Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 368
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 480
Каквото и да е казал или не е казал Дидо, на всички възможни дуели го биха, а Симо се представя определено много по-добре от него. И Симо не е конфликтен, не се скатава и си работи тихо и кротко, не мрънка всеки път като го посочат за ратай или дуелист. Ами по ми е достоен да продължи Симеон.
А, да си дойдем на думата, Мери - ще викаш ли и ти за нашето момче?

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:46 от mrav4ica

# 481
  • London
Аз също не схващам каква е нуждата да се вреш в телевизионни предавания постоянно..... освен, че в действителност живота в България не е цветя и рози и се налага да се правиш на маймуна по телевизията за хонорар, че да си платиш накрая на месеца сметките.

# 482
Мери, извинявам се още веднъж, че съм написала пълна глупост, без да искам - Дидо го каза това за евентуален финал с Нури - "Винаги ще имаш повече вот от него" . За жалост - мисля, че Дидо ще бъде на финал, рейтинг гонят опосумите.... А наистина има много по-достойни за финалисти от него.
Катрала, точно това си мислех, макар да не ми се струва много вероятно - Владо Николов го е закъсал за пари? Или просто иска постоянно да се шуми около него, та да не го забравят хората.... Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:57 от Ензим

# 483
  • Другата България
А, да си дойдем на думата, Мери - ще викаш ли и ти за нашето момче?
Абсолютно. newsm18 newsm18 newsm18
Правилно ли съм разбрала момента с Дидо и Владо?
Мери, извинявам се още веднъж, че съм написала пълна глупост, без да искам - Дидо го каза това за евентуален финал с Нури - "Винаги ще имаш повече вот от него" . 
newsm78 Винаги ще имаШ? Кой ще има? Дидо от Нури според самия Дидо?

# 484
Точно! Simple Smile
Ето го видеото, съвсем в началото е:
https://fermata.btv.bg/video/videos/za-dido-naj-trudnijat-za-eli … grach-e-nuri.html

# 485
  • Другата България
Тоест, не го е казвал Владо? Ако е така, връщам си думите назад, и ги отнасям веднагически за Дидо! Sick smile3515 smile3511 Офф, кого от мъжете да харесам, май един Симо ми остана, и Нури, но той верно няма шанс. То не, че Симо има...ама дано има...
Но думите на Владо за Дидо и това как трябва да го елиминират остават, това поне аз лично го чух. Ами не беше ок.
Хайде сега някой да сподели и какво е направила другата ми "любимка" Ваня?Благодаря ти, изгледах го. Ами...хитрец е Дидо, но предполагам не е очаквал колко хора харесват Нури, и то чистокръвни българи. А пък Владо с неговото место... Sick Mr. Green, заема едно место...ами ще заема, кой да го заема друг? И той не се изказа много читаво.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 16:02 от Merri_An

# 486
Я да питам, тъкмо днеска съм на клюкарска вълна, че имам повече време. Някой чул ли е, че Франческа от предния сезон опапкала паричките на Яни и той пак си бил гол кат пушка? Във фейса ли го четох това, из някой жълтур ли, не помня вече. Друг чел/чувал ли е подобно нещо?

# 487
  • London
Това са пълни глупости Омикрон. Франческа даже последно като я гледах имаше годеник, беше бременна, сигурно вече е и родила. Не знам откъде такива глупости се измислят в пресата.

# 488
Франческа та бебе чака. Лекар комай таткото. Това последно четох

# 489
  • София
Хайде сега някой да сподели и какво е направила другата ми "любимка" Ваня?
Ами каза, че според нея амулетът бил даден по симпатия, не по заслуги и щяла да остави зрителите да преценят колко и с какво го е заслужила Александра. Права беше в случая, но от начина, по който го каза, пролича, че изпитва черна завист.  Laughing

# 490
Смятай кви работи пишат. От къде им ги ражда ума нз.
Иначе за Мери Ан-Ваня се изказа, че амулета явно се дава не по заслуги, ами по симпатии. Което е вярно де, ама и много й пролича как я е яд. Изобщо изложи се тая жена с участието си. Кофти характер показа. И е май мамина Богданка.

# 491
  • Другата България
 smile3532 newsm62 Благодаря ви.
Права е, да, абсолютно, и донякъде адмирирам, че се е осмелила да го каже.
Но е от люта черна завист, определено. Малеее, ще се изядат тия хора за тия пари, ей.....

# 492
Абе, то с тия амулети - искат-не искат - създават доста конфронтации и напрежение между участниците. Какви ги говоря - то само сеир и скандали се търсят... Joy
Всъщност от миналата година го има този амулет, нали? В предните два сезона май нямаше такова нещо или бъркам?

# 493
Абе не са малко пари 100 хилки, ама не са и толкова много пък.Изобщо тръгнеш ли за нещо с основен мотив парите не е на добре.

# 494
  • Другата България
Всъщност от миналата година го има този амулет, нали? В предните два сезона май нямаше такова нещо или бъркам?
Да, и аз мисля, че е от миналата година. И да, смятам, че е именно заради екшън, съспенс, провокация на недоволство и последвали скандали. smile3511

Общи условия

Активация на акаунт