"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 510
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
Зара е много кухо парче. Как може да кажеш на приятелка моето гадже е по хубаво от твоето виж го твоя къв е .. Обаждаше се супер не на място като бяха ма вечеря 4мата.мн зле. Пък и малко ревнувам, че е с митьенцито. 😡

Като цяло оная в оная квартира са кухи парчета, без Ани. Стела е някак по поносима, но Галя ми е много лигава като глас и говор.

# 211
Не съм гледала снощи. Днес ще наваксам. Даваха ли Данчо и новата му изгора Лора- Чвора? Simple Smile Много ми е неприятна и аз не знам по каква причина. Нещо ме отблъсква от нея.

Дадоха ги накрая за малко, но нищо съществено. И мен не ме кефи много, но Михаела беше мега дразнеща. Не понасям ревнивци, и в сериала и в живота.
Накрая Калина отиде до кантората (интересно, уж е свършил работният ден), каза на Илия, че и тя го харесва и се целунаха. За мен направи по добрия избор пред Ясен.
В останалата част даваха Зара, Митко, Стела и Лазар, имаше смях. Асен успя да продаде колата на Сашо, диляна пък не я хареса, била мъжка кола.
Епизод без коко се смята за добър епизод, а снощи поне ни спестиха коковите простотии.

# 212
  • ВАРНА
Тя хубаво заряза Явор - ама този адвокат-шеф хич не му е чиста работата!

# 213
Възлагах надежди на новата изгора на Калина, но май там нещата няма да са по мед и масло.
Каза си че е женен, но в какви отношения са със съпругата му не е ясно.

Аз пък харесвам Лора, свежа е, не е болезнено ревнива, като цяло ми е готина.

А този Филип колко добре си играе ролята, снощи ми идваше да му разбия главата.
Иначе е хубавец 😋😀

# 214
За довечера https://nova.bg/news/view/2019/01/24/238526/%D1%85%D1%80%D0%B8%D … 0%BD%D0%BE%D1%89/
Като гледам промото ,че и Коко пльоснат там,няма да е готин епизода  Rage

# 215
  • Gotham City
Точно пак ми стана интересен сериала и май ще го спират, аз докато не видя не вярвам разбира се, но тук няколко такива мнения прочетох  Confused

Вчера с ММ си говорехме, че сами си закопаха сериала с коко (дори няма да си направя труда с главна буква да му напиша името). Щяха да предизвикат интерес, ако му бяха обърнали образа на 180 градуса, но не се усетиха Sad

# 216
Шефа на Калина си каза че няма отношения с жена си. Той е толкова нахален, че чак и аз почнах да го харесвам и да ми се струва готин

# 217
Тая Диляна, само за да е в цикъл ли е в сериала?

- Е как добре, стърчат сланини..
Ххаха, ама много се смях.

Edit: минути по-късно, вече не ми е и смешно..

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 22:35 от DebSs

# 218
Тоя Сашо мазохист ли е, та я трае тая противната с цикъла?

# 219
Възлагах надежди на новата изгора на Калина, но май там нещата няма да са по мед и масло.
Каза си че е женен, но в какви отношения са със съпругата му не е ясно.

Аз пък харесвам Лора, свежа е, не е болезнено ревнива, като цяло ми е готина.

А този Филип колко добре си играе ролята, снощи ми идваше да му разбия главата.
Иначе е хубавец 😋😀

Филип уж е приятел на Марио, вместо да обясни на джулия, той викнал Марио, за да гледа сеир... Това приятел ли е..

# 220
Филип е долен тип, такива не могат на никого да са приятели

# 221
Снощната сцена със Стела и ситуацията с майка и беше доста затрогваща,чак аз се развълнувах  smile3518.Стела страшно добре си изигра ролята  Simple Smile

# 222
Не съм гледала снощи. Днес ще наваксам. Даваха ли Данчо и новата му изгора Лора- Чвора? Simple Smile Много ми е неприятна и аз не знам по каква причина. Нещо ме отблъсква от нея.

е не могат всички да са убавици кат мишката и Сабрина Wink

# 223
Много ми харесва как играе Джулия! И вчера и днес е топ!

тя май не играе ,ами такава и е същността Simple Smile

# 224
Горката Стела. За героинята - в началото беше най мразена и най антипатична. После лека полека изчистиха образа, дори започна да става любим персонаж. Лазар по същия начин.
Зара не ми допада от самото начало когато беше влюбена в Дани - много нахална ми беше тогава.
Харесвам Христо - добър, грижовен, отговорен, кара се на коко най вече хахаха. Само не ми харесва колко бързо му прощава.
Не можах да чуя коко какво е откраднал от Анатоли.
Сашо дразни яко с това куче. Дете ако имаше, нямаше толкова да го мисли. Жена му е също толкова дразнеща.
Джулия може би ще изслуша Марио в следващия епизод. Сещам се Марио колко долен беше в началото, и него го оправиха що годе. Но Филип наистина не му влияе добре, мислех че е по човечен, а е само сеирджия.

Общи условия

Активация на акаунт