Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 313
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 555
  • London
А, как се разбра, че това е Роман?

# 556
  • Другата България
Не, не се знае, просто се предполага. Peace

# 557
  • София
Йордан Николов Ей, като почнете да плюете по хората и да хвалите Росица и Помагача.
Росица е отвратително грозна. Ако Йода и Баба Яга се оженят и имат дете и детето им яде котешки и кучешки говна и повърне.
Повърнатото ще е Росица.
Точно в стила на Роман звучи това, не мога да повярвам, че може да има толкова прости хора, честно.  Sick Дори да е грозна Роси /въпреки че според мен изобщо не е, най-обикновена средностатистическа жена/, нима тя има някаква вина за начина, по който изглежда?! Нима се е натрапвала и предлагала на някого, че да заслужи такива епитети?! И какво общо има външният вид на човека с представянето му в играта? Това да не е конкурс за красота. Rolling Eyes

# 558
Хайде да не пренасяме информация от фейса тук за когото и да било освен ако не е важна информация.
Фейса за мен е дъното на човешките ниски страсти.

# 559
Мравчица,зарадвах се от все сърце на написаното от теб, но само за момент.Ако някой е в къщичките на дуелистите едва ли ще ходи на пазар

# 560
Обаче, в Благоевград пазарен ден е събота, демек дуелът няма да е минал.

Сряда и Събота 😉

Симеон е споделил снимка на Фермата в момента в Инстаграм:

Със сигурност им липсва това място.

# 561
  • Варна
Малко да ви разведря и да се полигавя, че нещо тегаво почнаха да се развиват за мен нещата в тази ферма. Наистина вижда се вече, че финалът наближава и играта леко загрозня... Та да помоля Ензимчето да включи в анкетата мишокът Стоянчо. За него искам да гласувам като победител... Grinning Grinning

# 562
Спирит, чудесна идея, аз и за Бонд бих гласувала да победи. Joy

# 563
Понеже знаем, че опосумите четат тук, веднага бързам да им дам предложение:
За догодина да разкарат амулета, връчван от гостите. Далеч по-интересно ще е да го разиграят. Още първата седмица например. Играта нека да е брутално многокомпонентна и да изисква разностранни умения: например, първо рязане с трион или коване, после хвърляне на торбички в кошове или пренасяне на яйца или с онези вили, или с металните пръчки, след това пренасяне на вино с уста, после ходене по греда, провиране през препятствия... Или може направо да направят двучасова битка неделя вечер.
Предлагам им още амулетът да е с условие за ползване едва след четвъртата седмица, а ако дотогава спечелилият напусне - да го завещае на някого. Ето ти чудесна интрига кой го държи, пък на кого ще го даде, пък дали да не го пратим на дуел, та да си изгърми имунитета или още по-чудесно, да го изберем за съперник със същата цел, а защо не участникът да си запази имунитета и да ходи на дуел, за да набие канчето на предизвикалия го.
Понеже не обичаме много успели хора или такива с предимство, смятайте и каква черна завист може да се зароди с времето.
Пък старите участници, ако толкова държат да се излагат и в следващия сезон, може да влязат да помогнат като някаква награда или като ментори.

И това всичко без хонорар, а смятайте с хонорар какви още мога да ги измисля! Ей, продуцентите, ако ви трябва сценарист, знаете вече къде да търсите.

И да си кажа набързо за епизода от снощи. И аз очаквах амулетът да отиде при Александра, но от това не ми загорча по-малко от очевидното нагласяне.
Нури ми напълни душата, сигурна съм, че опосумите са решили, че с ракията ще го елиминират от играта, но той им обърка плановете и си позлорадствах по този повод пред телевизора. Той си го каза още отдавна - малко умения, повече алгоритми. Ами, евала, браво на човека, че успява да съобрази.
Аз не приех Дидо като хитрец, за мен беше трезва преценка на ситуацията. Според мен гледа ситуацията от различни ъгли. Малко хора успяват за погледнат извън собствената си камбанария.
Мисля, че дуелист ще е Симеон, а той ще извика най-слабия според него, така както без колебания извика Калоян, т.е. мисля, че Дидо тази седмица ще ходи на дуел. За съжаление, и аз се опасявам, че на Симеон напрежението и умората може да му дойде в повече. Изкефи ме как пусна на Ваня мухата, че може и нея да пратят, щото евентуално публиката би гласувала за нея като уважаван спортист.
Жоро, ако направи женски дуел, наистина ще ме изненада. Допускам го като възможност, ако наистина реши, че Ваня ще има голям вот. Няма друг там, който така настървено да играе за гласовете на публиката.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 20:29 от Дидичка

# 564
С ракията и мене ме изкефи Нури - писах само гроздова, все някоя ще е гроздова. Joy А с кокилите... ме остави без думи.

# 565
А аз после как Роман изкоментира, че той (Нури) наистина може всичко.
Ние тук може да спорим заради тях, но аз съм сигурна, че те за винаги ще си останат някакси свързани. Не приятели, но все пак свързани.

# 566
Мравчица,зарадвах се от все сърце на написаното от теб, но само за момент.Ако някой е в къщичките на дуелистите едва ли ще ходи на пазар
Но пък няма да е победен на дуела. И няма да е напуснал фермата

# 567
  • София
С ракията и мене ме изкефи Нури - писах само гроздова, все някоя ще е гроздова. Joy А с кокилите... ме остави без думи.

Ми вложи си мисъл човекът - все някъде щеше да е сложена най-разпространената ракия. Grinning Никой друг не се сети да го направи това. Ако другата година има подобен дуел, ще им забранят да пишат еднакви.

# 568
А, как се разбра, че това е Роман?
някой може да го е накатал да напише азбуката  Joy Joy

# 569
  • София
С кокилите си беше направо гавра с останалите, много готин момент, направо им увиснаха мандибулите.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт