"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 506
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
  • Bulgaria

Джулия може би ще изслуша Марио в следващия епизод. Сещам се Марио колко долен беше в началото, и него го оправиха що годе. Но Филип наистина не му влияе добре, мислех че е по човечен, а е само сеирджия.

https://www.vbox7.com/play:7af79d1a92

Ами като гледам промото Джулия пак го сритва м/у краката и той казва на рускинята, че заради нея е загубил човека който обича. Може би ще ги разделят вече Джулия и Марио.... въпреки че не ми се иска много.

# 226
Ще се оправят ,според мен рускинята ще говори с нея.
На мен пък ми е симпатична Лора и визуално , и като герой. Теодора обаче не мога да я дишам.

# 227
И аз не разбрах Коко какво е откраднал от братовчеда на Митко.
Също и не знаех Митко кога си е оправил отношенията с него.

А уж редовно гледам.

# 228
Коко открадна кашон с бутилки вино от братовчеда 😂😂😂.
Чакм вече да приключва сапунката с рускинята, че ми е голяма боза.

# 229
Джулия няма да прости на Марио. Дори да разбере истината  нищо няма да се промени. Тя вече не го иска, виновен или не.

# 230
Няма да спре София ден и нощ!  
    Само ще бъде силно редуциран до две предавания седмично от март и много вероятно да е изместен в  23ч.

Днес на обяд стана ясно, че дългите - едно месечни преговори на Магърдич Халваджиян, за ,,Като две капки вода'' -  са свършили успешно с Нова тв. и ще има нов сезон!  
  Ще има само леко закъснение и ще тръгне от средата на март.

Супер!
Дано поне да се запази времето  на излъчване на СДН  да бъде по 1 час, да не тръгне пак по половин.

# 231
Също и не знаех Митко кога си е оправил отношенията с него.

А уж редовно гледам.
Каза, че когато са ходили на земляческите срещи..

# 232
  • Bulgaria
Сашо уж кола си купи пък вчера със скутера на Илия пристигна до болницата.

Между другото някой беше питал на кой му прилича шефа на Калина- Илия. На мен лично малко ми прилича на Александър/ Сашо Кадиев - сина на Катето Евро.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0 … c=li-_7-p6Q0KB-M:

# 233
Снощната сцена със Стела и ситуацията с майка и беше доста затрогваща,чак аз се развълнувах  smile3518.Стела страшно добре си изигра ролята  Simple Smile
За мен тя, винаги си изиграва ролята много добре, и то в каквато и да е сцена.

# 234
Сега се замислям, представяте ли си джулия като научи истината да издаде на емиграционните..

# 235
Еее, Жоро днес се появява.. ужас.

# 236
Сашо уж кола си купи пък вчера със скутера на Илия пристигна до болницата.

Между другото някой беше питал на кой му прилича шефа на Калина- Илия. На мен лично малко ми прилича на Александър/ Сашо Кадиев - сина на Катето Евро.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0 … c=li-_7-p6Q0KB-M:

и с каската на Калина Simple Smile

# 237
Код:
е как  ще почне работа в ресторант веднага, без здравна книжка? И то в кухнята ...

# 238
Калина как успява да е толкова задръстена?!?!?!

# 239
  • ВАРНА
Код:
е как  ще почне работа в ресторант веднага, без здравна книжка? И то в кухнята ...

Има 7 работни дни да си я направи.

Работил съм в цех за млечни продукти.  Точно работник от поточните линии за млякото нямаше здравна книжка....още от предния ден в цеха винаги знаеха че идва проверка от ХЕИ и го пускаха отпуск работника.

Да не казвам че цеха е под марката.....

Скрит текст:
краварката е в левия ъгъл!!!!

Но и прекалено много задълбавате.

Общи условия

Активация на акаунт