"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 525
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък имам чувството, че жената на Илия е колежката на Калина. Тая вкиснатата, все и забравям името. Прекалено много се интересува от отношенията между Калина и Илия, за да няма връзка. 100 % тая е жената на Илия, която не иска да му даде развод.

И аз съм си го мислела това!

# 256
  • ВАРНА
Май е точно това - кривата колежка на Калина е съпругата на Илия.

# 257

Другия шеф на Калина, спомена още преди да се е появил Илия, че е имал нещо общо с Василева.

# 258

Другия шеф на Калина, спомена още преди да се е появил Илия, че е имал нещо общо с Василева.

Може пък Илия да е бъркал в гащите на Василева,служебно Wink а кат се е появила Калинка Мая,да я е зарязал,заслепен от хубостта и, и благия и поглед и характер... И затова сега Василева се държи сякаш е в по- дълъг цикъл, отколкото е Сашовата Simple Smile

# 259
  • Варна/Филаделфия
Аз пък разбирам Цвети. Ако гаджето ми е в инфекциозна болница с колежката си и аз успея да вляза, и ги заваря да си дремват гушнати изобщо няма да им се зарадвам. И то колежка, която не харесвам, чиито бивш мъж е удрял гаджето ми заради нея, на която смятам, че обръща повече внимание.. Нормално да си откача, нищо, че не е права.

Марио и Джулия бяха ясни. А със Сашо и Диляна с глас се смея. Той какъвто е нервак точно такава откАчена му трябваше Joy

С Жоро ще е тъпо..
Все ще са неща, които сме гледали..

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 00:29 от Mery D Eve

# 260
Прическата на Теодора е пълен ужас. Лора има толкова аа дразнещ тембър.

# 261
  • София
И на мен не ми хареса как си е тупирала косата Теодора.

# 262
Тази вечер серията е много тъпа  Crossing Arms

# 263
Оффф  огиии кога ше признаеш пред себе си че си влюбен в Ани. И тя се прави на луда, очевидно е че и той не й е безразличен. Цвета Само ускори нещата,, въпрос на време беше

# 264
Аз пък разбирам Цвети. Ако гаджето ми е в инфекциозна болница с колежката си и аз успея да вляза и ги заваря да си дремват гушнати изобщо няма да им се зарадвам. И то колежка, която не харесвам, чиито бивш мъж е бил гаджето ми, на която смятам, че обръща повече внимание.. Нормално да си откача, нищо, че не е права.

Марио и Джулия бяха ясни. А със Сашо и Диляна с глас се смея. Той какъвто е нервак точно такава откАчена му трябваше Joy

С Жоро ще е тъпо..

Това съм го пропуснала. Ако разбирам правилно, бившият на Ани е бил гадже на Цвети?
Иначе не съм гледала все още днешния епизод, но това момиче просто дразни с глас и говор, а и с поведение и то не отсега.

# 265
  • Варна/Филаделфия
Оффф  огиии кога ше признаеш пред себе си че си влюбен в Ани. И тя се прави на луда, очевидно е че и той не й е безразличен. Цвета Само ускори нещата,, въпрос на време беше
Хайде на бас, че нищо няма между Ани и Оги? Няма и да има. За биричка? Grinning

# 266
Оффф  огиии кога ше признаеш пред себе си че си влюбен в Ани. И тя се прави на луда, очевидно е че и той не й е безразличен. Цвета Само ускори нещата,, въпрос на време беше
Хайде на бас, че нищо няма между Ани и Оги? Няма и да има. За биричка? Grinning

Е ти не видя ли, че щяха да се целунат бе. И огю каза "добре, че спряхме". За 100 бириШки се хващам

# 267
  • Варна/Филаделфия
Е ти не видя ли, че щяха да се целунат бе. И огю каза "добре, че спряхме". За 100 бириШки се хващам
Неееее, не съм гледала днешния до краяя! Още съм на картинга!
Пуу, оставя да загубя сега! Grinning

Забелязахте ли, че само жълтия карт печелеше?  Grinning

# 268
Неееее, не съм гледала днешния до краяя! Още съм на картинга!
Пуу, оставя да загубя сега! Grinning

Забелязахте ли, че само жълтия карт печелеше?  Grinning

ми да, той другия, Колю неврастеника,нали го омаза с нещо Wink

# 269
  • На южния бряг
Аз пък разбирам Цвети. Ако гаджето ми е в инфекциозна болница с колежката си и аз успея да вляза и ги заваря да си дремват гушнати изобщо няма да им се зарадвам. И то колежка, която не харесвам, чиито бивш мъж е бил гаджето ми, на която смятам, че обръща повече внимание.. Нормално да си откача, нищо, че не е права.

С Жоро ще е тъпо..

Това съм го пропуснала. Ако разбирам правилно, бившият на Ани е бил гадже на Цвети?
Иначе не съм гледала все още днешния епизод, но това момиче просто дразни с глас и говор, а и с поведение и то не отсега.

Иска да каже НАбил ( т.е. Оги яде бой от бившия )

Общи условия

Активация на акаунт