"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 515
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • На южния бряг
Калина как успява да е толкова задръстена?!?!?!

Наистина е много смотана и изобщо не може да се изразява само мънка и запецва не знам как води дела тази  толкова успешна адвокатка (в Брюксел)!

# 241
Галето май беше хванала телефона обратно като говореше с шефката на фондацията Simple Smile

# 242
  • Deutschland
Кога ли ще се появи и жената на Илия във филма 😂? Тоя увърта май за брака си. Да не се върне пак Калина при Ясен и баба Станка 🤔

# 243
Струва ми се че този на Калина лъже. Нещо не му е чиста работата.

А Галя с тази вечно измъчена физиономия. Все неразбрала, все жертва...
Как пък веднъж не си намери нормална работа , а основава агенции, кастинги, ангели 🤣🤣

# 244
  • София
Код:
е как  ще почне работа в ресторант веднага, без здравна книжка? И то в кухнята ...

Има 7 работни дни да си я направи.

Работил съм в цех за млечни продукти.  Точно работник от поточните линии за млякото нямаше здравна книжка....още от предния ден в цеха винаги знаеха че идва проверка от ХЕИ и го пускаха отпуск работника.

Да не казвам че цеха е под марката.....

Скрит текст:
краварката е в левия ъгъл!!!!

Но и прекалено много задълбавате.
Може л и на лично да Ви пиша?

# 245
Беше интересен епизод.
Не бях гледала известен период преди, не знам как са се разделили галя и жоро, май бях спряла когато той ѝ предложи брак (ще бъда благодарна някой ако ми каже какво е станало после, до момента в който е влязъл в затвора и защо е влязъл). Обаче не ми изглежда, че жоро има лоши намерения.
Браво на джулия, не очаквах така да реагира разбрано.
Цвети я видях в промото за следващия епизод, за 2 секунди ме натовари. Извинявам се ама е ревнива селска пръчка. Зорлем ще загуби оги с тъпотията си.

# 246
Ще се оправят ,според мен рускинята ще говори с нея.
На мен пък ми е симпатична Лора и визуално , и като герой. Теодора обаче не мога д

браво бе Канди, позна Simple Smile

# 247
Код:
е как  ще почне работа в ресторант веднага, без здравна книжка? И то в кухнята ...

Има 7 работни дни да си я направи.

Работил съм в цех за млечни продукти.  Точно работник от поточните линии за млякото нямаше здравна книжка....още от предния ден в цеха винаги знаеха че идва проверка от ХЕИ и го пускаха отпуск работника.

Да не казвам че цеха е под марката.....

Скрит текст:
краварката е в левия ъгъл!!!!

Но и прекалено много задълбавате.
Може л и на лично да Ви пиша?

Пиши щом искаш Simple Smile

# 248
  • София
Коя бешекраварката
Сашо уж кола си купи пък вчера със скутера на Илия пристигна до болницата.

Между другото някой беше питал на кой му прилича шефа на Калина- Илия. На мен лично малко ми прилича на Александър/ Сашо Кадиев - сина на Катето Евро.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0 … c=li-_7-p6Q0KB-M:

и с каската на Калина Simple Smile

не беше ли и мотопеда същия?
В кой епизод Ясен го режат?

# 249
Коя бешекраварката
Сашо уж кола си купи пък вчера със скутера на Илия пристигна до болницата.

Между другото някой беше питал на кой му прилича шефа на Калина- Илия. На мен лично малко ми прилича на Александър/ Сашо Кадиев - сина на Катето Евро.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0 … c=li-_7-p6Q0KB-M:

и с каската на Калина Simple Smile

не беше ли и мотопеда същия?
В кой епизод Ясен го режат?

да, същия е скутера
А тук в края на видеото го режат Ясен
https://play.nova.bg/video/sofiya-den-i-nosht/season-1/sofia-2019-01-16_2

# 250
Мелодията когато Калина кара скутера на Илия е невероятна. Мнооооооооооого ви моля за линк.
А що се отнася до Илия и Кадиев-приликата е невероятнааа..

# 251
Аз пък имам чувството, че жената на Илия е колежката на Калина. Тая вкиснатата, все и забравям името. Прекалено много се интересува от отношенията между Калина и Илия, за да няма връзка. 100 % тая е жената на Илия, която не иска да му даде развод.

# 252
  • Deutschland
Василева? Не е невъзможно 🤔

# 253
Подобен сюжет ще ми бъде интересен.

# 254
Василева? Не е невъзможно 🤔

що да не е,бе Фрау?В тоя сериал всичко е възможно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт