както почти всички сте отбелязали. Ама нищо, по-добре при нея, отколкото при Роман, Милена, Гошо и сие. А, Роман, Дидо, Гошо били в четворката? WTF? Въз основа на какво е тази четворка? Нали уж който не е ходил на дуел не заслужавал амулета? Гошо кога ходи на елиминационен дуел?
И това за Дидо, което коментирате, аз и съм леко неадекватна след нощна смяна, но доколкото разбрах, след като открито призова голяма част от фермерите да изгонят Дидо, защото иде ли на финал, няма кой да го бие, сега пред самия Дидо е казал, че ако е на финал с Нури втория няма шанс с вота на зрителя, защото е помак? Така ли е? Браво Владо, браво Николов, евала, машалла, ашколсум, аферим - ако е така. Много мъжкарско и спортсменско, те така се прави, пример за всички, гледащи и харесващи го.
За дуела - много искам Ваня и Хриса на дуел и която и да е да си 'оди дома, но познавайки вече Гошо и манталитета му - трети дуел за Симо предстои. Съперник Дидо или Роман. Надявам се да е Дидо между другото, защото Роман може и да го бие Симо, а някакси това момче вече ми е като Росица в мъжки вариант. На него трябваше да се даде амулета, след дълбок размисъл стигнах до това заключение, той имаше най-голяма нужда от него.
Ваня снощи беше много ядосана. Каза си го директно за амулета. Ама ми прозвуча и завист в думите й. Като цяло дава вид на дребнав и прост човек тя.
Я, я сподели за работещите, какво е направила другата любимка на народа? Пак ли ГСП?

Общи условия

Активация на акаунт