VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 442
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Само да ви кажа, че Джулияна е на 27 години, а Никита е на 41. Това са 14 години разлика. Ако Джулияна беше на 17, можеше да се нарича "младо момиче", а Никита "лелка"
Ама и по-възрастна да беше Никита, няма оправдание за селяндурското поведение на Гани. Просто е зле възпитана, това е. Докарва го само на претенции.

# 1 711
  • София
Никита и Боби провокира по същия начин, както и останалите -той й отговаря що няма да остане, а те - не ти не ми казваш защо..

# 1 712
  • София
Стойко колко е прагматичен.  Mr. Green

# 1 713
Уош милия, щеше да получи инфаркт.

# 1 714
  • Ню Йорк
Поредната идиотщина.

# 1 715
Чак парти им организират на тия пенсии, само и само да са будни след 22 часа Joy

# 1 716
  • Испания
Тъпотия и спечелиха парти. Е, браво!

# 1 717
  • София
Тъпо! За да има какво да дават нощем на живото, събудиха всички и то по гаден начин.

# 1 718
По плитки умове освен да измислят нещо с насилие тези жалки творения нямат. А колко весело беше по- рано в темата...

# 1 719
  • Бургас
Борислав го намирам за много променен от предните му участия. Включително съм го гледала в Смени жената по бтв. Остави ми и от това участие добрео впечатление. Чудя му се какво се е хванал с тази досадна комплексирана женица, която постоянно мрънка за някакви неща, реве за щяло и нещяло, а в снощния епизод като се разрева момчето, тя не помръдна. Никаква реакция. Сега мрънка пак, че не оставал с нея до самия край на сезона. Много хубаво й отговори той. Чудя му се какво прави с тази тъпанарка. Външния й вид няма да го коментирам.
Закова и Блатка снощи.
Харесва ми и какъв реалист е.

# 1 720
  • Варна
Да им имам партито измислено

# 1 721
Злата ми е симпатична само като играе и/или пее.
Тя просто трябва да спре да бъде толкова надменна и студена, да спре с мутренските изпълнения и тиковете и да се концентрира в това да забавлява хората по някакъв ползотворен начин (и ако може без да преиграва)
Очевидно това й печели точки (когато играе от сърце).
Симпатична е като играе и влиза в роли. Иначе не.

# 1 722
Ако бяха оставили Жени, щяха всяка вечер да фиркат и викат. Женката щеше да ги държи на крак Simple Smile Тези едва мърдат даже и на парти. Трябва им алкохол от сутринта, да се наковат като матроси.

# 1 723
Пропуснали са Коцето, Божи гол, по едно време и с някакъв с прякор Куката я спрягаха. Абе, като цяло списъка е доста голям.

# 1 724
  • Sofia
Борислав е имал паник атаки,сега уж бил добре,дано не се повторят,че е ужасно Unamused

Общи условия

Активация на акаунт