VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 417
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 725
Какво се опитаха да симулират Блаткови?
Че изпуснАх...

# 1 726
  • България <3
Само да ви кажа, че Джулияна е на 27 години, а Никита е на 41. Това са 14 години разлика. Ако Джулияна беше на 17, можеше да се нарича "младо момиче", а Никита "лелка"

Джугани изглежда по-възрастна🤨

Иначе за тезата, че е много мила, дори глупаво наивна, по детски разсеяна, която видях да се обсъжда на по-предни страници, а не злобна бих искала да припомня как крещеше в предния сезон, направо страх ме хвана.
Случайно я бях засякала в едно заведение по-рано тази година, заедно с още един мъж и жена от нейните среди - не знаете просто какви теми поддържаха - час и половина коментиране на други хора - даже и Сузанита обсъждаха.

# 1 727
Борислав го намирам за много променен от предните му участия. Включително съм го гледала в Смени жената по бтв. Остави ми и от това участие добрео впечатление. Чудя му се какво се е хванал с тази досадна комплексирана женица, която постоянно мрънка за някакви неща, реве за щяло и нещяло, а в снощния епизод като се разрева момчето, тя не помръдна. Никаква реакция. Сега мрънка пак, че не оставал с нея до самия край на сезона. Много хубаво й отговори той. Чудя му се какво прави с тази тъпанарка. Външния й вид няма да го коментирам.
Закова и Блатка снощи.
Харесва ми и какъв реалист е.
Боби е много стабилен и според мен. Мисля, че в момента му е много трудно и за съжаление, очевидно е от хората, които винаги се стремят да се оправят с чувствата и проблемите си сами. Жал ми е за него, но все пак на човек му се случва само това, което той може да понесе. Никита трябва малко да се стегне и да го подкрепи. Така, както той й даде сила и я подкрепи.

# 1 728
  • Бургас
Да не би Златка действително да е бременна? С това сладко посред нощ...и забележките за виното....

# 1 729
На Благо му отиват ушите.

# 1 730
  • София
Случайно я бях засякала в едно заведение по-рано тази година, заедно с още един мъж и жена от нейните среди - не знаете просто какви теми поддържаха - час и половина коментиране на други хора - даже и Сузанита обсъждаха.
Не се учудвам изобщо, тя е отявлена клюкарка. Чак е абсурдно и смешно толкова младо момиче да се пали и клюкари като някоя баба пред блока.  Crazy

# 1 731
Да не би Златка действително да е бременна? С това сладко посред нощ...и забележките за виното....
както бях казала преди - щеше ли да участва в мисията с висенето и да пада от височина, ако е бременна?

# 1 732
Гледах малко Сигнално жълто,е,няма такъв смях!!!!!!!!!!!!!!!
Албена на екран по-скоро,плийс!

# 1 733
  • Варна
Играта им беше всичко друго ,но не и смешна.Кой нормален би се разсмял на насиле върху жена.Типично по мутренски.До толкова им стига багажа

# 1 734
Хихи, това е весело, с песните.

# 1 735
Sparkling HeartОхххх Гъмов Sweat SmileSweat Smile

# 1 736
Борислав поради музикална инвалидност са го сложили там, едно заглавие не знае.

# 1 737
Къде другаде мога да гледам Лайв, че от тъпия сайт на Нова, заби и не тръгва.

# 1 738
Падам да се хиля

# 1 739
  • Бургас
както бях казала преди - щеше ли да участва в мисията с висенето и да пада от височина, ако е бременна?
Е, какво и пречи? Тя не е падала от 5 метра на бетон.
Странно ми стана. То ще се види Simple Smile по - скоро може би нямаше да пуши.

Общи условия

Активация на акаунт