VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 692
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 365
Я виж ти - Биг Брадър се опитва да каже на празноглавите тикви, че има някакви неща като книги, освен гримове, силикон, джуки, чалга...

# 1 366
Никита пияна ли е? Прави странни физиономии, дъвчи думите...

# 1 367
Не я заговарял, да не е длъжен нещо. Голяма овца.

# 1 368
  • Испания
Кого номинира Цецо и защо, ако може накратко - предварително благодаря.
Заби ми Нова.

Благодаря от сърце!

Никита и Уош
Повтори причините на другите до сега

В края на номинацията на Никита каза, че била осъждала Джулката, че си харчела парите за дрехи и гримове.

ББ попита Цецо, коя е последната книга, която си е купил. Цецо отговори, че от десет години не си е купувал.

# 1 369
  • Бургас
Джуджанчо е трагедия.  Joy Joy Joy

# 1 370
Хахаха, причината на Цецо да номинира Уоши беше малоумна - бил дошъл до него на дивана, казал му, че Емануела била на ниво и си тръгнал Joy WTF? Какво трябваше да значи това?

# 1 371
Заби ми Нова.

Благодаря от сърце!

Никита и Уош

В края на номинацията на Никита каза, че била осъждала Джулката, че си харчела парите за дрехи и гримове.

ББ попита Цецо, коя е последната книга, която си е купил. Цецо отговори, че от десет години не си е купувал.

А пък преди 10 години се е скъсал да чете...

# 1 372
  • София
Заби ми Нова.

Благодаря от сърце!

Никита и Уош

Много е смешен тоя Цецо, сам се излага. В Инстаграм си качва снимки с книгата на Червенкова и й прави реклама, а пък не си е купувал книга. Много тъпо парче.

# 1 373
  • София
Цецо трябваше да е първият изгонен от сезона. Като зрител съм обидена на ББ, че ми го причинява.

# 1 374
  • Испания
Злата и сие се изнесоха веднага.

# 1 375
Страхотни сте, момичета, много благодаря!!!

Най-накрая ми тръгна Нова, пропуснах всичко на Цецо, но явно не е кой знае какво, което съм изпуснала Simple Smile

# 1 376
  • София
Ми на мен Никита не ми се стори пияна.....

# 1 377
Опаааа, Бобката си тръгва тази вечееееер
Е сега ще й сгадят живота на Никита - само той да тръгне.

# 1 378
Никита показа как трябва да се номинира. Не ми харесваш, не ме харесваш, айде чао.

# 1 379
Сигурно заради баща си ще излезе, а уж всичко друго беше уредил до 09.12. Горкия, ако е заради това. Той дали знае, че ще излиза вобще.

Общи условия

Активация на акаунт