Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 317
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 525
Джоли, Мери, Hug Hug Hug
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Не знам кои ще са четиримата финалисти Wink , но искам да спечели жена този сезон - Сашка или Роси, де, другите - в никакъв случай. Joy
Да вземем да направим една анкета, противоположна на сегашната - "Кой не искате да спечели в никакъв случай?" Joy

# 526
Толкова режисирано и се струва предаването, че го гледам само тук там на запис.. ooooh!
Лили била болна на дуела, иначе като нищо можеше да отвее тази мърда Александа

# 527
Джоли, Мери, Hug Hug Hug
Не знам кои ще са четиримата финалисти Wink , но искам да спечели жена този сезон - Сашка или Роси, де, другите - в никакъв случай. Joy
Да вземем да направим една анкета, противоположна на сегашната - "Кой не искате да спечели в никакъв случай?" Joy
В тази анкета най-после моят фаворит ще спечели народната любов 😂😂😂

# 528
  • София
Ензимче, не ти се позволява да си мълчиш!  Naughty

На мен ми направи впечатление изказването на Роман, че никой не би го викнал на дуел, само Георги. Не разбрах на какво точно почива това му мнение. Защото ако е на високо самочувствие, че е силен играч, да помисли пак. За мен е един от най-слабите състезатели в този сезон, наред с Дидо и Цецо. Също ми направи впечатление Георги как мисли в перспектива какво ще са последствията за него при отпадането на единия от дуелистите и какво - при другия. Той май най-сериозно от всичик играе играта.
И аз искам жена да спечели този сезон, по възможност Роси.  Grinning

# 529
Няма смисъл, не се знае, Миленита и Ванчето може да спечелят и повече народна либофф, пък и Гошко, предполагам. Joy

Рейна, Hug Hug Hug

# 530
Джоли, Мери, Hug Hug Hug
В тази анкета най-после моят фаворит ще спечели народната любов 😂😂😂
Цъ.Па нЕма а стане, сори.
Има си фаворити и там- Гошо, Милена, ХриситУ.

# 531
  • София
Ох,най-после стана интересно!
Амулетът на Алекс трябваше да й го дадат без много обяснения..Ок,отчитам фактът,че след като въпросният пазар е на 12-13 октомври,бившите фермери са мятали по едно очо около месец.Нормално е да харесат Георги и Алекс,и ние ги харесвахме на този етап.Аз лично се оттеглих от Георги,когато започна много да кряка и вкараха баща му.От Алекс в момента,когато почна да рецитира и да гласува "по съвест"-да се разбира-оглежда другите и последна вдига ръка. Simple Smile
Аз изпаднах в дълбок,непреодолим шок,след изявлението на Владо Николов ,че Роман е работливо и интелигентно момче.При положение,че всички,под сурдинка или по-явно казваха,че има един човек,който повече се подпира и почива и даваха Роман как се помотва из двора,при положение,че заради нежелание да издои крава,изля един тон помия върху Роси-не мога да кажа,че е работливо момче.А човек,който 20 минути не може да подреди азбуката-интелигентен?
Дидко не знам защо го нападнахте,за мен продължава да е най-културното момче там.Да ,ако е на финал би могъл да победи Нури и то не защото вторият е някаква етнос,а защото Дидо е популярен,с голяма фенска маса.Точно финала се гледа и от хора,които грам не са гледали,но ако са фенове при един Дидо,биха гласували.Докато аз гледам всичко,но не пращам смс-и Simple Smile
Зависи и как са представени нещата.Един Роман би събрал моментално съчувствието на хората от загубата му,би загубил с кадри от играта с азбуката и с много други кадри.Един Нури би спечелил от много епизоди,но би се сринал с едно изречение-за съжителството.Та вариантите за всички са много.

# 532
Сега прочетох нещо интересно във фейса
От няколко дни се е явил един потребител, който обижда Росица по най долен и грозен начин.
Днес прочетох, че е Роман под чужд профил и с чужда снимка.Снимката е на някакъв спортист на когото е докладвано и човека е казал че ще вземе нужните мерки.Съответно днес снимката на въпросният профил е сменена.
Не знам колко е вярно.

# 533
Едва ли е вярно. Чак такъв психопат не е Роман. Grinning

# 534

От рожденния ден на близначките.
А може би е някой които иска по този начин да закопае още повече Роман.

# 535
  • София
Знам го този,дори под един негов коментар написах -Романе ти ли си ? Simple Smile

# 536
  • На морето!
Не е психопат, просто е прост.

# 537
  • Другата България
Аз изпаднах в дълбок,непреодолим шок,след изявлението на Владо Николов ,че Роман е работливо и интелигентно момче.При положение,че всички,под сурдинка или по-явно казваха,че има един човек,който повече се подпира и почива и даваха Роман как се помотва из двора,при положение,че заради нежелание да издои крава,изля един тон помия върху Роси-не мога да кажа,че е работливо момче.А човек,който 20 минути не може да подреди азбуката-интелигентен?
smile3532 newsm10 Ама така ли е казал Владо? Тоз човек наистина се е бъгнал тотално. Роман интелигентен? Мдаа, и един мармот... Sunglasses hahaha Смех, смех....
На мен ми направи впечатление изказването на Роман, че никой не би го викнал на дуел, само Георги. Не разбрах на какво точно почива това му мнение. Защото ако е на високо самочувствие, че е силен играч, да помисли пак. За мен е един от най-слабите състезатели в този сезон, наред с Дидо и Цецо.
Оффф, ама този само бисери е ръсил снощи, от интелигентност ще да е. Самочувствието му е до тавана, говорили сме го, друг е въпросът за нулевото покритие насреща. И той покрай Гошо се  е взел за неотразим, и сега като чете коментари сигурно му е посърнала физиономията...
Аз не мога да прогнозирам сега кои ще са четиримата финалисти. Непредвидимо ми е развитието на играта. Като че ли съм сигурна само за Александра, тъй като смятам, че благодарение на този амулет ще стигне до финал. Ако Дидо не отпадне от Симеон, и него го виждам на финала. За другите двама -  33uu.
Не е психопат, просто е прост.
newsm10 smile3521 И аз мисля, че е той. В негов стил е, напълно отговаря на манталитета му.

# 538
Хора,имам лошо предчувствие за дуела в неделя.Ще бъда за Симо когото и да избере.Ако е Дидо-симпатичен ми е,но мога да го прежаля .Ако избере Роман- не само само с двете ръце ами и с двата крака ще съм за него😀😀Моля се пазара да е награда за историческата игра довечера.

# 539
  • София
Не мисля, че Роман ще прави нещо от фалшив профил, достатъчно си говори каквото мисли. И това, че камерата го е показала в момент, в който се подпира, не значи, че прави това по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт