VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 354
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
ББ въртя на шиш Никита, за да каже името на Вулева. Но тя не го направи.

# 466
С излизането си Емануела даде победата на някой друг.

# 467

Ами, така се получи. Между другото, Борислав беше прав за всичко, което ѝ каза за случката със Злата. Мен ме подразни, че не посмя сега да каже действително това, което мисли /самата Никита/.

Какво не харесвам във Вулева ли? Всичко не ѝ харесвам. Критикува хората за външността им, а не се поглежда в огледалото. Критикува постъпките и характера им, а самата тя е пълна отрова. Гласът ѝ е отвратителен, безпочвеното високомерие - също.

И така.

И сега какво излезе: Наргилето е напипаж и Никита е виновна, че З си е вяла г..за из цяла България.
Та дори й се извинява за това, ама извинявай, че се пртавиш на интересна, че си бръмчалка и че си опаткала и моя мъж....

# 468
  • София
А ха, ще има елиминации. Че много народ в къщата, а Кънчев каза, че има още само 2 седмици.

# 469
Голд, съгласна съм, но и ти се съгласи, че можеше да намери друг начин за което. Този по който го направи, определено не беше ок.

# 470
Дано си струва това излизане. Беше ми най симпатичния човек вътре. Наистина и пожелавам този път да е намерила човека.
Ако излиза по договор има шанс, но ако е с доводите, които изтъкна, тъпо. Остават две седмици, не години, ако мисли, че те могат да объркат връзката, що за връзка е това?!

# 471
  • София
Много ми е изкуствена Златка - и поведението й, връзката с Благой.
Емануела ми беше фаворит, много ми беше симпатична

# 472
Много ми е изкуствена Златка - и поведението й, връзката с Благой.
Емануела ми беше фаворит, много ми беше симпатична

И аз бях за Емануела. Много ми е красива, готина, като човек, усмихната и лъчезарна. Много я харесвам по принцип - не само в къщата. Яд ме е - сигурна съм, че щеше да спечели

# 473
Доколкото усещам, Емануела през месеците, които е била разделена с Мартин, е намерила друг човек и сега трябва май да избира между двама. И излезе да се изяснат навън, за да не стават циркове, т.е. тя хич не държи да е с този Мартин, той просто се натресе, защото е решил да се прави на мъж на гърба на Емануела.

# 474
ББ ако иска да има гледаемост да изхвърли двойката ТАТУ иначе ,ще гледаме едните в кухнята,а другите дет ги вее вятъра

# 475
  • София
Доколкото усещам, Емануела през месеците, които е била разделена с Мартин, е намерила друг човек и сега трябва май да избира между двама. И излезе да се изяснат навън, за да не стават циркове, т.е. тя хич не държи да е с този Мартин, той просто се натресе, защото е решил да се прави на мъж на гърба на Емануела.

Не мисля, че е така

# 476

А според мен той приема връзката им, като неангажираща, а тя иска нещо повече. И от там се появяват разминаванията им. Помня, че му беше предлагала брак по време на едно нейно участие и той каза "Да", но после при Гала каза, че всъщност сватба няма да има. Явно след това "Да", което е било за пред хората, е имало разговор по темата. Да не говорим, че те имат връзка от повече от година, а дори не живеят заедно.

# 477
Никита абсолютно си съжалява и евала че и стиска да се извини. Боби си е наперено лайно, но Никита явно има нужда от него - или поне от някой. Усети се, че и даде сила като дойде и тя вече не се бие като вОда у брЕг, а се успокои и пак си стана себе си - разумната, добра и човечна Никита. Жал ми е, че явно няма много късмет в живота. Добре че поне Боби е до нея - какъвто и да е друго си е усещането че не си сам сред вълци

# 478
  • София
Никита и Боби ще си ходят.

Въх сбърках.

# 479
Много е кратък този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт