Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 359
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Абе, то с тия амулети - искат-не искат - създават доста конфронтации и напрежение между участниците. Какви ги говоря - то само сеир и скандали се търсят... Joy
Всъщност от миналата година го има този амулет, нали? В предните два сезона май нямаше такова нещо или бъркам?
Нямаше в първите два сезона, да.  Peace
Снощи Георги така беше затаил дъх преди връчването на амулета, че сериозно се притесних да не се гътне. Мнооого му се искаше на завалията да го вземе.  Laughing

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 16:34 от Reinа

# 496
  • София
Е като вкарват неща като "амулет", да го дават на когото заслужава. Симеон, примерно. Съсипаха го от дуели. Александра нито печели имунитети /освен единствения не силов/, нито е ходила на дуели, нито виждам с какво е полезна. С нея или без, предаването няма да загуби нищо. Да бяха пуснали едно гласуване във фейсбук, по-обективно щеше да е. И още по-наготово щяха да видят настроенията преди финала. Ама акъли...

# 497
Аз мисля, че наградата е малка за три месеца мизерия и тежък и мръсен труд. Да беше поне двойна, по се се ядва, ама стиснати продуценти, бе.. Smiling Imp
Е, Сашка беше на дуел, Smile. Simple Smile

# 498
  • София
Забелязах, на последния. Поставих се на нейно място - дали ще застана на дуел срещу приятел /както тя има Лилия уж/. Ми... не! Със или без 100 000лв, не съм от хората, които ще го направят. Естествено, ако парадирам, че ми е приятелка.

# 499
Какво приятелство - за два месеца.. Такава е играта, и Симо извика Калоян, няма приятелства там. Simple Smile
Да, нямаше нужда от сълзливи обяснения от Сашка, че щяла да е доволна, ако падне от Лили. Ама как да каже, че я избира, защото я смята за най-лесен противник. Simple Smile

# 500
  • София
Именно, ако не беше сълзливата история, с която си спечели повече негативи, да викне "приятелката си" на дуел. Една Росица, например, каквото и да беше станало, съм на 100% сигурна, че нямаше да се дуелира с Лили, дори да можеше. Та дали има или няма приятелство, всеки сам си преценя.

# 501
Само деца и доста наивни хора биха се вързали на това с паричната награда и приятелството. Истината е, че там където има състезание за значителна парична награда, няма или почти няма почва да се градят сериозни приятелства. Колкото и да на им се иска на участниците, личната облага от наградата е по-силна от някакво си телевизионно приятелство в изкуствена среда. Друг е въпроса, ако си участник с лична кауза по силна от паричната награда. Роси го играе за сега такава, като че ли паричната награда не е нейната най-силна и мотивация за участие.

# 502
  • Другата България
Ама как да каже, че я избира, защото я смята за най-лесен противник. Simple Smile
Те така, право куме в очи, както прави и останалите си изказвания, речи и всякакви изявления. Нали претендира, че е честна и откровена, защо не го направи? Една идея по-симпатична щеше да е на зрителите, а и на мен.
На мен ми е втори женски фаворит всъщност. Grinning

# 503
  • Вестерос
Защото не е пряма,затова.

# 504
  • София
Всяко правило си има и изключения. Добър пример за това е поведението на Роси след напускането на Лили и реакцията на писмото. Та пак казвам... действията много добре говорят за човек и генерални заключения като "в състезание няма приятелства", не винаги важат.

# 505
. Роси го играе за сега такава, като че ли паричната награда не е нейната най-силна и мотивация за участие.

Мислиш ли? Макар и косвено, тя прати Лили на дуел, точно както Сашка прати Лили на първия ѝ дуел. Роси искаше да прати Милена ратай и дуелист - е, ако беше успяла, Милена нямаше да викне Лили ли? Всяка от жените би викнала Лили. Единственият начин да я спаси за още седмица, беше да направи мъжки дуел.
Та това величаене на Роси ми идва малко в повече.

# 506
  • София
Просто е гледала от собствената си кула, според мен. Както тя не би извикала Лилия, така може би си е мислела, че и Александра няма да извика най-близкия си човек там.

# 507
Няма как да си сигурна, че не би я викнала. Simple Smile

# 508
  • София
Еми... сигурна съм, такова е моето мнение. Няма как при такива емоции, които показа Росица, да направи нещо пълно противоположно. А и тя не е мишка, щеше да викне някоя по-силна.

# 509
  • Другата България
Просто е гледала от собствената си кула, според мен. Както тя не би извикала Лилия, така може би си е мислела, че и Александра няма да извика най-близкия си човек там.
И аз така смятам. То същото сега важи и за Георги - прави мъжки дуел с ясното съзнание, че един от двамата му близки приятели ще е на тепиха, и може да отпадне. Ама го прави. Стратегия, няма приятелство тук. Мани го какви ги говореше, когато Роман изпрати Митко на дуел, той сега прави същото. Знае, че Симеон няма да предизвика Нури, остават Роман или Дидо. Ето за това ми е фалшиФ Георги, ама много фалшив. Едно говореше тогава, сега прави точно същото.

Общи условия

Активация на акаунт